MASTERSTUDIES

2 Master of Art Programma's in Algemeen Management 2020

Een Master of Arts (MA) diploma geeft de houder algemene kennis in een bepaald gebied van professioneel onderzoek, interdisciplinair bol, of gerichte discipline. Studenten verder hun cursussen in een precieze domein, gericht op zowel theoretische en praktische overwegingen.

Je kunt je afvragen, wat is een MA in General Management? Dit programma zal je zakelijke vaardigheden en praktische management training te geven om je voor te bereiden voor effectief leiderschap en administratie. Je leert de basis gereedschappen die nodig zijn om te leiden, te motiveren en te beheren teams en groepen. Afhankelijk van uw interesse, kunt u zich richten op een specifiek gebied, zoals retail en handel, beheren erfgoed, of business management. Coursework varieert afhankelijk van de focus, maar zullen draaien theorieën met betrekking tot toediening en de praktische afwegingen.

Graad houders met een MA in General Management zal zich zelfverzekerd en bereid zijn om uit te gaan in de arbeidsmarkt en veilige posities in het leiden van teams en het leiden van projecten. Verworven vaardigheden zal vertalen naar een verscheidenheid van loopbanen in een diverse groep van industrieën.

De in een mate van dit soort vergoedingen zullen afhangen van de specifieke school Cursuslengte en programma. Als je eenmaal een universiteit en curriculum waarin je geïnteresseerd bent hebben gevonden, direct contact opnemen met de instelling om uit te vinden de relevante informatie.

Er zijn een aantal van de loopbaan van een Masters in General Management bereidt je voor, afhankelijk van uw specifieke cursussen. Als je studeerde bedrijfskunde, kon je een groot bedrijf, non-profit of internationale firma roer. Studeren retail management zou toestaan ​​om sales management, marketing en ondernemerschap doen als midden of het topmanagement in een retail en commerce bedrijf.Een MA gericht op beheer van het erfgoed zou trainen u om effectief te plannen en beheren van een archeologische site.

Als u geïnteresseerd bent in het aanvragen van een MA in General Management zijn, een kijkje nemen op de vele keuzes beschikbaar. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

2 Resultaten in Algemeen Management Filter

Master of Arts in algemeen management en leiderschap

SRH University Heidelberg
MA
01 okt 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
15 jul 2020
Engels
Campus

Met dit intensieve interactieve programma, dat gebruik maakt van ons unieke CORE-modulaire onderwijssysteem, verkrijgt u een solide basis in alle kernmanagementdisciplines. De ...

Lees meer

Dual Degree in General Management, MA / MBA (VS)

Steinbeis School Of International Business And Entrepreneurship (SIBE)
MA
<
Voltijd
<
24 maanden
Engels
Online

Het in de SIBE geïntegreerde programma Dual Degree in General Management van de School of International Business and Entrepreneurship ( SIBE ) is de ideale start voor uw carri ...

Lees meer