MA in vrouwen, gender, spiritualiteit en sociale rechtvaardigheid

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MA en PhD in vrouwen, gender, spiritualiteit en sociale rechtvaardigheid

"Ik verander mezelf, ik verander de wereld." -Gloria E. Anzaldua

Het Women's Spirituality-programma, in 1992 opgericht door internationaal bekende pioniers in de spiritualiteitsbeweging van vrouwen, biedt een interdisciplinaire, multiculturele, decolonialistische feministische benadering van de studie van spiritualiteit en religie. Ons curriculum omvat studiebeurzen van vrouwen / genderstudies, etnische studies, religieuze studies, filosofie, religie en aanverwante gebieden. Wij zijn de eerste Ph.D. het verlenen van een graduate programma in de Verenigde Staten om een ​​studie van het heilige vrouwelijke te integreren met een onderzoek van hedendaagse sociale, politieke en ecologische kwesties.

Ons programma eert de spirituele impuls om de onderdrukking van het heilige vrouwelijke en de onderdrukking van vrouwen te herstellen. We sluiten ons aan bij diegenen die een einde willen maken aan de uitbuiting van gemarginaliseerde sociale groepen en het lijden van de aarde en de vele soorten willen aanpakken.

Over het programma

De Women's Spirituality MA is een tweejarig programma met cursussen die op weekdagen worden aangeboden tijdens het herfst- en het voorjaarssemester. Het doctoraat is een tweejarig programma dat bestaat uit cursussen gevolgd door uitgebreide examens, voorstellen en proefschriften.

We bieden momenteel twee graden:

  • MA in vrouwen, gender, spiritualiteit en sociale rechtvaardigheid

  • Doctoraat in de wijsbegeerte en religie met concentratie in de spiritualiteit van vrouwen

We bieden ook een versnelde MA-graadoptie via ons Bachelor's Completion-programma en een versneld PhD-programma.

Onze alumni werken op verschillende gebieden, van hoger onderwijs en mediaproductie tot spiritueel leiderschap en gemeenschapsactivisme.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California.

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California. Lees Minder