MA visuele communicatie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

Wij geloven dat de meest succesvolle ontwerpers culturele vernieuwers zijn die door hun praktijk informeren, overtuigen en entertainen. Door onze MA Visual Communication-cursus ontwikkel je een zelfverzekerde ontwerpstem en creëer je een uitstekend portfolio van werk dat gereed is voor de hedendaagse professionele wereld.

Je onderzoekt de mechanismen voor het overbrengen van berichten en betekenis via een breed scala aan media, je wordt aangemoedigd om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen om je ontwerppraktijk te versterken en te informeren, en je krijgt inzicht in de vaardigheden die nodig zijn voor afdrukken, beweging en digitaal ontwerp.

Je krijgt ook de kans om je praktijk te verbeteren op de gebieden die nodig zijn om een creatieve leider te worden en door te gaan naar een carrière binnen het brede veld van visuele communicatie, waaronder gebieden zoals gedrukte media, gebruikerservaring, motion design, webdesign , tentoonstellingsontwerp en reclame, in samenwerking met andere leden van onze creatieve gemeenschap.

MA Visual Communication is ontworpen om u te helpen een stem te ontwikkelen als auteur en innovator, waardoor u beschikt over de vaardigheden en kennis om ontwerpproblemen te identificeren en op te lossen binnen multidisciplinaire omgevingen, waaronder traditionele en digitale printmaking, bewegende beeldsuites en 3D-studio's.

Je leert design te benaderen als een middel tot verandering - een strategie om gedrag positief te transformeren op wenselijke en duurzame manieren.

Onder leiding van Hugh Harwood en een team van ervaren professionele ontwerpers met connecties op het hoogste niveau van de industrie - waaronder Slawa Harasymowicz, Vida Vega en Jayoon Choi - leer je door middel van een reeks lezingen, projectinstructies, workshops, schriftelijke opdrachten, groep kritieken en individuele tutorials.

Lengte van de studie:

 • Eén jaar fulltime of twee jaar parttime

Cursus details

Termijn

Uw praktijk definiëren

 • Je onderzoekt de creatieve praktijk om later in de cursus de gedetailleerde ontwikkeling van je projectvoorstel te informeren. De unit is bedoeld om een gestructureerd kader te bieden waarmee u het potentieel van methoden, ideeën en thema's in uw vakgebied kunt onderzoeken en u kunt helpen bij het informeren en lokaliseren van uw praktijk.

Term twee

Context en methode

 • Door middel van een reeks lezingen en seminars, zul je actief deelnemen aan een reeks actuele debatten die de culturele en intellectuele context bieden voor het overwegen van ideeën in visuele communicatie. Het programma behandelt interdisciplinaire kwesties door de discussie over theorie en de overweging van specifiek ontwerpgestuurd werk en teksten.

Project Ontwikkeling

 • In deze unit ontwikkel je de thema's en focus van je afstudeerproject, waarbij je de doelstellingen van je voorstel evalueert en test gedurende een langdurige periode van zelfstudie. In dit stadium zal de ontwikkeling van uw project worden begeleid en bevraagd door middel van tutorials, groepskritiek en presentaties, die de voortgang van uw werk zullen ondersteunen en een grondige kritische beoordeling zullen geven van personeel, collega's en professionele beoefenaars. Terwijl u de voortdurende verkenning en bevraging van uw ideeën aanmoedigt, zet u het proces voort van het ontwikkelen van geschikte methoden en strategieën voor de realisatie van uw project naarmate u onafhankelijker gaat werken als onderzoeker en beoefenaar, en uw onderzoeksvragen en de onderzoeksmethoden die u gebruikt verfijnt. .

Term drie

Realisatie en verspreiding

 • Je zult kennis en ervaring die je in eerdere units hebt opgedaan, toepassen op de realisatie van je laatste MA-project - de voltooiing en consolidatie van je studies in de vorm van een opgelost stuk of een oeuvre. Het moet coherentie en innovatie tonen op professioneel afwikkelingsniveau. Je zult ook een kritisch artikel moeten opstellen dat bedoeld is om na te denken over de specifieke praktische uitkomst van het MA-project, de interpretatie en het succes ervan als een demonstratie van je benadering van creatieve praktijk door middel van onderzoek.

