Lees de Officiële Beschrijving

Cursus details

Bouw je praktische en theoretische ervaring op in de creatieve en innovatieve toepassingen van muziektechnologie in een studio-omgeving. Deze cursus geeft je de vaardigheden om je ambitie verder te ontwikkelen en geeft je het vertrouwen om voor grote platenmaatschappijen en artiesten in verschillende genres te werken.

Je werkt samen met ervaren professionals uit de sector en onderzoekt de technische en creatieve aspecten van opnemen, arrangeren, mixen en masteren om een ​​breed scala aan commerciële en niet-commerciële partituren te ontwikkelen.

Je hebt toegang tot een suite van professionele muziekstudio's van hoge kwaliteit, goedgekeurd door JAMES, de accrediterende instantie van de Music Producers Guild en de Association of Professional Recording Services.

Naast een bekwaam en ervaren docententeam, leert u ook van gastsprekers uit de muziek-, film- en televisie-industrie. We hebben fantastische verbindingen met lokale en nationale muziek-, kunst- en festivalorganisaties, die verschillende mogelijkheden bieden om je kennis en praktische vaardigheden te testen.

Voordelen van de cursus

Je leert van regelmatige gastsprekers uit de muziek- en filmindustrie en een zeer bekwaam en ervaren docententeam. We hebben fantastische verbindingen met lokale en nationale muziek-, kunst- en festivalorganisaties, die ervoor zorgen dat je het meeste uit de cursus haalt.

Artist in Residence-programma

Het Artist in Residence-programma biedt onze studenten de kans om met professionele artiesten samen te werken en laat hen proeven hoe het is om aan een professioneel muziekproject te werken. Tot nu toe hebben we artiesten Chris TT, Ian Prowse, I Monster, Tom Williams en Utah Saints verwelkomd.

Toelatingseisen

Vereisten: Kandidaten moeten ten minste een tweede klas graad hebben in de verwante vakken muziek, muziekproductie of audiotechnologie, ten minste een tweedeklas onderscheiding in een niet-verwant onderwerp, ondersteund door bewijs van geschiktheid voor het onderwerp dat wordt aangevraagd , of een gelijkwaardige ervaring of training hebben, normaal gesproken vanuit de werkomgeving. Alle toepassingen moeten worden ondersteund door een referentie, hetzij academisch of professioneel. Alle aanvragers moeten voldoen aan onze universitaire Engelse taalvereisten.

IELTS:

IELTS 6.0 zonder vaardigheden onder 5.5, of een gelijkwaardige kwalificatie. De universiteit biedt uitstekende ondersteuning voor elke sollicitant die mogelijk aanvullende Engelse taalcursussen moet volgen.

VOLWASSEN AANVRAGERS

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van volwassen aanvragers die academisch potentieel aantonen. We hebben meestal wat bewijs nodig van recente academische studie, bijvoorbeeld het voltooien van een toegangscursus, maar recente relevante werkervaring kan ook worden overwogen. Houd er rekening mee dat voor sommige van onze professionele cursussen alle aanvragers moeten voldoen aan de opgegeven toegangscriteria en in deze gevallen kan werkervaring niet als vervangend worden beschouwd.

Als u via deze route wilt solliciteren, moet u verwijzen naar ons beleid inzake universitaire erkenning van voorafgaande leren dat beschikbaar is op onze website.

Houd er rekening mee dat alle aanvragers van onze universiteit moeten voldoen aan onze standaard Engelse taalvereisten van het GCSE-niveau C of gelijkwaardig, variaties hierop zullen worden vermeld in de individuele cursusvereisten.

Baanperspectieven

Je cursus zal carrièremogelijkheden bieden in muziekproductie, interactieve media, televisie, radio, onderzoek en onderwijs. Het integreert ook goed met digitale animatie en video, games en de bredere muziek- en audio-industrie, zodat u goed geplaatst bent om vooruit te komen in deze competitieve gebieden.

