$close

Filters

Resultaten weergeven

Als je een bachelordiploma hebt behaald in een vak, kom je in aanmerking voor een masterdiploma. Sommige Master of Arts-programma's bepalen dat je bachelordiploma rechtstreeks verband houdt met de masteropleiding die je graag volgt, dus het is vaak een goed idee om je intenties te kennen voordat je je bacheloropleiding voltooit. U zult beter in staat zijn om uw opleiding te sturen om de oplei… Meer informatie

Als je een bachelordiploma hebt behaald in een vak, kom je in aanmerking voor een masterdiploma. Sommige Master of Arts-programma's bepalen dat je bachelordiploma rechtstreeks verband houdt met de masteropleiding die je graag volgt, dus het is vaak een goed idee om je intenties te kennen voordat je je bacheloropleiding voltooit. U zult beter in staat zijn om uw opleiding te sturen om de opleiding te krijgen die u nodig heeft voor de loopbaan die u wenst te verkennen.

Wat is een MA in Auditing? Studenten volgen cursussen in financiële analyse en rapportering, belastingen, ondernemingsrecht, geavanceerde boekhouding en economie. Om bij te blijven met moderne werkwijzen, leren studenten ook hoe ze geavanceerde software moeten gebruiken die huidige professionals al gebruiken om financiële gegevens te analyseren. Dit programma vereist een intensieve studie, dus sommige scholen vereisen dat studenten niet-gegradueerden in boekhouding of bedrijf en / of een voldoende score op de GMAT of GRE. Houd rekening met deze vereisten voordat u zich aanmeldt. De meeste Master of Arts in Auditing-graden kunnen in slechts twee jaar worden behaald.

Een masterdiploma in auditing helpt studenten hun probleemoplossend vermogen en kritisch denkvermogen te perfectioneren door het bieden van intense, maar lonende uitdagingen. Graduate schools hebben ook een stage- en een werkkamermogelijkheden die maar weinig zijn op de niet-gegradueerde school, dus je begint relevante ervaring te verdienen terwijl je nog steeds aan je opleiding werkt.

Hoeveel u betaalt voor deze graad hangt grotendeels af van de instelling die u kiest. Internationale opties zijn ook beschikbaar. Bekijk welke beurzen of financiële hulpprogramma's beschikbaar zijn als u zich zorgen maakt over de financiering van uw opleiding.

Carrières voor personen met een BA in Auditing nemen toe, dus de vooruitzichten op een baan zullen de komende jaren overvloedig zijn. Afgestudeerden hebben de mogelijkheid om te werken als interne auditors of externe auditors. Interne auditors werken binnen een bedrijf en voeren kwaliteitscontrole uit voor financiële gegevens en belastingvoorbereiding. Bedrijven kunnen hun accountingbehoeften ook uitbesteden aan bedrijven die externe auditors in dienst hebben, wat betekent dat externe auditors met veel verschillende bedrijven zullen werken. Als u in aanmerking komt voor een examen, kunt u ook een erkend accountant worden, waardoor u nog meer kansen krijgt.

Online programma's passen vaak cursussen uit het klaslokaal aan in gestreamde lezingen, video's en downloadbare studiegidsen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Aanbevolen Nieuwste Titel
  • Aanbevolen
  • Nieuwste
  • Titel
جامعة العلوم الاجتماعية انقرة
Ankara, Turkije

Master of Arts in Audit en Risk Management, het eerste postdoctorale programma dat een holistische benadering biedt op het gebied van auditing en risicobeheer, wordt rechtstre ... +

Master of Arts in Audit en Risk Management, het eerste postdoctorale programma dat een holistische benadering biedt op het gebied van auditing en risicobeheer, wordt rechtstreeks aangeboden door de afdeling Interdisciplinaire Audit en Risicobeheer binnen het Instituut voor Sociale Wetenschappen. -
MA
Engels, Turks, Arabisch