close

Filters

Resultaten weergeven

MA Opleidingen in Accountancy en Financiën 2020

Zowel grote als kleine bedrijven en organisaties zijn altijd behoefte aan gekwalificeerde en opgeleide boekhoudkundige professionals die effectief kunnen onderhouden en hun boeken te beheren. Als je goed met cijfers bent en geniet van de financiële organisatie, kan een Master of Arts (MA) in de boekhouding en financiën goed zijn voor jou. Wat is een MA in de boekhouding en financiën? Simpel g… Meer informatie

Zowel grote als kleine bedrijven en organisaties zijn altijd behoefte aan gekwalificeerde en opgeleide boekhoudkundige professionals die effectief kunnen onderhouden en hun boeken te beheren. Als je goed met cijfers bent en geniet van de financiële organisatie, kan een Master of Arts (MA) in de boekhouding en financiën goed zijn voor jou.

Wat is een MA in de boekhouding en financiën? Simpel gezegd, het is de studie van kritische boekhoudkundige en financiële principes om professionele vaardigheden en expertise op financieel beheer. Studenten leren kwantitatieve analyse en besluitvorming strategieën om te voldoen aan de lokale, provinciale en federale financiële regels en voorschriften statement. Cursusonderwerpen kan kostenanalyse, collectieve en individuele fiscale voorbereiding, budgettering en financiën en professionele auditing methoden omvatten.

Er zijn tal van voordelen aan het verdienen van een MA in de boekhouding en financiën. Veruit studenten wijzen op de sterke arbeidsmarkt dat opent aan hen met dit soort graad.Sterker nog, volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics, financiële beroepen zullen naar verwachting meer dan 10 procent groeien door 2018.

De kosten van een MA in Accounting and Finance verschillen per instelling en per locatie. Het is belangrijk om contact met de school je geïnteresseerd bent in direct om precieze verloop en registratierechten lokaliseren.

Studenten die dit soort diploma te verdienen gaan vaak over tot corporate accountants, persoonlijke financiële planners en investeringen analisten geworden. Ze gaan ook over naar accountants, budget analisten, fiscale voorbereiding en planning specialisten en boekhouders geworden. Vanwege de goed afgeronde karakter van deze geavanceerde niveau graden, afgestudeerden vinden ze gekwalificeerd zijn voor een breed scala van publieke en private financiële management posities.

Er zijn veel mogelijkheden om een ​​MA in Accounting verdienen en financiën, zowel in de Verenigde Staten en over de hele wereld.Tal van mogelijkheden bestaan ​​ook in deze mate te verdienen online, dat is een praktische optie voor werkende professionals en deeltijdstudenten. Om te beginnen, zoek uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
IUBH University of Applied Sciences
Bad Honnef, Duitsland +1 Meer

In de International Management Masteropleiding met een major in Finance & Accounting, verwerf je uitgebreide specialistische kennis en relevante algemene managementkennis, ... +

In de International Management Masteropleiding met een major in Finance & Accounting, verwerf je uitgebreide specialistische kennis en relevante algemene managementkennis, zodat je veilig kunt navigeren door internationale kapitaalmarkten. -
MA
Voltijds
4 - 6 semesters
Engels
sep 2020
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op