MA in toerisme en hotelmanagement

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Toerisme in een wereldwijde gemeenschap

Een van de meest spectaculaire fenomenen in de afgelopen decennia is de voortdurende groei van het toerisme, dat de laatste jaren sterker is geworden. De complexiteit van de toeristische sector op staatsniveau komt voort uit het feit dat een groot deel van haar product is geworteld in complexe internationale processen die plaatsvinden in een mondiale omgeving.

Gellinger / Pixabay

Het globaliseringsproces, dat de verandering van de lokale economie naar de regionale en mondiale economie tot uitdrukking brengt, heeft belangrijke implicaties voor de samenleving en economie op alle gebieden, voornamelijk onderwerpen die betrekking hebben op de ruimtelijke beweging van mensen buiten hun geboorteland, namelijk planning, ontwikkeling en beheer van de toeristische sector. De nieuwe wereldeconomie biedt een groot potentieel voor ontwikkeling, maar definieert ook nieuwe regels van zware, compromisloze concurrentie, vaak onder omstandigheden van ernstige onzekerheid, en is daarom een belangrijke uitdaging op de agenda van toerisme en hotelmanagementsystemen. De onzekerheid omvat economische crises, veiligheidsgerelateerde crises, klimaatveranderingen, veranderingen in toerismepatronen en trends, evenals technologische veranderingen, die zowel het gedrag van de consument als het aanbodbeheer door de toerismeprovider beïnvloeden. Toerisme management als een economische industrie vereist dus, naast het niveau van doorlopend management, inzicht in complexe processen en managementstrategieën in de mondiale arena onder onzekere omstandigheden.

Daartoe is het nodig om een generatie senior managers op te leiden die zijn uitgerust met up-to-date onderzoeks- en managementinstrumenten, die in passende cursussen zouden worden geleerd. Het programma is ontworpen om zich te concentreren op strategieën van toerisme en hotelbeheer die geschikt zijn voor de competitieve en onzekere omgeving van een tijdperk van globalisering en transnationalisme. Het programma is ontworpen om studenten de tools en vaardigheden te bieden om wereldwijde systemen te beheren met een strategisch beeld van toerisme en hotelbeheer, zoals internationale hotelketens, luchtvaartmaatschappijen, internationale touroperators en planners of besluitvormers in regionale en nationale autoriteiten.

Daarom biedt Kinneret Academic College een uniek MA-programma in toerisme en hotelbeheer in de Engelse taal. Het programma is bedoeld om geavanceerde tools te bieden die de toekomstige generatie managers in de toeristische en hotelindustrie wereldwijd kunnen helpen. Het programma is gebouwd in twee versies: een tweejarig programma dat één volledige dag per week wordt bestudeerd, of een éénjarig programma dat twee volledige dagen per week kan worden bestudeerd. Een jaar bestaat uit twee semesters tussen oktober en juni. Het programma is zonder scriptie, maar vereist korte leveringen op papier. Alle cursussen zijn cursussen van één semester; frontale lezingen ("lessen") zijn twee uur per week (2 studiepunten), en seminar cursussen - één per jaar - zijn vier uur per week (4 studiepunten). Bovendien moet elke student een begeleide projectnota indienen (tijdens het laatste semester) - ook 4 studiepunten.

Het totaal van de vereiste studiepunten is 40 (gelijk aan 20 jaaruren), waarvan 28 studiepunten verplichte vakken en 12 studiepunten zijn keuzevakken. De 28 verplichte studiepunten zijn als volgt verdeeld: 16 studiepunten voor lessen, 8 studiepunten voor seminars en 4 studiepunten voor het eindproject.

Het programma omvat ook maximaal zeven 'voltooiing'-cursussen (twee uur per week in een semester). Deze cursussen zijn bedoeld voor studenten met onvolledige achtergronden uit hun BA-diploma. Deze cursussen verlenen geen studiepunten. De eis voor voltooiingscursussen wordt op individuele basis overwogen. Studenten moeten deze cursussen voor of tijdens hun eerste jaar volgen parallel aan de MA-cursussen.

Academische vereisten

 • Voor buitenlandse studenten - BA-diploma van een erkend instituut met een minimum van 3 GPA (Grade Point Average)
 • Voor Israëlische studenten - BA-graad met een gemiddeld cijfer van minimaal 80
 • Vaardigheid in het Engels is verplicht. Engelse taalvaardigheid wordt afgemeten aan een van de volgende examens:
  • Interne afdelingsproef die zorgt voor een passend drempelniveau voor afgestudeerde studies;
  • TOFEL onderzoek;
  • IELTS onderzoek.
 • Bovendien zullen alle aanvragers in het Engels worden geïnterviewd om hun Engelse competentie te evalueren.

Inschrijvingsproces

 • Stuur een kopie van de volgende documenten in bij de online applicatie:
  • Niet-gegradueerde transcript
  • Een bijgewerkt CV, inclusief eventuele werkervaring (eerdere werkervaring is geen verplichte vereiste);
  • ID (voor Israëlische kandidaten - Teudat Zehut; voor buitenlandse kandidaten - internationaal paspoort);
  • Indien van toepassing, alle aanvullende informatie die uw toepassing ten goede zou komen (bijv. Transcript van afgestudeerde diploma's, kwantitatieve GMAT, TOFEL, enz.);
  • Goedkeuring voor de betaling van registratierechten (ongeveer 120 USD).
 • Alle documenten moeten in één bestand worden gescand en worden verzonden naar tourist@kinneret.ac.il
 • Studenten die zich aanmelden en aan de bovenstaande criteria voldoen, worden uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek met de toelatingscommissie. Voor internationale studenten kan dit via Skype.
 • Een bevestigingsbrief met betrekking tot acceptatie van het programma zal naar de studenten worden gestuurd na het interview.
 • Toegelaten studenten moeten mogelijk vereiste vakken volgen voordat ze aan het programma beginnen als ze niet voldoende achtergrond hebben in economie of wiskunde.

onderwijs

Collegegeld voor de MA in Toerisme en Hotel Management programma is ongeveer 5000 USD per jaar ($ 10.000 voor zowel 1 jaar als 2-jarige programma's) voor buitenlandse burgers en ongeveer 3800 USD per jaar voor Israëlische burgers. Betalen in termijnen brengt extra kosten met zich mee. Er worden extra kosten in rekening gebracht als de student aanvullende cursussen moet voltooien.

Een aanbetaling van ongeveer 120 USD moet uiterlijk op de laatste datum op de collegegeld worden betaald.

Collegegeld omvat geen kosten in verband met de academische reis naar het buitenland, accommodatie en toelagen.

Voorafgaand aan het begin van het academiejaar krijgen studenten collegegeldvouchers met vier betalingsplanopties:

 • Contante betaling op een vastgestelde datum;
 • 12 betalingen via een domiciliëringsopdracht;
 • 12 betalingen via vouchers;
 • Betaling via creditcard, (in één termijn of een krediettermijnplan).

Betalingsplannen B, C en D omvatten verwerkings- en rentekosten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Kinneret College on the Sea of Galilee is an institution of higher education based on a multicultural educational philosophy, committed to the advancement and development of the region, encouraging so ... Lees meer

Kinneret College on the Sea of Galilee is an institution of higher education based on a multicultural educational philosophy, committed to the advancement and development of the region, encouraging social involvement. Founded in 1965 on the shores of the Sea of Galilee, it caters to approximately 4000 students studying in various tracks and departments. Lees Minder