MASTERSTUDIES

10 MA Opleidingen in Business 2020

Een Master of Arts graad is een slimme manier om uw onderwijs te bevorderen en het verwerven van vaardigheden die nodig zijn voor de huidige competitieve werkomgeving. U kunt specialiseren in een programma dat betrekking heeft op het veld dat u in of om uw bachelordiploma te werken. De meeste programma's duren ongeveer twee jaar.

Wat is een MA in de reclame? Dit is een geavanceerde graad optie voor studenten die meer willen weten over de spannende wereld van marketing en reclame te leren. Je zult lessen die u zullen helpen te leren hoe effectief te communiceren met klanten. U leert ook marketing technieken die u zal toelaten om beter te overtuigen en soms overtuigen consumenten om producten te kopen. Deze graad wordt aanbevolen voor studenten die creatief en zakelijk georiënteerd. Daarnaast zijn er verschillende soorten programma's om studenten te helpen krijgen verder gespecialiseerd onderwijs.Ze kunnen internationale reclame, creatieve reclame, online reclame, en meer studeren.

Er zijn vele voordelen die komen met een Master in de reclame. Als je begrijpt hoe effectief te adverteren, kunt u een grote impact binnen een bedrijf te maken. Dit zal u helpen om in de vraag bij potentiële werkgevers. Tijdens je opleiding, zal u genieten van de behandelde onderwerpen en vinden het zeer de moeite waard zijn.

De kosten van het verkrijgen van een MA, is afhankelijk van de school u bij te wonen. Als u geïnteresseerd bent in deze graad zijn, is het belangrijk om contact op met het Admissions Office over lesgeld en overige kosten.

Nadat je bent afgestudeerd, zul je gekwalificeerd om te werken als een reclame-manager. Tijdens je carrière, is het waarschijnlijk dat u krijgt gepromoveerd tot upper-level management als je slagen in uw inspanningen.

 

Als u geïnteresseerd bent in het spannende gebied van marketing zijn en dat je kon succesvolle advertentiecampagnes genereren, dan moet je kijken naar een master-programma dat aan uw behoeften voldoet. Er zijn verschillende universiteiten over de hele wereld die de moeite waard programma's bieden. Zoeken voor uw programma onder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de lead formulier.

10 Resultaten in Business Filter

Meester in businessmodellering en gedistribueerde informatica

Babeș-Bolyai University - Faculty of Economics and Business Administration
MA
okt 2020
<
Voltijds
<
2 jaren
20 jul 2020
Engels
Campus

Het masterprogramma richt zich op de ontwikkeling van competenties voor softwareontwikkeling - voor industrie-georiënteerde beoefenaars en industriële onderzoekers, gericht op ...

Lees meer

MA in Business en Management

Bath Spa University
MA
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Campus

Ontwikkel je carrière als een sociaal en ethisch geëngageerde, wereldwijd verbonden professional die creatief, ondernemend, veerkrachtig en innovatief is.

Lees meer

Steinbeis Universität Berlin - Institute Corporate Responsibility Management
MA
okt 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
18 maanden
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

MA in verantwoord beheer - Programma Outline

Lees meer

Zakelijk (MA)

Macromedia Hochschule für Medien und Kommunikation
MA
MA
okt 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;4 semesters
15 aug 2020
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Studie een Master of Arts in Business. Dit Business MA-programma wordt volledig in het Engels gegeven op onze Macromedia-campus in München, Duitsland.

Lees meer

MA Internationale Culturele en Bedrijfskunde

University of Passau
MA
okt 2020
<
Voltijds
<
4&nbsp;-&nbsp;6 semesters
30 jun 2020
Duits
Campus

Dit programma leert je te denken in termen van netwerken en stelt je in staat om sterke organisatorische en communicatiestrategieën te ontwikkelen, evenals belangrijke sleutel ...

Lees meer

Internationale Master in Communicatie en Business

Zhejiang University International Business School
MA
sep 2020
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

IMCB is gemaakt in samenwerking met het Zhejiang University College of Media and International Culture en bouwt voort op de al lang bestaande internationale onderwijsfilosofie ...

Lees meer

Interculturele studies voor het bedrijfsleven

Instituto Superior de Contabilidade e Administração do Porto
MA
Engels
Campus

De MA-programma in Interculturele Studies for Business opent nieuwe internationale perspectieven voor studenten. De cursus is onvoorwaardelijk voor 6 jaar goedgekeurd door het ...

Lees meer

MA in Business en Management (marketing)

Bath Spa University
MA
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
12&nbsp;-&nbsp;32 maanden
Engels
Campus

Ontwikkel je carrière als een sociaal en ethisch geëngageerde, wereldwijd verbonden zakelijke professional met een specialisatie in Marketing.

Lees meer

MA in Business en Management (ondernemerschap)

Bath Spa University
MA
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
12&nbsp;-&nbsp;32 maanden
Engels
Campus

Ontwikkel je carrière als een sociaal en ethisch geëngageerde, wereldwijd verbonden zakelijke professional met een specialisme in ondernemerschap.

Lees meer

MA in Business en management met geïntegreerde plaatsing

Bath Spa University
MA
<
Voltijds
Engels
Campus

Dit programma biedt u een brede introductie tot de fundamentele principes van business en management in een snel veranderende, steeds meer geglobaliseerde wereld.

Lees meer