MA in leiderschap en digitaal onderwijs

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Deze gespecialiseerde Masters is ontworpen voor ervaren opvoeders die inzicht willen krijgen in kwesties van onderwijsbeleid die van mondiaal belang zijn en hun implicaties voor het effectieve leiderschap van onderwijsinstellingen, en die digitale hulpmiddelen in het onderwijs willen begrijpen, gebruiken en ondersteunen.

Gezien de toenemende belangstelling voor leiderschap in onderwijs en digitaal onderwijs, kunt u met dit programma vaardigheden en kennis opdoen die uw professionele ontwikkeling kunnen verbeteren. Je krijgt de gelegenheid om deze nieuwe kennis toe te passen en erover na te denken met betrekking tot zowel je eigen leren als je professionele context.

Met een combinatie van online en face-to-face onderwijs, zul je campusgebaseerd zijn met toegang tot alle faciliteiten en middelen van de universiteit, terwijl je ook praktische ervaring opdoet als een online leerling op afstand. Deze ervaring met online leren zal je leren over het onderwerp verbeteren en je ook in staat stellen een effectievere leider of aanbieder van online onderwijs te zijn.

Cursusinhoud

Het programma biedt u diepgaande kennis van vaardigheden, perspectieven en huidig onderzoek in zowel educatief leiderschap als digitaal onderwijs. Je krijgt kansen om deze nieuwe kennis toe te passen en te reflecteren in relatie tot je eigen leerproces en je professionele context. Omdat het programma gericht is op ervaren professionals, zien studenten onmiddellijk de relevantie van programma-inhoud voor de praktijk.

Cursus structuur

De onderstaande lijst vertegenwoordigt typische modules / componenten die zijn bestudeerd en kunnen van tijd tot tijd veranderen.

modules

Jaar 1

Verplichte modules

 • Hedendaagse wereldwijde uitdagingen in onderwijsbeleid en leiderschapspraktijk
 • Kritische perspectieven op leiderschapstheorie en -praktijk
 • Onderwijs in een digitale samenleving

Optionele modules (selectie van typische opties hieronder)

Kies een van de onderstaande:

 • Dissertatie in Digitaal Onderwijs
 • Proefschrift

125920_photo-1509062522246-3755977927d7.jpgNeONBRAND / Unsplash

Leren en onderwijzen

In deze cursus profiteert u van een zorgvuldig ontworpen combinatie van klassikaal en online afstandsonderwijs (OAO). De online lescomponent is een bepalend kenmerk van het programma, omdat u praktische ervaring opdoet als een OAO-leerling, wat zeer nuttig zal zijn wanneer u verantwoordelijk bent voor het geven of ondersteunen van online onderwijs in uw professionele leven.

Terwijl je zult genieten van de verhelderende ervaring van online leren, is dit een campusgebaseerde cursus en profiteer je als zodanig ook van alle leermiddelen op de campus - het beste van beide werelden.

Beoordeling

De MA Leadership en Digital Education maakt gebruik van verschillende beoordelingsmethoden om uw leren te vergroten en ervoor te zorgen dat u over de vaardigheden beschikt die nodig zijn voor professionele ontwikkeling.

Naast traditionele essays, zullen de online afstandsonderwijsmodules een andere benadering van beoordeling hanteren, zodat u praktische ervaring kunt opdoen met het presenteren van informatie met behulp van een reeks digitale technologische hulpmiddelen. U kunt bijvoorbeeld worden gevraagd om werk te presenteren als een poster, een multimodale presentatie, een website, een audiopresentatie met quizzen of een video.

Toelatingseisen

Een bachelor diploma (Hons) met een 2: 1 of niet-UK equivalent plus bewijs van relevante professionele ervaring.

De relevante beroepservaring kan onderwijzen (op elk niveau), onderwijsbeheer, supervisie of administratie, softwareontwikkeling, onderwijspublicatie, onderwijsmedia en rollen waarbij de implementatie, ondersteuning of beheer van educatieve technologieën betrokken zijn. Andere beroepservaring kan relevant zijn en elk geval zal op zijn merites worden beoordeeld.

Engelse taalvereisten

IELTS 6.5 algemeen, met niet minder dan 6.0 in elk onderwerp.

Verbeter je Engels

Internationale studenten die niet voldoen aan de Engelse taalvereisten voor dit programma, kunnen mogelijk onze postdoctorale pre-sessionele cursus Engels volgen om je Engels niveau te helpen verbeteren.

Deze pre-sessieke cursus is ontworpen met een voortgangsroute naar je opleiding en je zult academisch Engels leren in de context van je vakgebied.

Hoe te solliciteren

Aanmeldingsdeadlines

 • Internationaal - 30 juni
 • VK / EU - 31 juli

Als u van plan bent om financiering aan te vragen, moet u een aanvraag indienen voor een plaats in de door u gekozen cursus ten minste één maand voor een specifieke deadline voor een beurs.

vergoedingen

Zie onze website voor de laatste kosteninformatie.

Aanvullende kosteninformatie

Er kunnen extra kosten in verband met uw cursus of studieprogramma zijn of verband houden met het feit dat u student bent aan de universiteit van Leeds.

Beurzen en financiële ondersteuning

Als je het talent en de drive hebt, willen we dat je bij ons kunt studeren, ongeacht je financiële situatie. Er kan hulp zijn voor studenten in de vorm van leningen en niet-terugvorderbare beurzen van de universiteit en van de overheid.

Beschikbare beurzen zijn onder meer:

 • Dean's International Postgraduate Scholarship
 • Hoofd van de internationale postdoctorale studiebeurs
 • International Excellence Scholarship (Filippijnen)
 • Hoofd van de Postgraduate Scholarship VK / EU

Carrière sup port

We moedigen je aan je vanaf de eerste dag op je carrière voor te bereiden. Dat is een van de redenen waarom afgestudeerden van Leeds zo gewild zijn bij werkgevers.

Het Carrièrecentrum en het personeel in uw faculteit bieden een scala aan hulp en advies om u te helpen bij het plannen van uw carrière en het nemen van weloverwogen beslissingen onderweg, zelfs nadat u bent afgestudeerd.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Our wide range of research-informed courses encompass undergraduate, taught postgraduate and research degree programmes, as well as online and professional development courses.

Our wide range of research-informed courses encompass undergraduate, taught postgraduate and research degree programmes, as well as online and professional development courses. Lees Minder