$close

Filters

Resultaten weergeven

MA Opleidingen in Accountancy 2022

Niet-gegradueerde studenten die bedrijfs-, wiskunde- of andere op logica gebaseerde gebieden bestuderen, kunnen doorgaan met het behalen van een Master of Arts in Accountancy. Deze financiële graduaat kan u de mogelijkheid bieden om uw carrière te bevorderen door te werken voor succesvolle bedrijven. Wat is een MA in Accountancy? Accountancy is een studiegebied dat wiskundige, zakelijke en com… Meer informatie

Niet-gegradueerde studenten die bedrijfs-, wiskunde- of andere op logica gebaseerde gebieden bestuderen, kunnen doorgaan met het behalen van een Master of Arts in Accountancy. Deze financiële graduaat kan u de mogelijkheid bieden om uw carrière te bevorderen door te werken voor succesvolle bedrijven.

Wat is een MA in Accountancy? Accountancy is een studiegebied dat wiskundige, zakelijke en communicatieve vaardigheden combineert om studenten voor te bereiden om samen te werken met managers, aandeelhouders en andere invloedrijke personen binnen een bedrijf. Iemand die afstudeert in een dergelijk programma kan niet alleen auditen en boekhouden, maar kan ook financiële gegevens communiceren aan belangrijke leiders binnen het bedrijf. Studenten in een boekhoudprogramma leren hoe ze financiële gegevens kunnen meten, verwerken en interpreteren.

Het behalen van een diploma op dit gebied is om verschillende redenen een slimme zet. De combinatie van vaardigheden kan een instrument zijn voor veel succesvolle bedrijven, wat deuren zal openen voor het bevorderen van je carrière.

De kosten en duur van een studie voor een dergelijke graad zullen van instelling tot instelling verschillen. Voordat u het beste programma voor u kiest, is het het beste om alle beschikbare opties te onderzoeken. Elke student kan iets vinden dat het beste werkt voor hem of haar.

Degenen met een MA in Accounting kunnen verwachten te werken in een openbare accountantskantoor, belastingen, auditing of consulting. Een accountantskantoor heeft een verscheidenheid aan taken die men kan doen. Je zou kunnen werken in de publieke sector door mensen te helpen met hun belastingen, of je zou organisaties willen helpen hun belastingplicht te minimaliseren. Sommige accountants werken het hele jaar door voor bedrijven om hen te helpen hun financiën te beheren. Al deze velden bieden langdurige, vaste carrières.

Als je eenmaal hebt besloten dat een geavanceerde accountancy geschikt is voor je carrière, zul je de beste school moeten vinden. Dingen om te overwegen zijn locatie, instructeurs, kosten en lengte. Kansen zijn wereldwijd beschikbaar en online-opties zijn mogelijk beschikbaar als u flexibiliteit in uw schema nodig hebt. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Aanbevolen Nieuwste Titel
  • Aanbevolen
  • Nieuwste
  • Titel
William Jessup University
Rocklin, Verenigde Staten

De School of Business van William Jessup University nodigt u uit om uw carrière vooruit te helpen met onze dynamische en branchegerelateerde graduate degree in accounting. De ... +

De School of Business van William Jessup University nodigt u uit om uw carrière vooruit te helpen met onze dynamische en branchegerelateerde graduate degree in accounting. De Jessup-versnelde Master of Accountancy-graad is bedoeld om studenten voor te bereiden om in aanmerking te komen voor het CPA-examen en voor een professionele carrière in het groeiende gebied van de boekhouding. Het programma bestaat uit 30 eenheden en kan in minder dan een jaar worden afgerond voor boekhoudkundige majors of ongeveer 18 maanden voor andere majors. -
MA
Engels
Campus