MA in publiceren en schrijven

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over het programma

Nastreven van een carrière in publiceren? Of je nu het verhaal van verse stemmen wilt vormgeven als redacteur, schrijvers wilt vertegenwoordigen als literair agent, of wilt werken met spannende online publicaties en nieuwe mediaformaten, Emerson's prestigieuze Master of Arts in Publishing and Writing zal je helpen te slagen in deze altijd-essentiële , steeds veranderend veld.

U ontvangt een uitgebreid overzicht van de uitgeversbranche met de flexibiliteit om lessen te volgen op verschillende gebieden, waaronder cursussen in boeken, tijdschriften en elektronische publicaties, en het programma aan te passen aan uw interesses. Met de steun en begeleiding van onze bekroonde faculteit, zult u het volgende beheersen:

  • Schrijven voor gedrukte en online tijdschriften
  • Ontwerp en productie van boeken en tijdschriften
  • Publiceren voor tablets, e-readers en mobiele apparaten
  • Webontwerp en publicatie
  • Publiciteit en marketing
  • Ontwikkelings-, regel- en kopieerbewerking
  • Acquisitie vaardigheden

De kunst

Het MA in Publishing and Writing-programma biedt een overzicht van de uitgeversbranche van schrijven en bewerken via ontwerp, productie, promotie en distributie. Je kunt ook cursussen volgen in literatuur, workshops schrijven, college-compositie geven of stagiair bij een literair bureau, tijdschriftuitgever of boekuitgever.

Meer informatie over onze programmavereisten en ons curriculum »

Een faculteit van slimme professionals

Onze faculteit is samengesteld uit getalenteerde publishing- en schrijfprofessionals. Het zijn redacteuren, schrijvers, ontwerpers, uitgevers en consultants die momenteel in het veld werkzaam zijn. Ze komen van grote industriële bronnen zoals Houghton Mifflin Harcourt, Addison-Wesley, Globe Pequot Press, Nation Books, Viking, Penguin, Da Capo Press, Newsweek, Inc., Men's Journal, Boston magazine en The Atlantic Monthly. Hun expertise geeft u een solide basis in traditionele publicaties, evenals blootstelling aan de huidige markttrends, inclusief innovaties op het gebied van elektronisch publiceren.

Meer informatie over onze leden van de Schrijven, Literatuur en Publiceren van docenten »

Gevestigd in een literair epicentrum

De thuisbasis van grote boekenuitgevers, waaronder Houghton Mifflin Harcourt, Beacon Press, Da Capo Press, MIT Press, Addison-Wesley, David R. Godine, Bedford / St. Martin's, Allyn en Bacon, en Pearson, en met Boston-magazine, Plowshares en Cook's Illustrated ook hier gevestigd, is Boston een ideale plek om je uitgeverscarrière te lanceren. Emerson's campus ligt slechts op een steenworp afstand van veel van deze industriereuzen. Onze stad is synoniem met schrijven als een artistiek streven en een zakelijke onderneming, en onze studenten worden ondergedompeld in deze dynamische literaire gemeenschap.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Emerson College is internationally recognized as the nation’s premier institution of higher learning devoted to communication and the arts.

Emerson College is internationally recognized as the nation’s premier institution of higher learning devoted to communication and the arts. Lees Minder