close

Filters

Resultaten weergeven

MA Programma's in Arbeidsverhoudingen 2021

Veel afgestudeerden van bacheloropleidingen besluiten om een ​​Master of Arts (MA) te volgen op een vergelijkbaar gebied als een manier om carrièreperspectieven te verbreden en meer geld te verdienen. Anderen kiezen ervoor om dit te doen als springplank naar uiteindelijk het nastreven van een nog hoger academisch onderscheid. Wat is een MA in arbeidsrelaties? De meeste tewerkstellingsprogra… Meer informatie

Veel afgestudeerden van bacheloropleidingen besluiten om een ​​Master of Arts (MA) te volgen op een vergelijkbaar gebied als een manier om carrièreperspectieven te verbreden en meer geld te verdienen. Anderen kiezen ervoor om dit te doen als springplank naar uiteindelijk het nastreven van een nog hoger academisch onderscheid.

Wat is een MA in arbeidsrelaties? De meeste tewerkstellingsprogramma's voor arbeidsrelaties duren twee tot drie jaar en omvatten een grondige studie van een verscheidenheid aan onderwerpen die van belang zijn voor hedendaagse werkgelegenheidsspecialisten en HR-professionals. Gemeenschappelijke onderzoeksgebieden omvatten over het algemeen arbeids- en beëindigingswetten en -regelgeving, werknemersrechten, personeelsbeloningsplannen, en arbeidsethiek, onder andere. Het primaire doel is om afgestudeerden voor te bereiden op een succesvolle carrière, zodat bedrijven van elke omvang ingewikkelde arbeidsvoorwaarden en werknemersrelaties kunnen volgen.

Veel afgestudeerden in de arbeidsrelatie merken op dat ze hogere lonen kunnen verdienen na het behalen van de masteropleiding dan tevoren. Ze zijn ook in staat om op meer posities over de hele wereld te solliciteren dankzij hun geavanceerde benoeming en zijn doorgaans gekwalificeerd om les te geven op universitair niveau, indien gewenst.

Collegegeld heeft de neiging te schommelen van de ene naar de volgende opleiding voor arbeidsrelaties, op basis van factoren zoals de populariteit van het programma en waar, geografisch, het wordt aangeboden. Studenten dienen bij elke school van belang te informeren naar relevante cursusinformatie en tarieven.

Na het voltooien van het programma gaan veel afgestudeerden werken als HR-professionals, compensatie- en voordelenbeheerders of in verschillende rollen voor arbeidsrelaties. Anderen vinden werk als contractmediators of onderhandelaars of bij arbitrage. Anderen kiezen er toch voor om op collegiaal niveau arbeidsrelaties of een soortgelijk onderwerp te onderwijzen, terwijl sommigen terugkeren naar school om hun opleiding verder te vervolgen.

De vele masterstudies over arbeidsverhoudingen die over de hele wereld beschikbaar zijn, worden gedetailleerd beschreven in onze database. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Empire State College, State University of New York
Saratoga Springs , Verenigde Staten

Het is ontworpen om u effectiever in uw huidige positie en om je voor te bereiden voor een grotere verantwoordelijkheden of nieuwe posities die zich bezighouden met zaken die ... +

Het is ontworpen om u effectiever in uw huidige positie en om je voor te bereiden voor een grotere verantwoordelijkheden of nieuwe posities die zich bezighouden met zaken die van belang de arbeid, arbeidsverhoudingen of personele middelen. -
MA
Deeltijd
15 maanden
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op