The Music MA is een flexibel programma dat is ontworpen voor diegenen met een breed scala aan interesses en specialismen. Het is opgevat als een 'volgende stap' na de bachelordiploma, hetzij als een springplank naar onderzoek, als een kwalificatie voor onderwijs in de FE-sector of gewoon om een zucht naar ontwikkeling te bevredigen. Er zijn 10 gespecialiseerde Pathways die u kunt kiezen uit de muziekwetenschap, compositie en uitvoering; elk bevat een reeks kern- en optionele lesmodules en je voltooit de cursus met een proefschrift, recital of compositieportfolio.

Pathways

Muziek MA: Elektro-akoestische compositie / sonische kunst Pathway

De Electroacoustic Composition / Sonic Art Pathway nodigt je uit om de volgende stappen in de dertig jaar durende geschiedenis van Birmingham als wereldleider op het gebied van het componeren en presenteren van elektro-akoestische muziek in kaart te brengen. Een solide basis in het veld, de esthetiek en tradities worden aangevuld met instructie in de nieuwste technieken en technologie. Je krijgt ook de kans om te werken met BEAST (Birmingham ElectroAcoustic Sound Theatre), ons veelgeprezen 100-kanaals geluidsdiffusiesysteem.


Muziek MA: wereldwijde populaire Musics Pathway

Dit programma bouwt voort op een van de nieuwste gebieden voor onderzoek en onderwijs van de afdeling. Uniek, het richt zich op populaire muziek in mondiale, diasporale, transnationale en taalkundig diverse vormen, als gevolg van opkomende trends in de populaire muziekbeurs. Het gaat verder dan de traditionele focus op albumopnames en toneeluitvoeringen en omvat ook significante vormen van 'alomtegenwoordige muziek', waaronder muziek in film / tv / reclame / videogames. Voor degenen die Engelstalige populaire muziek willen bestuderen, zal deze benadering de culturele relevantie van je werk vergroten.


Muziek MA: Instrumentaal / Vocal Composition Pathway

Dit programma combineert een solide basis in de creatieve geschiedenis en techniek van de westerse kunstmuziek met de nieuwste compositie technieken van de eenentwintigste eeuw. Instructie in praktische aspecten - bijvoorbeeld geavanceerde orkestratie, post-seriële en post-spectrale technieken, computer-geassisteerde compositie - wordt gecombineerd met de ontwikkeling van theoretische kennis en kritische vermogens.


Music MA: Mixed Composition Pathway

Als componist van vandaag zijn al deze bronnen voor jou beschikbaar en de Mixed Composition Pathway doel je vaardigheden te verbeteren terwijl je door deze opwindende nieuwe wereld navigeert. Door deze Pathway bestuderen, kun je werken creëren die elektroakoestiek en computertechnologie combineren met traditionelere instrumentale en vocale composities of elk van die elementen afzonderlijk onderzoeken. Werken voor interactieve systemen, multimedia en geluidsinstallaties zijn ook welkom.


Muziek MA: Musicology Pathway

The Musicology Pathway doel je uit te rusten met historische en analytische vaardigheden en je in staat te stellen te werken in een veld dat breed interdisciplinair is. Het programma beschikt over een enkele kernmodule, waarmee u de inhoud kunt aanpassen aan specifieke interessegebieden met uw keuze aan optionele modules. Dit programma is ideaal voor diegenen die hun studie verder willen uitbreiden en bepaalde onderwerpen diepgaand willen onderzoeken, en het kan ook worden gebruikt als een weg naar promotieonderzoek.


Music MA: Open Pathway met prestaties

Muziek als een discipline is meer divers dan ooit, en muzikanten en wetenschappers in de 21e eeuw moeten bereid zijn om te navigeren tussen tal van stromingen van praktijk en onderzoek. De MA Music Open Pathway biedt je de mogelijkheid om je eigen route in te plannen in deze opwindende wereld. In overleg met de programmacornor ontwerpt u een unieke studierichting, gebaseerd op ons uitgebreide aanbod in musicologie, compositie en prestaties. Modules van buiten het vakgebied (bijv. Een taal) kunnen ook beschikbaar zijn als dit relevant is voor uw individuele bezigheden.


Muziek MA: Open Pathway zonder prestatie

Muziek als een discipline is meer divers dan ooit, en muzikanten en wetenschappers in de eenentwintigste eeuw moeten bereid zijn om te navigeren tussen talloze stromingen van praktijk en onderzoek. De MA Music Open Pathway biedt je de mogelijkheid om je eigen route in te plannen in deze opwindende wereld. In overleg met de programmacornor ontwerpt u een unieke studierichting, gebaseerd op ons uitgebreide aanbod in musicologie, compositie en prestaties. Modules van buiten het vakgebied (bijv. Een taal) kunnen ook beschikbaar zijn als dit relevant is voor uw individuele bezigheden.


Muziek MA: Prestaties Pathway

Prestaties vormen misschien onze snelstgroeiende en meest opwindende onderneming, met ambitieuze plannen die voortkomen uit het £ 16 miljoen Bramall Music Building, met zijn akoestisch ongeëvenaarde Elgar Concert Hall en Dome Rehearsal Room, ontworpen door akoesticus Nick Edwards van Birmingham Symphony Hall. Scholar-performer en oud-muziekdirigent Andrew Kirkman bundelt zijn krachten met Simon Halsey, de bekende chorus-meester van de CBSO en het Berlijnse radiokoor, en orkestdirigent Daniele Rosina, plus instrumentale en vocale lessen die zijn gearrangeerd met de faculteit van het conservatorium van Birmingham. Je krijgt ook de kans om te profiteren van de vroege uitvoeringsmogelijkheden van het Center for Early Music Performance and Research (CEMPR).


Music MA: Performance Practice Pathway

Het Bramall-muziekgebouw van de universiteit biedt ultramoderne faciliteiten voor de uitvoering, waaronder een op maat gemaakt muziekauditorium, de Elgar-concerthal. Degenen die de uitvoeringspraktijk na 1800 willen bestuderen, zullen profiteren van toegang tot deze faciliteiten, evenals van periodespecifieke bronnen. Voor degenen die muziek uit het midden- en het einde van de 19e eeuw willen bestuderen, hebben we een originele Erard-piano uit 1851 die kan worden gebruikt voor het uitvoeren van relevant repertoire; en zij die geïnteresseerd zijn in muziek uit de 20ste en 21ste eeuw krijgen de kans om samen te werken met het 'Ensemble in Association', de Birmingham Contemporary Music Group.


Music MA: Koorleidende Pathway

Ons unieke MA-programma in Choral Conducting is geregisseerd door professor Simon Halsey CBE en is in samenwerking met het Symfonieorkest van de Stad Birmingham en zijn internationaal gerenommeerde koren en dirigenten. Het geeft studenten de mogelijkheid om wekelijks te observeren, te dirigeren en te zingen.

De universiteit van Birmingham herbergt een van de meest levendige en opwindende muziekafdelingen ter wereld. We zijn een internationale leider in onderzoek en ons programma belichaamt de nieuwste geavanceerde ontwikkelingen in de praktijk en de studie van muziek.

Opleiding te volgen in:
Engels
University of Birmingham - College of Arts and Law

Zie 7 andere vakken van University of Birmingham - College of Arts and Law »

Laatst bijgewerkt op February 6, 2019
Deze cursus is Online, Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
- Jaarlijks collegegeld - VK / EU: £ 9,250 voltijds / £ 4,625 in deeltijd; Internationaal: £ 16,995 voltijds
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019