MA in kunstgeschiedenis

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De Master of Arts degree in Art History biedt studenten een curriculum dat een scala aan historische, theoretische, geografische en transculturele onderwerpen behandelt. Voor sommige studenten is de Master of Arts-graad een einddiploma ter voorbereiding op een curatoriële of educatieve carrière in galerieën en musea; voor anderen is het de voorbereiding om een Ph.D. programma elders. Alle studenten krijgen training die hun kritische analyse-, onderzoeks- en schrijfvaardigheden verbetert. Ze hebben bovendien de mogelijkheid om zich onder te dompelen in de studie van verschillende creatieve praktijken en beeldmateriaal.

Studenten hebben de mogelijkheid om zich te concentreren op museumtraining en kunnen profiteren van de vele mogelijkheden om kunstwerken uit de eerste hand te ervaren en te bestuderen in de verschillende musea en galerieën in de omgeving van Washington, DC. Studenten hebben ook de kans om een aantal toonaangevende kunstprofessionals te ontmoeten en te communiceren tijdens seminars die worden gegeven door lokale curatoren en de robuuste lezingenseries van de afdeling bezoekende kunstenaars en wetenschappers.

We moedigen studenten aan om interdisciplinaire studies uit te voeren en te profiteren van programmering en evenementen op afdelingen van de George Washington University. Cursussen en onderzoek worden verbeterd door toegang tot de vele bronnen die op de campus beschikbaar zijn, waaronder het George Washington University Museum; Het Textielmuseum, een van de toonaangevende collecties textielkunst van vijf millennia en vijf continenten; Luther W. Brady Art Gallery; de collecties en archieven van de Corcoran Galleries; en de vele musea, bibliotheken en archieven van het gebied, zoals de National Gallery of Art, het Hirshhorn Museum and Sculpture Garden, de Freer and Sackler Galleries, The Phillips Collection, het National Museum of African Art en de Library of Congress.

The Columbian College Experience van GW Arts

Toelatingsvoorwaarden

Voorwaarde: een bachelordiploma in de geesteswetenschappen of een ander geschikt veld, zoals kunstgeschiedenis, schone kunsten, antropologie, archeologie, geschiedenis, literatuur, museumstudies, genderstudies of religie.

  1. GRE algemene test (institutionele code 5246);
  2. Drie (3) aanbevelingsbrieven;
  3. 250-500-woordsverklaring waarin onderzoeksinteresses, academische doelstellingen en relevante beroepservaring worden besproken;
  4. Afschriften van alle hogescholen en universiteiten waren aanwezig;
  5. CV;
  6. Schrijfvoorbeeld tussen de 15 en 25 pagina's lang.

MA in toepassingen voor kunstgeschiedenis worden alleen geaccepteerd voor de valtoegang.

Graad Vereisten

36 credit-uren van afgestudeerde cursussen. Tijdens het eerste semester moeten studenten het seminarie kunsthistoriografie voltooien (AH 6258). Aan het begin van het eerste semester van de studie moeten studenten slagen voor een begrijpend leesexamen in het Frans, Duits, Italiaans of Spaans. Zo veel als 6 studiepunten van afgestudeerde cursussen kunnen worden afgerond buiten de afdeling met de goedkeuring van de afgestudeerde adviseur.

Studenten moeten met succes één kwalificatiedocument invullen. Een eerste versie is gepland in de herfst van het tweede jaar, na voltooiing van 18 studiepunten; de definitieve diepgang moet in de volgende lente verschijnen. Kwalificerende artikelen zijn meestal gebaseerd op seminars en herzien als publiceerbaar werk; alle kwalificerende papers worden beoordeeld door een panel van faculteitsleden.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At GW’s Columbian College of Arts and Sciences, research thrives, critical thinking is endemic, collaboration is constant, and real world training go hand-in-hand with learning.

At GW’s Columbian College of Arts and Sciences, research thrives, critical thinking is endemic, collaboration is constant, and real world training go hand-in-hand with learning. Lees Minder