Master of Arts (MA) in Bakoe in Azerbeidzjan

Top MA Opleidingen in Bakoe in Azerbeidzjan 2018

Master

Programma's met de titel "Master of Arts " bestaan ​​traditioneel uit de vrije kunsten onderwerpen zoals filosofie, geschiedenis of literatuur. Masters of Arts zijn postgraduate programma's die kunnen worden genomen na een verdiende diploma in een undergraduate opleiding (bachelor). Masters of Arts programma's hebben de titel "MA ", "Master of Arts " of "MA ".

Azerbeidzjan hoger onderwijs heeft niet alleen aangetrokken burgers van het land, maar ook internationale studenten in het bijzonder uit het Midden-Oosten en Azië. De meeste van de curricula worden onderwezen in de Arabische taal. Dit heeft weggenomen geen taalbarrière voor de internationale studenten in het Midden-Oosten en Azië, waar Arabisch wordt gesproken.

Omdat de hoofdstad van Azerbeidzjan, Bakoe herbergt diverse, hogescholen, scholen voor beroepsonderwijs en universiteiten. Veel leercentra zijn komen niettemin, de oudere instellingen zoals Baku State University hebben nog steeds de grootste studentenpopulatie.

MA's in Bakoe in Azerbeidzjan

Lees meer

Master Of Arts In Het Gebied Onderzoeken

Khazar University
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Azerbeidzjan Baku

Area Studies onder andere concentraties in European Studies, American Studies, de Kaukasus Studies, Turkse Wereld Studies, het Midden-Oosten Studies, Russian Studies, en Oost-Aziatische Studies. [+]

Master of Arts in Area Studies

&nbsp

Area Studies onder andere concentraties in European Studies, American Studies, de Kaukasus Studies, Turkse Wereld Studies, het Midden-Oosten Studies, Russian Studies, en Oost-Aziatische Studies. Area Studies-programma's zijn interdisciplinair en omvatten verschillende afdelingen. Behalve studenten toegelaten tot het Midden-Oosten Studies en European Public Affairs-programma's, zullen alle andere area studies studenten hebben een individuele studie volgen, gezamenlijk ontworpen door verschillende docenten en op maat om te voldoen aan studenten belangen.

&nbsp

Aanvullende informatie over enkele van de regio's studies wordt hieronder gegeven. Anderen zijn vergelijkbaar, maar, uiteraard, met hun eigen specifieke eisen.... [-]


Master Of Arts In De Internationale Betrekkingen

Khazar University
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Azerbeidzjan Baku

Het curriculum van de MA-opleiding in International Relations is ontworpen om studenten te voorzien van een brede analytische achtergrond op de belangrijkste gebieden van internationale zaken [+]

Master of Arts in International Relations

Het curriculum van de MA-opleiding in International Relations is ontworpen om studenten te voorzien van een brede analytische achtergrond op de belangrijkste gebieden van internationale zaken, in combinatie met de specifieke focus opgedaan door zowel een functionele of regionale concentratie.

Het doel van de vereiste curricula is ervoor te zorgen dat elke student in het programma basic, brede, interdisciplinaire opleiding in internationale aangelegenheden ontvangt. Dit geldt ook voor graduate niveau cursus-werk in de internationale politiek, en de historische, politieke en sociaal proces.

Het kleine aantal studenten per jaar toegelaten kan het programma worden afgestemd op individuele behoeften en moedigt nauwe interactie tussen studenten en faculteit.Het programma wil een solide academische achtergrond voor studenten van plan loopbanen op het gebied van ontwikkeling, of bij de overheid, particuliere bureaus vrijwilliger of zakelijke aanverwante sectoren. ... [-]