MA in media, cultuur en communicatie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

126450_18-0156_294.jpg

Overzicht

Het masterprogramma in Media, Cultuur en Communicatie (MCC) is globaal van aard en interdisciplinair tot in de kern. Ons onderzoek en curriculum benadrukken de studie van wereldwijde media en cultuur, digitale media en nieuwe technologieën, mediageschiedenis, mediatheorie, visuele cultuur, geluidstudies, media-infrastructuren, ras en geslacht, media-activisme en politieke communicatie.

Het MA-programma van de MCC is gebaseerd op de vrije kunsten en sociale wetenschappen en leidt agile onderzoekers op, die in staat zijn om vanuit verschillende perspectieven kritisch te denken over veranderende industrieën, technologieën en culturen. Studenten werken nauw samen met de grote en gerenommeerde faculteit mediastudies van MCC.

Hoewel de cursussen van het departement voornamelijk theoretisch zijn, is het MCC-studieprogramma flexibel, waardoor tal van keuzevakken van over de universiteit de academische en professionele trajecten van studenten kunnen accommoderen. Mediabedrijf bij NYU Stern, mediarecht aan de NYU School of Law, digitaal ontwerp en interactieve technologie bij NYU Tandon School of Engineering, kwantitatieve onderzoeksmethoden bij NYU Steinhardt en media-etnografie in NYU Anthropology zijn slechts enkele van de vele beschikbare keuzemogelijkheden voor MCC-studenten. We bieden ook cursussen in het buitenland aan in Europa, Azië en Latijns-Amerika waarin media in vergelijkende contexten worden onderzocht.

Mediastudies in de wereldhoofdstad van de media

MCC ligt in het hart van Greenwich Village en speelt in op de media en culturele uitstraling van New York. Studenten worden ondergedompeld in een stad vol creativiteit en innovatie. Met frequente gastcolleges en openbare evenementen fungeert MCC als een intellectueel centrum voor bezoekende wetenschappers, kunstenaars, activisten en media-experts.

Toekomst carrières

Afgestudeerden van MCC's programma voor mediastudies bouwen een carrière op als scherpzinnige analyse van het wereldwijde medialandschap. Onze MA-alumni bevinden zich in een goede positie voor een loopbaan op het snijvlak van media, cultuur en technologie - variërend van onderzoek tot creatief, strategie tot beleid. Degenen die een promotieonderzoek volgen, schrijven zich in voor Ph.D. programma's.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

NYU Steinhardt's one-of-a-kind integration of education, health, the arts, and media studies puts us at the heart of a movement: education for social change.

NYU Steinhardt's one-of-a-kind integration of education, health, the arts, and media studies puts us at the heart of a movement: education for social change. Lees Minder