MA in ontwerp

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

In onze masteropleiding Brand Innovation met een focus op design

Creatieve geesten en digitale probleemoplossers zijn erg in trek, vooral als ze weten hoe ze nieuwe technologieën moeten toepassen om iets zinvols te creëren. We leren u methoden en technieken om u te helpen innovatieve oplossingen te ontwikkelen en de moderne digitale gebruiker te begrijpen.

118325_03_Picture_Design-Innovation.jpg

Samen met professionals creëer je digitale werelden, ontwikkel gebruikersritten en prototypen, evenals je eigen applicaties voor AR en VR. Je zult met big data werken en jezelf vertrouwd maken met creatief concept, storytelling en UX-denken. In kleine groepen en een creatieve sfeer verkrijgt u de vaardigheden voor echt innovatief design.

Nauwe links om te oefenen

Om je carrière een vliegende start te geven, werken we samen met toonaangevende merkbedrijven en gevestigde agentschappen. Tijdens je studie werk je aan echte projecten van grote internationale bedrijven en bereid je je voor op de strategische en creatieve taken in de internationale merk- en ontwerpindustrie. Verbeter uw creativiteit, innovatief denken en teamworkvaardigheden en breid uw professioneel netwerk uit.

Onze toegewijde professoren worden internationaal ervaren als succesvolle strategen, consultants, ontwerpers, oprichters en leidinggevenden. Door onze connectie met China, krijgt u een unieke kans om de westerse en oosterse perspectieven op merkdenken en zakendoen in de creatieve industrie te leren kennen.

modules

 • Merkinnovatie
 • Merkdenken
 • Digitale technologieën
 • Creatieve concepten
 • UX-strategie
 • Data Science
 • Kunstmatige intelligentie
 • Creatieve technologie
 • en anderen

Carrièremogelijkheden

Om u in de toekomst een gewilde kandidaat te maken, zullen uw studies draaien rond innovatie. Door de unieke focus op merkdenken en nieuwe technologieën en onze interculturele oriëntatie, bent u goed voorbereid op de creatieve strategische taken van internationale organisaties en merkbedrijven.

Als afgestudeerd Design

Waarom Brand University of Applied Scienes (voormalige Brand Academy) ?

Brand University of Applied Sciences is de eerste universiteit wereldwijd gericht op merkdenken. We combineren wetenschappelijke methoden met praktische projecten en een sterke Euraziatische focus. We geven vorm aan innovators, creatieve geesten en probleemoplossers van morgen, niet alleen door up-to-date kennis over branding over te brengen, maar ook door sterke persoonlijkheden te ontwikkelen.

Toelating

Begin van studies: april of oktober.

U moet:

 • Een met succes afgesloten zes-semester BA-programma beoordeeld op minimaal 180 Credit Points (ECTS) plus ten minste een jaar praktische werkervaring, of 210 Credit Points (ECTS).
 • Engelse vaardigheden op niveau B2 of ten minste 550 punten in de op papier gebaseerde TOEFL-test of 85 punten in de internetgebaseerde test, of 6,5 punten in IELTS.
 • Dien uw CV, referenties en een motivatiebrief in die uw passie voor merken laat zien en een grote interesse in nieuwe technologieën.

Zodra we uw aanvraagdocumenten positief hebben beoordeeld, zullen onze Application Manager Anna Prokhorenko en onze Course Director u leren kennen in een persoonlijk interview. U kunt tot nu toe vertellen over uw opleiding en carrière, uw geschiktheid voor de cursus en uw persoonlijke doelen met betrekking tot studeren.

Beurzen

Brand University of Applied Sciences heeft een beurzenprogramma om getalenteerde jonge professionals van over de hele wereld de kans te geven om ons programma aan te vragen. Vraag onze studieadviseur of er nu beurzen beschikbaar zijn.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Brand University of Applied Sciences is the first university worldwide focusing on brand thinking. We combine scientific methods with practical projects and a strong Eurasian focus.

Brand University of Applied Sciences is the first university worldwide focusing on brand thinking. We combine scientific methods with practical projects and a strong Eurasian focus. Lees Minder