MA in ontwikkelingsstudies (cursussen / onderzoek)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MA in ontwikkelingsstudies (cursussen)

Een geavanceerd studieprogramma door cursussen, plus een kleine proefschrift zijn vereist.

Semester 1

  • Module 1: Kritieke ontwikkelingstheorieën
  • Module 2: Sociaal beleid
  • Module 3: geavanceerde onderzoeksmethodologie

Semester 2

  • Module 4: Ontwikkelingsbeheer
  • Module 5: Kleine proefschriften
  • Modules 1 tot 4 dragen 50% bij aan het eindcijfer en module 5 draagt 50% bij.

Toelatingseisen

Een graad in ontwikkelingsstudies en een eindcijfer van ten minste 65% in de specifieke discipline. Vanwege het interdisciplinaire karakter van ontwikkelingsstudies, worden aanvragers (voor de MA) van andere inhoud van de sociale wetenschappen met ontwikkelingsstudies aangemoedigd en verwerkt via de commissie Erkenning van eerder leren van de universiteit.

Contact details

Naam: Prof David Moore
Tel: 011559 2979/2859 / e-mail: dbmoore@uj.ac.za

MA in ontwikkelingsstudies (onderzoek)

Het programma biedt een MA via onderzoek dat leidt tot een proefschrift van ongeveer 120 pagina's. Het proefschrift is voorbereid voor onderzoek onder begeleiding van een promotor met expertise in uw onderwerpkeuze.

Toelatingseisen

Een graad in ontwikkelingsstudies en een eindcijfer van ten minste 65% in de specifieke discipline. Vanwege het interdisciplinaire karakter van ontwikkelingsstudies, worden aanvragers (voor de MA) van andere content in de sociale wetenschappen met ontwikkelingsstudies aangemoedigd en zullen deze worden verwerkt via de commissie voor erkenning van eerder leren van de universiteit.

Contact details

Naam: Prof David Moore
Tel: 011559 2979/2859 / e-mail: dbmoore@uj.ac.za

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lees meer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Lees Minder