MA in milieubehoud onderwijs

Algemeen

Beschrijving van opleiding

tree, watering, child

Via een interdisciplinaire aanpak integreer je de natuurlijke en sociale wetenschappen met onderwijs en veldwerk om je te helpen inzicht te krijgen in de diepgaande effecten van menselijke activiteit op de planeet. Ontdek de rol van onderwijs bij het oplossen van milieuproblemen in meerdere omgevingen, van stad tot regenwoud.

Over

Al meer dan 30 jaar bereidt het MA-programma met 37 studiepunten in milieubehoudsonderwijs afgestudeerden voor op milieucarrières op het brede gebied van milieueducatie. De interdisciplinaire aanpak van het programma is gebaseerd op zowel theorie als praktijk en integreert de natuurlijke en sociale wetenschappen met onderwijs en veldwerk om studenten te helpen inzicht te krijgen in de diepgaande effecten van menselijke activiteit op de planeet en de rol van onderwijs bij het oplossen van milieuproblemen.

Het programma put uit faculteiten uit een breed scala aan disciplines binnen de universiteit, waaronder onderwijs, geschiedenis, filosofie, rechten, journalistiek, wetenschap, gezondheid en kunst.

Kerncursussen in omgevingsdenken, sociale ecologie, milieupolitiek en milieueducatie introduceren studenten in de theorieën, het beleid en de ethiek die het publieke discours en het begrip van het milieu hebben gevormd.

Met keuzevakken kunnen studenten hun studieprogramma afstemmen op hun specifieke interesses op het gebied van natuurbehoud, bijvoorbeeld op het gebied van ecologische rechtvaardigheid, curriculumontwerp, lerarenopleiding, beleidsstudies, duurzame ontwikkeling, ecologie, jeugdonderwijs, natuureducatie en duurzaamheid. MA-studenten kunnen keuzevakken volgen binnen Steinhardt, de Robert F. Wagner Graduate School of Public Service en de Graduate School of Arts and Science.

Het programma heeft ook een sterke band met het programma in wetenschappelijk onderwijs in deze afdeling, en het Wallerstein Collaborative for Urban Environmental Education aan NYU biedt studenten tal van mogelijkheden om te studeren en nauw samen te werken met de faculteit wetenschappelijk onderwijs aan onderzoek, curriculumprojecten en andere milieuvriendelijke initiatieven. De integratie van cursussen met vereist veldwerk biedt studenten een unieke stedelijke ervaring in milieueducatie. Het programma maakt ruimschoots gebruik van de enorme middelen die beschikbaar zijn in New York City, waarmee studenten hedendaagse milieukwesties en programma's bestuderen; educatieve initiatieven voor kinderen, jongeren en volwassenen evalueren, ontwikkelen of implementeren; of doe toegepast onderzoek in milieueducatie.

Studenten lopen stages bij een breed scala aan organisaties, waaronder New York City Audubon, NYC Department of Environmental Protection, Jane Goodall Institute, New York City Soil and Water Conservation District, de Verenigde Naties, Rainforest Alliance, het burgemeesterskantoor voor milieucoördinatie, Wildlife Conservation Society, High School of Environmental Studies, Harbor School, het American Museum of Natural History, het New York State Department of Environmental Conservation en Wave Hill.

Het eigen duurzaamheidsinitiatief van de universiteit biedt extra mogelijkheden voor betrokkenheid en leren.

Carrièremogelijkheden

Het programma bereidt individuen voor om leiderschapsrollen op zich te nemen in scholen, non-profitorganisaties, culturele instellingen en overheidsinstanties. Afgestudeerden werken als docenten, programmamanagers, consultants, advocaten, beheerders en gemeenschapsleiders. Naast een loopbaan in het onderwijs, kunnen studenten een loopbaan volgen in het beleid, de belangenbehartiging, de media en tal van andere beroepen in de publieke en private sector.

Sommige afgestudeerden gaan naar de rechtenstudie of doctoraatsprogramma's op het gebied van milieueducatie, milieustudies, milieuwetenschappen en aanverwante gebieden. De universiteit biedt veel mogelijkheden om werkmogelijkheden te verkennen via de stages van het programma en het uitgebreide netwerk van organisaties waarmee het programma is geassocieerd, waaronder NYU's Wallerstein Collaborative for Urban Environmental Education.

Wat je leert

Je werkt met docenten uit een breed scala aan disciplines, waaronder onderwijs, geschiedenis, filosofie, rechten, journalistiek, wetenschap, gezondheid en kunst, en leert hoe je:

  • Kritiek leveren op de diepgaande effecten van menselijke activiteit op de planeet;
  • Identificeer en pas milieutheorieën, ethiek en beleid toe in een breed scala van formele en niet-formele omgevingen, zowel lokaal als wereldwijd, zoals scholen, culturele instellingen, overheidsinstanties en non-profitorganisaties;
  • Beschrijf nationale en lokale modellen van milieueducatie, analyseer hedendaagse milieukwesties en implementeer milieueducatie als een interdisciplinair instrument ter bevordering van milieugeletterdheid en duurzaamheid;
  • Ontwikkel competenties in milieueducatie, inclusief programma-ontwerp, curriculumontwikkeling, evaluatie, subsidie schrijven, beleidsanalyse en non-profit management.

Hoe je zult leren

Flexibele studie

De klassen zijn klein en het merendeel wordt 's avonds aangeboden voor werkstudenten. Voltijdstudenten voltooien het programma doorgaans in drie semesters. Het kan tot twee jaar duren voor deeltijdstudenten om het programma te voltooien.

Met keuzevakken binnen het programma en tussen andere afdelingen kunt u uw studieprogramma afstemmen op uw interesses op gebieden zoals milieurechtvaardigheid, curriculumontwerp, lerarenopleiding, beleidsstudies, ecologie, jeugdonderwijs en meer.

Praktische leerervaringen

Door middel van vereist veldwerk, curriculumprojecten en andere milieu-initiatieven, gebruikt u New York City als uw laboratorium, krijgt u een unieke stedelijke ervaring in milieueducatie en maakt u ruimschoots gebruik van de enorme bronnen van de stad. Je krijgt ervaring in duurzaamheidsonderwijs via ons uitgebreide netwerk van stages - die vaak direct na het afstuderen leiden tot banen - bij toonaangevende organisaties zoals het American Museum of Natural History, Audubon New York, het Jane Goodall Institute, de High School of Environmental Studies, het New York City Department of Sanitation en de Verenigde Naties.

Carrières en resultaten

Afgestudeerden van het leven en werk van de master Environmental Conservation Education van NYU Steinhardt in de Verenigde Staten en over de hele wereld. Ze leiden projecten, evalueren programma's, raadplegen, pleiten voor verandering, ontwikkelen nieuw beleid en creëren en leiden hun eigen bedrijven of non-profitorganisaties - allemaal in naam van het publiek te informeren over milieubehoud en duurzaamheid.

Onze alumni bekleden posities als natuurbeschermers, milieuadviseurs en meer in:

  • Stads-, staats-, federale en internationale instanties
  • Parken, natuurcentra, dierentuinen en botanische tuinen
  • Non-profitorganisaties
  • Openbare en particuliere scholen
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

NYU Steinhardt's one-of-a-kind integration of education, health, the arts, and media studies puts us at the heart of a movement: education for social change.

NYU Steinhardt's one-of-a-kind integration of education, health, the arts, and media studies puts us at the heart of a movement: education for social change. Lees Minder