MA in strategische marketingcommunicatie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programma details

Ons Strategic Marketing Communication-programma bereidt afgestudeerden voor op een gevarieerd aanbod van loopbanen in marketing en communicatie, zowel aan de kant van het bureau als aan de kant van de klant, waardoor u de unieke capaciteit heeft om uw marketingvaardigheden wereldwijd in vrijwel elke branche toe te passen.

Als student in het programma Strategische marketingcommunicatie krijg je de kans om:

  • Voer onderzoek uit en analyseer gegevens om marketinguitdagingen en kansen te identificeren
  • Marketing- en communicatieplannen ontwikkelen die aansluiten op meetbare bedrijfsdoelstellingen en elementen van digitale reclame, sociale media, PR, promotie, branding, direct marketing en meer integreren
  • Pas je programma aan via keuzevakken op basis van je interesses en ervaringen
  • Werk samen en creëer overtuigende presentaties die aantonen hoe uw plannen de positie van een organisatie op de markten die worden bediend positief zullen beïnvloeden

Programma-opties

We bieden twee sporen in ons 40-credit graduate-programma: Planning Market Communication, waarin de algemene strategie en planning worden benadrukt, en Creating Market Communication, dat zich richt op inhoud en implementatie. Het programma kan worden voltooid in anderhalf tot tweeënhalf jaar, of in een jaar met onze versnelde full-time cohortoptie van een jaar. Het programma bestaat uit drie kerncursussen, drie verplichte volgcursussen en vier keuzevakken.

Met de programma-keuzevakken krijgt u de gelegenheid om onderzoek naar en gedrag van consumenten, wereldwijd merkbeheer, digitale marketing of het beheer van het creatieve proces te benadrukken.

Eenjarige cohortoptie

Met de versnelde cohortoptie van een jaar, voltooit u dezelfde vereiste kerncursussen en een uitgebalanceerd curriculum van aanvullende cursussen, eindigend met de Capstone.

Het cohortmodel richt zich op het bouwen van een sterke community. Je neemt al je lessen met dezelfde groep medestudenten, waardoor je veel mogelijkheden hebt om samen te werken en sterke relaties op te bouwen. Nadat je bent afgestudeerd, wordt je cohort de basis van je professionele netwerk en bevorder je groei en vooruitgang tot ver in je carrière.

Het voordeel van Emerson

Een communicatie focus

Onze studenten worden bekwame communicators die bedreven zijn in het uiten van krachtige ideeën en het creëren van overtuigende boodschappen voor doelgroepen. Het programma stelt studenten bloot aan het totale marketinglandschap. Deze unieke aanpak sluit nauw aan bij de behoeften van organisaties om effectief te luisteren naar en te communiceren met de doelgroep. We leren de methoden en voorzien u van de tools die nodig zijn om een ​​bedrijf effectief te positioneren voor succes in hun markt.

Ons programma verbindt de creatieve en empathische communicatie-expertise van de marketeer met de behoeften van de markt. Strategische marketingcommunicatie is de link tussen merkmakers en de markten die ze bedienen.

Nu de technologie van vandaag het marketing- en communicatielandschap dramatisch uitbreidt, is het nog belangrijker om een ​​goed begrip te hebben van de bouwstenen die worden gebruikt om echt geïntegreerde marketing- en communicatieplannen te maken.

Carrière Outlook

Bij het behalen van een diploma Strategische marketingcommunicatie bent u bereid om samenhangende communicatieplannen te maken voor een bedrijf met positionering die bij uw klanten past. Je zult worden uitgerust met een grondige kennis van evoluerende strategieën en media die samen kunnen worden gebruikt om de verhalen te vertellen van organisaties die actief zijn op een wereldwijde markt. In een concurrerend landschap waar informatie in grotere hoeveelheden en op meer platforms beschikbaar is dan ooit tevoren, is het voor bedrijven essentieel om marketingcommunicatieprofessionals in dienst te nemen die niet alleen geweldige verhalenvertellers zijn, maar ook innovatieve probleemoplossers zijn die de tools en technologie van vandaag de dag kunnen besturen aanpassen aan die van morgen.

In Demand in Today's Market

Ons programma bereidt je voor op een carrière in marketing die van toepassing kan zijn op vrijwel elk type bedrijf of bedrijf. Afgestudeerden van ons programma hebben een loopbaan vervolgd op het gebied van accountmanagement, accountplanning, public relations, marketingonderzoek, merkbeheer en interactieve marketing. Ze hebben samengewerkt met bedrijven als Arnold Worldwide, het AMP Agency, Bose, Communispace, Digitas, Deutsch, Ogilvy, IBM, Lexis Nexis, New Balance, Puma en Smash, onder anderen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Emerson College is internationally recognized as the nation’s premier institution of higher learning devoted to communication and the arts.

Emerson College is internationally recognized as the nation’s premier institution of higher learning devoted to communication and the arts. Lees Minder