  • Muziekproducent
  • Muziektechnoloog
  • performer

Carriere advies

Ons toegewijde team voor banen en carrières biedt deskundig advies en een groot aantal middelen om u te helpen bij het kiezen en verkrijgen van werk. Of u nu in uw eerste of laatste jaar zit, u kunt met medewerkers van ons Carrièrebureau praten die u advies kunnen geven bij het schrijven van een CV voor het zoeken naar een baan.

modules

Kernmodules

Creatieve muziekproductie

Ontwikkel een praktisch begrip van de creatieve mogelijkheden van de studio-omgeving terwijl je je eigen muzikale product creëert.

Studio productie vaardigheden

Krijg een evenwichtig en kritisch beeld van de stand van zaken in de creatieve industrie. Je onderzoekt de huidige creatieve en technologische beperkingen en wordt betrokken bij het voorspellen van toekomstige veranderingen en ontwikkelingen.

Muziekindustrieën in context

Ontwikkel een reeks theoretische perspectieven op basis van hedendaags onderzoek naar de ecologie van de muziekindustrie en hoe verschillende belanghebbenden in de muzieksector samenwerken.

Onderhandelde ontwikkeling van vaardigheden

Werk nauw samen met je docenten, onderzoek en pas de huidige theorie en praktijk toe naast een leerplan dat aansluit op je eigen doelen en doelstellingen.

Audiovisuele oefening

Onderzoekspraktijk

Vergroot uw bewustzijn van de methoden en vaardigheden die nodig zijn om onderzoek te doen naar de ideeën en praktijk van muziektechnologie.

Laatste individueel project

Het afstudeerproject biedt u de mogelijkheid om onderzoek te doen en geavanceerde oefeningen te doen op een door u zelf gekozen gebied.

Optiemodules

Orchestration, Arrangement

Bestudeer hedendaagse benaderingen van orkestratie en arrangement van muziek voor het bewegende beeld en maak scores en MIDI-realisaties tot een professionele standaard.

Geluid, muziek

Evalueer de relaties tussen geluid, muziek en beeld en bedenk en maak voorbeelden van audiovisuele media tot een professionele standaard.

Elektro-akoestische muziek

Verken de technieken en methoden die worden gebruikt in elektro-akoestische compositie en gebruik die technieken en methoden om een ​​originele compositie te maken.

vergoedingen

UK

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die inschrijven in 2018/19 is £ 6500. Het bedrag dat u betaalt, kan elk jaar stijgen om rekening te houden met de effecten van inflatie.

Internationaal 2018/19

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die inschrijven in 2018/19 is £ 11500. Het bedrag dat u betaalt, wordt voor elk jaar van uw cursus op dit niveau vastgesteld.

uitrusting

Muziekstudio's

Schrijf, mix, produceer en neem je eigen muziek op in onze state-of-the-art studio's. Je zult in de voetsporen treden van BRIT Award-winnende muzikanten Piers Aggett en Kesi Dryden, van Rudimental, die beiden aan de universiteit studeerden.

Headingley Campus

Onze historische Headingley Campus ligt in een park van 100 hectare met gemakkelijke toegang tot het centrum van Leeds.

Bibliotheek

Onze bibliotheek is 24 uur per dag, zeven dagen per week, elke dag van het jaar geopend en biedt u toegang tot gespecialiseerde boeken en tijdschriften, leerruimtes, computers, multimediafaciliteiten en verhuur van media-apparatuur. Tienduizenden digitale bronnen van onze bibliotheek, waaronder e-boeken, ejournals en databases, kunnen online worden geopend op een tijd en plaats die bij u past.

Gym- en sportfaciliteiten

Fit blijven is eenvoudig bij Leeds Beckett - onze fitness-suites zijn gemakkelijk bereikbaar, uitgerust met de nieuwste technologie en beschikbaar voor alle sportleden.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 33 andere vakken van Leeds Beckett University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
6,500 GBP
UK / EU studenten. Internationale studenten: £ 11500 per jaar.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019