Lees de Officiële Beschrijving

De opleiding richt zich op onderzoek en ontwikkeling. De nabijheid van de chemische industrie en de haven van Antwerpen creëren perfecte omstandigheden om een ​​internationaal georiënteerd masterprogramma te organiseren. Hoogleraren en gastsprekers uit de industrie delen kennis en ervaring uit hun eigen dagelijkse professionele leven in zaken en onderzoek. Op deze manier krijg je direct inzicht in hoe chemie verweven is met verschillende economische sectoren in onze samenleving en wat jouw rol kan zijn.

Naast het contact met professionals, krijg je de mogelijkheid om een ​​stage te doen om de verbinding tussen je academische opleiding en je toekomstige professionele leven te versterken.

Via een breed scala aan optionele cursussen, kunt u uw educatieve studieprogramma richten op een van de subdisciplines van de Scheikunde. Je masterscriptie verbetert je analytische en verwerkingsvaardigheden door blootstelling aan onderzoeksomgevingen op hoog niveau.

Unieke kenmerken van dit Master-programma:

  • studenten stellen hun studieprogramma samen op basis van hun interesses;
  • cursussen vinden plaats in kleine groepen;
  • onderwezen door specialisten uit de industrie;
  • een combinatie van excellent onderwijs en hoogstaand onderzoek.

Toelatingseisen

Kandidaten moeten houder zijn van een academisch bachelordiploma in de chemie of gelijkwaardig. Alle bacheloropleidingen op het gebied van wetenschappen of toegepaste wetenschappen met een sterke focus op chemie worden overwogen.

Het programma wordt in het Engels gegeven. Als je diploma niet is afgegeven door een erkende onderwijsinstelling in Vlaanderen, moet je ook een bewijs van je niveau van het Engels overleggen.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 16 andere vakken van University of Antwerp »

Laatst bijgewerkt op September 10, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
922 EUR
EER: 922 EUR, niet EER: 2890 EUR / jaar
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum