MASTERSTUDIES

2 Masters of Arts in Aardwetenschappen 2020

Het kan een lange weg naar de top zijn, maar de juiste opleiding maakt de reis gemakkelijker en aangenamer. De ambitieuze aanvulling van hun CV met een master's degree. Deze programma's verbeteren de vaardigheden en competenties die leiders nodig hebben om te slagen op het hoogste niveau.

Wat is een MA in Earth Sciences? Het is een postuniversitaire graad die geschikt is voor diegenen met een interesse in wetenschappelijk onderzoek en een achtergrond in de geologie, aardrijkskunde, natuurwetenschappen of een ander gerelateerd gebied. Deze programma's beginnen vaak met een overzicht van de fundamentele fysica en scheikunde theorieën. Specifieke onderwerpen zijn de natuurlijke geologische processen van de aarde, hydrologie, atmosferische omstandigheden en manieren waarop veranderingen in het milieu van invloed zijn op levende organismen. Studenten leren ook de impact van menselijke activiteiten op de planeet in ogenschouw te nemen en vertrouwd te raken met de sociale en politieke problemen waarmee beleidsmakers worden geconfronteerd.

Na het afronden van een van deze opleidingen, zijn afgestudeerden bereid om aan onafhankelijke onderzoeksprojecten te werken. Ze kunnen zowel in het laboratorium als in het veld worden gebruikt en zijn klaar om hun bevindingen met vertrouwen te presenteren. Met hun verbeterde kritische lees- en denkcapaciteiten zijn ze bekwaam in het evalueren van informatie gepresenteerd in wetenschappelijke tijdschriften en lezingen. Ze worden vaak opgeroepen om de wetenschappelijke claims van andere professionals te analyseren.

Niet elk programma wordt tegen dezelfde kosten aan studenten aangeboden. Degenen die geïnteresseerd zijn om meer te leren, moeten contact opnemen met de opnameafdelingen van de onderzochte instellingen voor informatie over tarieven en collegegeldtarieven.

Degenen met een MA in Earth Sciences zijn klaar om een ​​carrière te beginnen als stafwetenschappers en onderzoeksmedewerkers bij academische instellingen. Sommigen kunnen ingenieurs worden voor bedrijven die grondstoffen en mineralen oogsten. Anderen werken voor regelgevende instanties en helpen de negatieve impact van industriële processen op het milieu te beperken. Deze professionals zijn ook bereid om te slagen als adviseurs, auteurs, opvoeders en meteorologen.

Toekomstige studenten moeten al hun opties zorgvuldig overwegen voordat ze een specifiek studieprogramma kiezen. Degenen met drukke werktijden of reisbeperkingen kunnen profiteren van online cursussen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

2 Resultaten in Aardwetenschappen Filter

MA in Remote Sensing

Boston University Graduate School of Arts & Sciences
MA
sep 2020
<
Voltijd
<
2 semesters
15 apr 2020
Engels
Campus

Met een MA in Remote Sensing

Lees meer

Ma in de instructie en curriculum: aardwetenschappen

Kean University
MA
<
Voltijd
<
Deeltijd
Campus

De Master of Arts in Instructie en Curriculum: Earth Science programma is ontworpen om de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor een effectieve onderwijs van Earth Science ...

Lees meer