MASTERSTUDIES

3 MA's in Acteren 2020

De MA, of Master of Arts, is meestal gericht op een gebied van de geesteswetenschappen. Dit kan de communicatie, literatuur, taalkunde en talen, geschiedenis, kunst, en handelen omvatten. Deze programma's hebben vaak een zware focus op interactief onderwijs. In sommige gevallen kan de opleiding een verkorte tijdspanne hebben en kunnen al een afstudeerproject voor het afstuderen niet nodig.

Wat is een MA in acteren? Dit gevarieerde gebied biedt heel wat variatie voor studenten. Ze kunnen ervoor kiezen om deel te nemen aan een programma met een stand-up comedy focus, een nadruk op fysieke acteren, of een theater studies of regisseren nadruk. Sommige scholen bieden klassiek gecentreerd opleiding die leerlingen kansen bieden om hun eigen professionele paden te maken geeft. Onderwerpen zijn onder meer onderzoek en begeleiding, toegepast prestaties, theater op een wereldwijde schaal, en deze geschiedenis van het theater, onder andere onderwerpen.

Studenten in deze opleiding hebben toegang tot vele getalenteerde professionals en opvoeders die hun eigen handelen kansen te behouden. Sommige studenten hebben toegang tot professionals uit verschillende culturen en met verschillende aandachtsgebieden. Studenten zullen samenwerken met collega's om optredens te organiseren, het verkrijgen van de eerste hand kennis van het onderwerp.

Er zijn aanzienlijke verschillen tussen de kosten van het collegegeld en vergoedingen bij verschillende onderwijsinstellingen. Dit geldt vooral voor scholen die in verschillende landen rond de wereld liggen. Voor specifieke informatie, contact opnemen met de individuele instellingen.

Afgestudeerden van dit programma hebben vaak toegang tot de lokale theaters en hebben professionele netwerken ontwikkeld, het verbeteren van hun kansen op het krijgen van de werkgelegenheid.Naast het acteren op het toneel, in opgenomen uitvoeringen en voor een live publiek, kan werkgelegenheid bestaan ​​in het opzetten van geluidsstudio's, het ontwerpen van sets, werken aan de bouw van een set en het leiden van groepen actoren.

Acteren kan een spannende en bevredigende carrière met veel belonen kansen. Onderzoek uw mogelijkheden door de herziening van de beschrijvingen op de programmalijst. Vul een lead formulier in voor meer gedetailleerde informatie. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

3 Resultaten in Acteren Filter

MA in het gezaghebbende handelen

Academy of Performing Arts in Prague
MA
sep 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
07 feb 2020
Engels
Campus

Autorisatie Acting studenten worden geleid in de richting van creatieve persoonlijkheden - in staat om te maken en staan door hun eigen autoritaire solo en groepswerk op basis ...

Lees meer

Ma / MFA beweging: regisseren en onderwijs

The Royal Central School of Speech and Drama, University of London
MA
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus

Baanbrekende programma's die gericht zijn op de prestaties en beweging beoefenaars geïnteresseerd in beweging regisseren en onderwijs. Studenten kunnen acteurs of dansers die ...

Lees meer

Master of Arts in acteren

EUTHECA - The European Union Academy of Theatre and Cinema
MA
<
Voltijd
Engels
Campus

De cursus een intensieve klassieke opleiding aan studenten van acteren en acteur bieden. Toegang tot de cursus is door de toepassing.

Lees meer