MA in professionele communicatie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programma details

De Master of Arts in professionele communicatie is een programma met 30 eenheden dat in twee jaar kan worden voltooid. Studenten voltooien vier kern- en zes keuzevakken die elk uit drie eenheden bestaan. Voltijdstudenten volgen elk herfst- en voorjaarssemester cursussen in. Cursussen zijn ook beschikbaar in de zomer. De mate culmineert in een sluitsteen of een gerichte studie en een hoogtepunt van het project, zoals een reflecterend portfolio, stage-gerelateerd project, analytisch papier of academisch onderzoeksproject.

Studenten kunnen zich inschrijven voor het algemene traject in professionele communicatie, dat cursussen in strategische en technische communicatie combineert voor een gemengd specialisme in de industrie en organisatorische communicatie. Deze bredere focus geeft studenten waardevolle kennis voor het lanceren of bevorderen van succesvolle loopbanen in verschillende gebieden en organisaties.

Programma leerresultaten

  • Kernkennis: afgestudeerde studenten definiëren, identificeren en passen de retorische conventies en strategieën toe die geschikt zijn om effectief en ethisch te communiceren met gevarieerde doelgroepen.
  • Wetenschappelijke communicatie: afgestudeerde studenten schrijven en bewerken een aanzienlijk aantal herziene proza, voldoen aan standaarden en gebruiken conventies gedefinieerd op het gebied van communicatie.
  • Professionalisme: afgestudeerde studenten produceren geschreven, mondelinge en digitale communicatie van hoge kwaliteit in overeenstemming met hun professionele concentratie en focus.
  • Onderzoek: afgestudeerde studenten zullen bekwaam en ethisch onderzoek verrichten op het gebied van communicatie en originele kennis inbrengen in hun gekozen sector en beroep.

concentraties

  • STRATEGISCHE COMMUNICATIE

Strategische communicatoren werken als planners, ontwerpers en leiders om berichten zowel binnen als buiten organisaties te ontwikkelen en verspreiden. Studenten die deelnamen aan deze concentratie analyseren hoe organisaties intern en extern interageren met het publiek, de industrie en de media. Studenten krijgen ook praktische communicatievaardigheden die hen een voorsprong op de concurrentie geven op de werkplek.

  • TECHNISCHE COMMUNICATIE

Technische communicators gebruiken communicatieve vaardigheden om complexe wetenschappelijke, technische of technische informatie te vertalen in inhoud die gebruikers kunnen begrijpen en gebruiken. Studenten die voor deze concentratie zijn ingeschreven, leren communiceren met de gebruiker terwijl ze ervoor zorgen dat het product of de service een concurrentievoordeel heeft. Naarmate de technologie op verschillende gebieden groeit, is de vraag naar dergelijke bekwame, gebruikersgerichte en flexibele technische communicatoren nooit groter geweest.

  • GEZONDHEIDSCOMMUNICATIE

Deze concentratie rust studenten toe met de theoretische en praktische communicatiemiddelen die nodig zijn om de publieke en persoonlijke gezondheidsvaardigheden effectief en ethisch te beïnvloeden. Door gezondheidsbewustmakingscampagnes te maken, patiëntenrelaties te verbeteren, te werken met regelgeving en gezondheidsbeleid uit te leggen, zijn professionals in de gezondheidscommunicatie van cruciaal belang voor het helpen begrijpen van zorgvragen als basis voor het informeren, beïnvloeden en motiveren van uiteenlopende doelgroepen over gezondheid en medische problemen. .

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

As one of the country’s premier Jesuit Catholic universities, the College of Arts and Sciences pairs a rigorous academic curriculum with an urban, global perspective. The college's vision of success i ... Lees meer

As one of the country’s premier Jesuit Catholic universities, the College of Arts and Sciences pairs a rigorous academic curriculum with an urban, global perspective. The college's vision of success involves both the head and the heart, with outstanding faculty members giving students the skills and compassion to fashion a more just and humane world. Lees Minder
San Francisco , Buenavista , Oranje + 2 Meer Minder