Filter
Masters of Arts
Zuid-Afrika Studievorm: Alles Tempo: Alles

Bekijk Masters of Arts (M.A.) in Bedrijfscommunicatie in Zuid-Afrika

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Een master 's degree bereidt studenten om te leiden of te beheren. Een master 's degree bereidt ook een persoon voor een scala van bezigheden via gespecialiseerde studie van een veld.

Corporate Communication is een deelgebied van de algemene communicatie en gaat over hoe mensen en bedrijven met elkaar omgaan. Dit veld is zeer flexibel en kan omgaan met interne of externe aangelegenheden van een bedrijf.

Een land gelegen aan de zuidpunt van Afrika, Zuid-Afrika, heeft een rijke cultuur die je nooit genoeg van terwijl het reizen of studeren hier zullen krijgen. De talen hier zijn Afrikaner en Engels alsmede Nederlands. Het leven op de campus van de uitgestrekte Zuid-Afrikaanse Universiteit, Universiteit van Johannesburg of een andere universiteit zullen worden geest waait. U zal genieten van de interactie met de Bantus hier en het tropische klimaat van de regio.

MA Programma in Bedrijfscommunicatie in Zuid-Afrika

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:
BA's | PhD

1 Resultaten in Bedrijfscommunicatie, Zuid-Afrika

Andere opties binnen dit vakgebied:
BA's | PhD
University of Johannesburg

Dit programma is ontworpen om beheersing van een complex en gespecialiseerd kennisgebied binnen de discipline bedrijfscommunicatie mogelijk te maken. De focus van deze kw ... [+]

Dit is een geavanceerd studieprogramma dat kan worden voltooid als cursus of als een op onderzoek gebaseerd studieprogramma.

Dit programma is ontworpen om beheersing van een complex en gespecialiseerd kennisgebied binnen de discipline bedrijfscommunicatie mogelijk te maken. De focus van deze kwalificatie ligt op de ontwikkeling van conceptuele kennis en vaardigheden op zeer abstracte niveaus die zeer gespecialiseerde en geavanceerde technische, professionele en onderzoeksvaardigheden in bedrijfscommunicatie mogelijk maken.

Toelatingseisen

Een graad in communicatie is vereist, met een minimumgemiddelde van 65%. De sluitingsdatum voor aanvragen voor deze graad is 31 oktober van het voorgaande jaar voor het eerste semester en 30 april van hetzelfde jaar voor het tweede semester.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands