MA in regisseren en produceren van televisie-entertainment

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Wil je een rockband regisseren in onze nieuwe 4K TV-studio met meerdere camera's? Wil je hitformaten maken zoals Big Brother, Strictly-Come Dancing, The Apprentice en Gogglebox? Vervolgens de regie

Studenten leren ideeën ontwikkelen, scripts maken, produceren en richten programma's voor één camera en meerdere camera's met behulp van de eigen professionele 4K tv-studio van de school of schieten op locatie - met alle productiekosten van de school.

De regie

De afgelopen jaren hebben 'studenten entertainmentformaten verkocht aan Warner Brothers Television en ITV en afstudeerdershows voor studenten hebben prestigieuze prijzen gewonnen van het New York Television Festival en de Royal Television Society.

• De enige Television MA-cursus in zijn soort ter wereld
• Direct

We verwelkomen EU / EER-studenten. Degenen die zijn toegelaten tot de cursus vanaf 2018 en 2019, zullen hun vergoedingen gegarandeerd krijgen aan het Britse tarief voor beide jaren van de cursus. Postdoctorale studenten kunnen een lening aanvragen om te helpen met hun studie via de leningen voor bedrijfsleningen. Een lening van £ 10.609 is beschikbaar om bij te dragen aan de cursus- en levenskosten. De postgraduaatlening staat alleen open voor EU / EER- en VK-studenten die normaal in Engeland wonen. Het is momenteel niet beschikbaar voor Schotse, Welshe of Noord-Ierse studenten. Lees hier meer .

APPLICATIE DEADLINE: 21 NOV 2019

Toelatingseisen

Als je levendig en fantasierijk bent, dan is dit de cursus voor jou! Aanvragers moeten hun passie, betrokkenheid en talent kunnen aantonen voor het ontwikkelen van een carrière in Entertainment TV.

Meld u aan met

  • Een kort voorstel voor een televisie-amusementsprogramma (niet meer dan één A4-pagina)
  • Een kritische analyse van een actueel entertainmentprogramma of -serie (niet drama) (niet meer dan twee A4-pagina's)
  • Vimeo linkt met voorbeelden van uw werk en specificeert uw exacte rol in elke functie. Dit werk hoeft zich niet in het amusementsgebied te bevinden, omdat sommige aanvragers mogelijk geen film of andere programmeerachtergrond hebben.
HOE AANVRAGEN?

U kunt ons rechtstreeks bij de NFTS aanmelden door op de onderstaande link te klikken:

  • WENS VOOR DIRECTEUR
  • U kunt online solliciteren of een Word-document van het aanvraagformulier downloaden om via e-mail in te dienen

Wanneer u uw cursus selecteert, moet u ervoor zorgen dat u de ingangsvereisten en details van de ondersteunende materialen die bij uw aanvraag horen, hebt gelezen.

TIMING UW TOEPASSING

We zijn blij om aanvragen 24/7 en 365 dagen per jaar tot de deadline te ontvangen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The National Film School (as it was first named) opened in 1971, the culmination of a major effort by the Industry and government to create an institution to educate and train talent for the British F ... Lees meer

The National Film School (as it was first named) opened in 1971, the culmination of a major effort by the Industry and government to create an institution to educate and train talent for the British Film Industry. Lees Minder