close

Filters

Resultaten weergeven

Graduate Studies in Automobieltechniek 2021

Studenten die hun opleiding willen voortzetten na het behalen van een bachelordiploma, willen misschien een MA of Master of Arts volgen. Dit postgraduate programma bevordert de kennis en vaardigheden in een bepaald vakgebied, dat de deur kan openen naar meer banen. U vraagt ​​zich misschien af, wat is een MA in Automotive Engineering? Over het algemeen gaat dit programma over het maken van k… Meer informatie

Studenten die hun opleiding willen voortzetten na het behalen van een bachelordiploma, willen misschien een MA of Master of Arts volgen. Dit postgraduate programma bevordert de kennis en vaardigheden in een bepaald vakgebied, dat de deur kan openen naar meer banen.

U vraagt ​​zich misschien af, wat is een MA in Automotive Engineering? Over het algemeen gaat dit programma over het maken van kleine en grote auto's. Studenten hebben meestal een bachelordiploma en leren hoe ze elektronische, veiligheids- en werktuigbouwkunde kunnen gebruiken om motorfietsen, bussen, vrachtwagens, auto's en meer te ontwerpen en uit te voeren. Ze krijgen ook de vaardigheden om voertuigen te bouwen, repareren en testen. Specifieke programma's zullen variëren, maar studenten ondernemen vaak activiteiten en projecten in samenwerking met de gemeenschap en de industrie om problemen uit het echte leven op te lossen.

Het verbeteren van uw winstpotentieel is slechts een van de voordelen van het behalen van een Master in Automotive Engineering. Studenten verwerven professionele en persoonlijke vaardigheden die hen kunnen helpen onderscheiden van hun niet-gegradueerde leeftijdsgenoten, wat hen ook kan helpen bij het vinden van de perfecte arbeidskansen.

De kosten verbonden aan het behalen van een Master in Automotive Engineering zullen nogal variëren. Omdat er meerdere internationale kansen zijn, zijn de betrokken factoren onder meer schoollocatie, duur van het programma en specifieke programmavereisten. Het is het beste om de scholen rechtstreeks te pakken te krijgen om uit te vinden wat u financieel kunt verwachten.

Er zijn een aantal carrièremogelijkheden voor posities in ontwerp en ontwikkeling. Afgestudeerden kunnen carrière maken in productiebeheer, ontwerp- en ontwikkelingsengineering, software en testengineering, verkooptechniek, toegepast onderzoek en klantenservice. Industrieën die op zoek zijn naar werknemers met een Master in Automotive Engineering omvatten automotive-systemen, luchtvaart, groene engineering, energie en transport, en transportontwerp.

Het is gemakkelijk om onze online zoekmachine te gebruiken om de juiste school te vinden die past bij uw behoeften. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Gerelateerde vakgebieden
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Art Center College of Design
Pasadena, Verenigde Staten +1 Meer

Studenten van Traineeship Art Center in Transportation Design zal helpen veranderen het denken van de auto-industrie en de bredere gebied van transport en persoonlijke mobilit ... +

Studenten van Traineeship Art Center in Transportation Design zal helpen veranderen het denken van de auto-industrie en de bredere gebied van transport en persoonlijke mobiliteit. -
MA
Voltijds
2 - 3 jaren
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op