$close

Filters

Resultaten weergeven

Graduate Studies in Aziatisch Bedrijfsleven 2021/2022

Een MA of Master of Arts is de eerste graad op graduaatsniveau die men kan behalen na het behalen van een bachelordiploma. Meestal binnen twee jaar voltooid, kunt u met deze graad verder studeren en een diepere kennis opdoen over een onderwerp van studie of professionele belangstelling. Wat is een MA in Aziatische bedrijven? Deze graad biedt een kans om meer vertrouwd te raken met internationaal… Meer informatie

Een MA of Master of Arts is de eerste graad op graduaatsniveau die men kan behalen na het behalen van een bachelordiploma. Meestal binnen twee jaar voltooid, kunt u met deze graad verder studeren en een diepere kennis opdoen over een onderwerp van studie of professionele belangstelling.

Wat is een MA in Aziatische bedrijven? Deze graad biedt een kans om meer vertrouwd te raken met internationaal bedrijfsbeheer en marketing, met name de methoden en theorieën achter het opsporen en analyseren van problemen. Gespecialiseerd in Aziatische culturen en de samenleving helpt zowel met begrip als met communicatie. Cursussen kunnen taalstudies, zakelijke relaties, economie en bedrijfskunde omvatten. Afhankelijk van uw interessegebied kunnen andere beschikbare cursussen betrekking hebben op personeel, ondernemerschap, strategie en financiën.

Studenten die een MA in Asian Business behalen, leren essentiële vaardigheden op zakelijk gebied, maar op internationaal niveau. Ze ontwikkelen ook sterke interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden die nodig zijn om met mensen uit andere culturen dan hun eigen te werken en deze te begrijpen.

De kosten voor een MA in Aziatische bedrijven kunnen variëren, afhankelijk van de locatie van de instelling en de duur van de cursus, die gewoonlijk tussen één tot twee jaar fulltime studie duurt. Doe van tevoren onderzoek en neem contact op met interessante scholen voor meer informatie.

Afgestudeerden met een MA in Asian Business bevinden zich mogelijk in een carrière als econoom in internationale organisaties, hulporganisaties of particuliere onderzoekscentra. Andere mogelijke functietitels zijn financieel analist, productmanager, handelsspecialist, consultant en handelsspecialist. Diegenen wiens studies specialisaties omvatten, kunnen werkzaam zijn als advocaat, public relations of reclamebureau, marketingmanagers of human resources-leiders. Blootstelling aan kwantitatieve vaardigheden en mondiaal bewustzijn bieden de basis die nodig is voor succes in het internationale bedrijfsleven.

MA in Asian Business-programma's is beschikbaar in universitaire programma's wereldwijd en online. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
Zhejiang University International Business School
Jiaxing, China

De Master of China Studies (MCS) is een MA-opleiding met een sterke focus op de economische, culturele en maatschappelijke context van China. Zhejiang University International ... +

De Master of China Studies (MCS) is een MA-opleiding met een sterke focus op de economische, culturele en maatschappelijke context van China. Zhejiang University International Business School (ZIBS), in samenwerking met het Institute of China Studies, brengt zakelijke trends in het al lang bestaande China Studies-programma. Het interdisciplinaire curriculum stelt studenten in staat om analytisch te werken en een diepgaand begrip van China te krijgen. ZIBS biedt academische ondersteuning, bedrijfsondersteuning en onderwijsruimte. -
MA
Voltijds
2 jaren
Engels, Chinese
Campus