MA toerisme, gastvrijheid en evenementenbeheer

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MA toerisme, gastvrijheid en evenementenbeheer

Aspirant reisondernemer? Bestudeer de MA in toerisme en evenementenbeheer bij BSBI, afgeleverd in samenwerking met University for the Creative Arts, een TEF Gold Standard-instelling. De universiteit staat ook op de 13e plaats van alle Britse universiteiten in de Guardian League Table 2020.

Tijdens deze branchegerichte MA ontwikkel je je kennis van de toerisme- en evenementenmanagementsector en verwerf je de praktische vaardigheden die nodig zijn om deze aan te passen aan het huidige klimaat. Je studeert modules, waaronder: intercultureel management, ondernemerschap in toerisme en evenementen, evenals strategische benadering in marketingplanning voor gastvrijheid.

De lessen worden gegeven door deskundige docenten, die allemaal uitgebreide ervaring hebben op hun academische gebied, wat betekent dat je de kennis opdoet die je nodig hebt om te gedijen in toerisme en evenementenbeheer. Tegen de tijd dat je afstudeert, ben je bereid om enkele van de meest competitieve functies in de branche op je te nemen.

Naast je programma krijg je de kans om Berlijn te verkennen, de thuisbasis van start-ups, grote bedrijven en culturele hotspots. Duitsland biedt ook een werkvisum voor na de studie waarmee studenten tot 18 maanden na het beëindigen van hun studie in het land kunnen blijven om waardevolle werkervaring op te doen.

Toelatingseisen

 • Minimumleeftijd: 21
 • Academische kwalificaties: sterke bachelordiploma van een erkende universiteit. Als je niet aan de academische vereisten voldoet, kun je worden beoordeeld op relevante werkervaring. Je moet minimaal 3 jaar managementervaring hebben.
 • Engelse Taal Vereisten:
  • IELTS - minimaal OS 6.0 (met min. 5.5 in elk onderdeel) of gelijkwaardige test (dwz wachtwoordtest, PTE, TOEFL IBT).
  • Kandidaten die een bachelordiploma of hoger * hebben behaald aan een erkende universiteit (volgens NARIC), waar de instructiemethode volledig in het Engels was (lesgeven en beoordelen), moeten een instructiebrief indienen.
  • Canadese staatsburgers die een bachelordiploma hebben behaald aan een Engelssprekende universiteit, moeten een instructiebrief indienen.
  • West-Afrikaanse certificaten (alleen WAEC EN NECO) met een minimum van C6 in het Engels en uitgegeven in de afgelopen 5 jaar. Kenya Certificate of Secondary Education (KCSE) wordt ook geaccepteerd met een algemeen cijfer van C of hoger. Voor Tanzania en Kameroen vragen we een IELTS (of gelijkwaardig certificaat) aan.
  • Cambridge IGCSE, Cambridge AICE-certificaten.
  • International Baccalaureate Diploma kan worden geaccepteerd als: Engelse syllabus A: standaard of hogere graad 4, of hoger en Engelse syllabus B: standaard graad 5 of hogere graad 4 of hoger.
  • Onderdanen van een land dat overwegend Engels spreekt en hun academische kwalificaties in dat land hebben behaald, hoeven geen examen Engels af te leggen (Antigua en Barbuda, Australië, de Bahama's, Barbados, Belize, Dominica, Grenada, Guyana, Ierland, Jamaica, Malta , Nieuw-Zeeland, St Kitts en Nevis, St Lucia, St Vincent en de Grenadines, Trinidad en Tobago, VK en de VS.

* Boven bachelordiploma kan een postdoctoraal certificaat, postdoctoraal diploma, masterdiploma, etc. zijn.

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

The Berlin School of Business and Innovation (BSBI) is located in the heart of Berlin. We focus on helping graduates to become exceptional leaders in their chosen field.

The Berlin School of Business and Innovation (BSBI) is located in the heart of Berlin. We focus on helping graduates to become exceptional leaders in their chosen field. Lees Minder