close

Filters

Resultaten weergeven

MA Programma's in Bedrijfsinformatiesystemen 2021

Een Master of Arts degree, of MA, toont een toewijding aan uw branche door toe te voegen aan uw opleiding. Het duurt meestal een tot twee jaar om dit postgraduaat te behalen, maar het voegt wel waarde toe aan je cv. Wat is een MA in bedrijfsinformatiesystemen? De MA in Business Information Systems onderzoekt hoe technologie wordt gebruikt in de zakelijke omgeving. U kunt zich specialiseren in st… Meer informatie

Een Master of Arts degree, of MA, toont een toewijding aan uw branche door toe te voegen aan uw opleiding. Het duurt meestal een tot twee jaar om dit postgraduaat te behalen, maar het voegt wel waarde toe aan je cv.

Wat is een MA in bedrijfsinformatiesystemen? De MA in Business Information Systems onderzoekt hoe technologie wordt gebruikt in de zakelijke omgeving. U kunt zich specialiseren in statistieken en analyses of in de ontwikkeling van software die moet worden gebruikt door bedrijven die gestroomlijnde methodologieën nodig hebben. Dit veld evolueert voortdurend en verandert wanneer nieuwe hardware wordt ontwikkeld en je hebt de mogelijkheid om een ​​leider en innovator op dit gebied te zijn. Door u te richten op hoe bedrijven hun werkwijzen kunnen verbeteren door de juiste applicaties te gebruiken, creëert u een betere ervaring voor hun klanten en bespaart u geld en tijd.

De voordelen van het verdienen van een MA omvatten de mogelijkheid om te netwerken met anderen in de branche. Veel universiteiten werken samen met privé-organisaties om stages aan te bieden voordat ze afstuderen, waardoor je echte ervaring hebt die bijdraagt ​​aan je cv.

Collegegeld voor de MA in Business Information Systems-programma wordt bepaald door de universiteit. Neem contact op met de opnameafdeling van de school van uw keuze om inzicht te krijgen in de tijd en de kosten van uw opleiding.

Met je Master of Arts-diploma, zullen veel bedrijven je beschouwen als managementfuncties. Je hebt veel kansen om te werken voor particuliere bedrijven die specialisten in technologie nodig hebben. Er zijn ook meer openingen in het digitale veld voor onderzoek, niet alleen in ontwikkeling, maar ook in het analyseren van hoe mensen technologie integreren in hun carrière en het dagelijks leven. Bovendien is een MA de voorwaarde om het doctoraat te behalen, wat de deur opent naar een carrière in de academische wereld. Met je postgraduaat ben je gekwalificeerd om les te geven op een collegiaal niveau.

Open de deur naar nieuwe en opwindende kansen in uw vakgebied. Ga vandaag nog aan de slag en zoek naar uw programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Hochschule Fresenius
Heidelberg, Duitsland

Ga digitaal! - Dit is niet alleen het succesprincipe van Facebook, WhatsApp, verschillende online winkels of SmartHome-concepten, maar ook een fundamentele eis van de wereld v ... +

Ga digitaal! - Dit is niet alleen het succesprincipe van Facebook, WhatsApp, verschillende online winkels of SmartHome-concepten, maar ook een fundamentele eis van de wereld van vandaag waar bijna elk bedrijf mee te maken heeft. Of het nu gaat om ontwikkeling, productie, logistiek, marketing en verkoop, service of planning en organisatie - bijna alle branches en gebieden vragen tegenwoordig om een competente omgang met digitalisering. Daarom wordt er gezocht naar experts die deze gedigitaliseerde processen strategisch kunnen aansturen, coördineren of ontwikkelen. Het hybride studieconcept waarop de cursus Digital Business Management and Strategy (MA) is gebaseerd, werd geëvalueerd door het evaluatiebureau Baden-Württemberg (evalag) voor het ministerie van Wetenschap, Onderzoek en Kunsten Baden-Württemberg en, vanwege zijn hoge graad van innovatie, werd geëvalueerd Promotie toegekend. -
MA
Voltijds
4 semesters
Duits
okt 2021
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op