Kosten en extra cursuskosten

Collegegeld

Het cursusgeld per jaar voor deelname aan 2020 is:

 • Britse en EU-studenten voltijds - £ 8.000
 • Britse en EU-studenten parttime - £ 4.000
 • Internationale studenten voltijds - £ 16,250 (standaard tarief)
 • Internationale studenten voltijds - £ 15,600 (volledige vergoeding voor vroege betaling)

Extra cursuskosten

Zie naast het collegegeld de aanvullende cursuskosten voor deelname aan 2020.

Deze tarieven zijn alleen correct voor het vermelde academiejaar. De kosten kunnen elk jaar stijgen tijdens de periode van voortdurende inschrijving van een student in overeenstemming met de inflatie (onder voorbehoud van een maximaal gereguleerd collegegeldlimiet). Elke aanpassing voor doorlopende studenten zal op of onder het voorspellingspercentage van RPI-X liggen.

Vergoedingskortingen en beurzen

Om al onze huidige studenten en onze recente alumni in het VK en de EU te ondersteunen bij het doorstromen naar het volgende studieniveau, hebben we een nieuwe reeks kortingen op tarieven ontwikkeld voor een reeks cursussen.

 • Lees meer over kortingen op vergoedingen

uitrusting

Faciliteiten voor visuele communicatie omvatten speciale studio's met ruimte voor zowel persoonlijk als groepswerk; digitale mediasuites met Macs die zijn geprogrammeerd met de nieuwste industriële ontwerpsoftware, waaronder Adobe Creative Suite, Final Cut Studio, Final Cut Pro, Soundtrack Pro en Autodesk Maya. We hebben fotostudio's en verwerken en printen donkere kamers voor zwart-wit filmgebaseerde fotografie; drukkerijen met toegang tot lithografie, zeefdruk, ets en reliëfdruk.

Wat onze studenten zeggen

"Studeren aan UCA is absoluut een van de grootste ervaringen die ik heb gehad. Ik kan overal op de campus creatieve en energieke vibes voelen. Het UCA-team op de campus is erg behulpzaam en vriendelijk, ze ondersteunen op veel manieren, ongeacht of we nu academisch of persoonlijk advies nodig hebben. '

Ka I Lei, MA visuele communicatie

Toelatingseisen

Toegangsvereisten voor het VK

 • Een honours degree of gelijkwaardige kwalificatie in het vak of een gerelateerde discipline

en / of

 • Relevante werkervaring, die aantoont dat u op postdoctoraal niveau kunt studeren.

Er zal ook aandacht worden besteed aan aanvragers die een sterke pleidooi kunnen houden voor toelating met betrekking tot een bepaald project en die kunnen aantonen dat ze in staat zijn om de cursus naar tevredenheid af te ronden.

Internationale toelatingseisen

Bezoek onze website om de equivalente toegangsvereisten voor uw land te bekijken.

Uw portfolio

We vereisen dat u een sollicitatiedag bijwoont en uw portfolio meeneemt voor beoordeling. Nadere informatie over het samenstellen van een portfolio en de specifieke vereisten voor voorbeelden van werk dat moet worden opgenomen, wordt op het sollicitantenportaal verstrekt nadat u zich heeft aangemeld.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the ... Lees meer

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the Creative Arts. As a specialist creative arts university, we have created a unique community for our students, where like-minded people can share in the creative process and inspire one another. Collaboration between courses is encouraged, with fine artists studying with budding filmmakers and fashion designers working alongside architects. In this way, our students benefit from exposure to a range of disciplines. Choosing to study with us will give you the freedom to discover your own personal style through a winning combination of industry-focused courses, state-of-the-art facilities, and inspirational expert staff. Lees Minder
Canterbury , Epsom , Farnham , Rochester , Maidstone , Molesey , Barnsley + 6 Meer Minder