Filter
Masters of Arts
Armenië Gouvernement Jerevan Jerevan Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Masters of Arts in de Verenigde Jerevan in Armenië 2019

MA Toegepaste taalkunde is de meest voorkomende van een aantal Masters of MA zoals ze algemeen bekend zijn, dat een hogere concentratie op de wetenschap hebben en de focus minder op de praktijk in de klas.

Dit land voor de laatste 1600 jaar is hoog gewaardeerd in termen van geletterdheid niveau. Dit is te wijten aan de superioriteit van het onderwijs, dat de burgers krijgen. Zij bieden kwaliteit van het onderwijs in het universitair onderwijs, dat de ontwikkeling die de creativiteit van de studenten verbetert.

Een groot aantal universiteiten in Armenië zijn gelegen in Jerevan, waar een groot aantal van hen is eigendom van een particulier ten opzichte van staatsbezit. Elk jaar is het aantal studenten toeneemt.

MA Opleidingen in de Verenigde Jerevan in Armenië

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

American University of Armenia

Het programma zet zich in voor een duurzame ontwikkeling in de academische uitmuntendheid en wetenschap, vrij onderzoek, leiderschap, integriteit, en dienstbaarheid aan d ... [+]

Mission Statement

Het programma zet zich in voor een duurzame ontwikkeling in de academische uitmuntendheid en wetenschap, vrij onderzoek, leiderschap, integriteit, en dienstbaarheid aan de samenleving. Meer in het bijzonder, het ministerie streeft ernaar om: 1) in op de groeiende educatieve behoeften van het Engels taaldocenten door het aanbieden van zowel een certificaat en een Masters 'in het onderwijzen van Engels als vreemde taal (TEFL), 2) het adres van de academische behoeften van de aankomende studenten voorbereiden op graduate studies aan AUA door het verstrekken van onderwijs in het Engels voor algemeen gebruik Program, en 3) onderzoek voor de professionele ontwikkeling van docenten en studenten te bevorderen.... [-]

Armenië Jerevan
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands