MA schilderij

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Studeer zes opeenvolgende jaren (2015-2020) aan de nummer één gerangschikte kunst- en designuniversiteit ter wereld in de QS World University Subject Rankings.

Over het programma

Het Painting MA-programma benadert het schilderen als een zelfreflexieve, kritische activiteit die put uit een schat aan uiteenlopende historische, materiële en conceptuele prestaties met betrekking tot het medium en zijn objecten. We streven ernaar een platform te bieden voor actuele kwesties en debatten rond de uitdagingen en de locatie van de schilderkunst als onderdeel van de hedendaagse kunstpraktijk.

Het curriculum is ontworpen om uw professionele praktijk, onderzoek en studiowerk te ontwikkelen, en hoe u dat werk en uw praktijk professioneel presenteert. We willen dat je nadenkt over en bespeelt wat voor soort artiest je wilt zijn, met als uiteindelijk doel een duurzame en zinvolle praktijk als professionele beoefenaar mogelijk te maken. Het programma Schilderen is een wereldleider in onderzoek en praktijk, en we bieden uitstekend onderwijs door vooraanstaande beoefenaars, schrijvers en curatoren.

Toelatingseisen

Kandidaten worden volledig op verdienste geselecteerd en sollicitaties worden van over de hele wereld verwelkomd. Het selectieproces houdt rekening met creativiteit, verbeeldingskracht en innovatie zoals aangetoond in uw portfolio, evenals uw potentieel om te profiteren van het programma en om in het algemeen hoge MA-normen te bereiken.

De sollicitatieprocedure is gericht op het zoeken naar die kandidaten die zeer gemotiveerd en onafhankelijk zijn en aantonen dat ze over de kritische vaardigheden beschikken die nodig zijn om hun bestaande ideeën te ontwikkelen en verder te ontwikkelen. Kortom, die kunstenaars die - in de gelegenheid gesteld om deel te nemen aan het Schilderprogramma - hun tijd met ons ten volle zouden benutten en de vrijgevigheid zouden hebben om hun medestudenten te ondersteunen.

We verwelkomen kandidaten met allerlei achtergronden, maar over het algemeen met een BA-diploma. In de afgelopen jaren zijn mensen afkomstig van beeldende kunst, prentkunst, schilderen, beeldhouwkunst, fotomedia, conservering, illustratie, ontwerp, textiel, architectuur, kunstgeschiedenis en interactieve kunstcursussen.

Hoewel veel studenten na jaren van zelfstandig werk aan de cursus deelnemen, accepteren we studenten ook rechtstreeks uit undergraduate cursussen.

Uiteindelijk willen we artiesten aantrekken die in een ondersteunende omgeving willen werken en de drive en ambitie hebben om het volledige potentieel van hun studiopraktijk te realiseren, en op hun beurt hun peer-groep energie geven.

Painting 2019 Jhonatan Pulido, Elise Broadway, Yulia Iosilzon

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world.

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world. Lees Minder