Filter
Masters of Arts
Zuid-Afrika Johannesburg Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Masters of Arts in Bedrijfscommunicatie in de Verenigde Johannesburg Zuid-Afrika

Een Master of Arts of MA is een graduaat typisch verdiende na een programma van de studie van de beeldende kunsten, menswetenschappen, sociale wetenschappen of een andere, soortgelijke concentraties. Deze programma meestal 1 tot 2 jaar duren.

Corporate Communication is een deelgebied van de algemene communicatie en gaat over hoe mensen en bedrijven met elkaar omgaan. Dit veld is zeer flexibel en kan omgaan met interne of externe aangelegenheden van een bedrijf.

Zuid-Afrika, officieel de Republiek Zuid-Afrika, is een land gelegen in het zuidelijke puntje van Afrika. Het is verdeeld in negen provincies. Zuid-Afrika is niet alleen een jumping off point, het is zelf een fantastische bestemming met een rijke cultuur, flora & fauna en geschiedenis.

Johannesburg stad is de grootste bron van goud en diamanten in Zuid-Afrika. Het is de basis van het Grondwettelijk hof van Zuid-Afrika en is de grootste en rijkste stad in de provincie Gauteng. Het is de thuisbasis van de Universiteit van Johannesburg.

Beste Master of Arts Opleiding in Bedrijfscommunicatie in de Verenigde Johannesburg in Zuid-Afrika

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:
BA's | PhD

1 Resultaten in Bedrijfscommunicatie, Johannesburg

Graden
Plaats
Zuid-Afrika
Johannesburg
Studievorm
Tempo
Andere opties binnen dit vakgebied:
BA's | PhD
University of Johannesburg

Dit programma is ontworpen om beheersing van een complex en gespecialiseerd kennisgebied binnen de discipline bedrijfscommunicatie mogelijk te maken. De focus van deze kw ... [+]

Dit is een geavanceerd studieprogramma dat kan worden voltooid als cursus of als een op onderzoek gebaseerd studieprogramma.

Dit programma is ontworpen om beheersing van een complex en gespecialiseerd kennisgebied binnen de discipline bedrijfscommunicatie mogelijk te maken. De focus van deze kwalificatie ligt op de ontwikkeling van conceptuele kennis en vaardigheden op zeer abstracte niveaus die zeer gespecialiseerde en geavanceerde technische, professionele en onderzoeksvaardigheden in bedrijfscommunicatie mogelijk maken.

Toelatingseisen

Een graad in communicatie is vereist, met een minimumgemiddelde van 65%. De sluitingsdatum voor aanvragen voor deze graad is 31 oktober van het voorgaande jaar voor het eerste semester en 30 april van hetzelfde jaar voor het tweede semester.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands