MA in ontwerp

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het doel van het programma is om onderzoekers op te leiden en op te leiden die op een geavanceerd niveau kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van kennis. De masteropleiding wordt behaald door het voltooien van een enkel geavanceerd onderzoeksproject, met als hoogtepunt de productie en acceptatie van een proefschrift.

Toelatingseisen

Een relevante Bachelor Honours Degree. Een 'professionele' bachelor, of een postdoctoraal diploma, met voldoende voorbereiding om onderzoek uit te voeren met een aanbevolen minimum van 60% voor alle modules van het laatste jaar.

Selectiecriteria

Naast de minimale toelatingseisen zoals hierboven beschreven, kan van potentiële studenten worden geëist dat zij een portfolio van hun werk presenteren aan een interviewpanel. Een portfolio zou worden gevraagd als verder bewijs nodig is van de bereidheid van een student om tekstueel of artefactueel onderzoek te verrichten. In het geval van tekstueel onderzoek zou de portfolio voorbeelden van schriftelijk onderzoek bevatten en in het geval van artefactueel onderzoek zou een portfolio met het ontwerp vereist zijn.

leerplan

MODULE

  • Onderzoeksproefschrift: Communicatieontwerp
  • Onderzoeksproefschrift: Fashion Design
  • Onderzoeksproefschrift: multimediaontwerp
  • Onderzoeksproefschrift: Sieradenontwerp

Programmastructuur

a) Minimale duur: een jaar voltijd / twee jaar deeltijd.

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lees meer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Lees Minder