MA schrijven

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Studeer zes opeenvolgende jaren (2015-2020) aan de nummer één gerangschikte kunst- en designuniversiteit ter wereld in de QS World University Subject Rankings.

Over het programma

MA Writing biedt een unieke kans om schrijf-, onderzoeks- en analytische vaardigheden op hoog niveau te ontwikkelen in een van 's werelds meest dynamische kunstacademies. Het programma combineert verschillende leermodellen - van workshops tot seminars, groepscrits tot persoonlijke tutorials - gedurende welke tijd je met veel verschillende beoefenaars werkt, waaronder critici, dichters en redacteuren.

Het programma streeft naar een brede definitie van kunstschrijven, van journalistiek en kritiek tot creatieve non-fictie, en ook voor een breed publiek, van de reguliere tot de academische wereld. De praktijk en discipline van het schrijven zijn essentieel voor ons onderwijs, evenals betrokkenheid bij andere disciplines en de brede waaier van kunst, design en cultuur. Ons programma stimuleert zowel individueel als samenwerkend schrijven, waardoor u uw eigen 'stem' kunt ontwikkelen terwijl u profiteert van productief samenwerken met anderen.

Vereisten voor de ingang van de school

Kandidaten worden volledig op verdienste geselecteerd en sollicitaties worden van over de hele wereld verwelkomd. Het selectieproces houdt rekening met creativiteit, verbeeldingskracht en innovatie zoals aangetoond in uw portfolio, evenals uw potentieel om te profiteren van het programma en om in het algemeen hoge MA-normen te bereiken.

Ends Meet: Critical Writing in Art and Design Publication

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world.

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world. Lees Minder