MA in kunstgeschiedenis en visuele cultuur

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MA in kunstgeschiedenis en visuele cultuur-programma bereidt studenten voor op geavanceerd onderzoek in de beeldende kunst en een spannende creatieve carrière in de kunstwereld. Dit programma richt zich op interculturele kwesties in de kunstgeschiedenis en visuele cultuur, en de professionele praktijk in de beeldende kunst, die afstudeerders voorbereidt op vervolgonderwijs en carrières in de kunst- en creatieve culturele industrieën.

Het programma wordt gegeven op onze Kensington-campus in centraal Londen, waar onze studenten profiteren van het studeren in de nabijheid van het Victoria and Albert Museum, het Design Museum, de Saatchi Gallery en nog veel meer kunstgalerijen en -instellingen in het hart van Londen. De nabijheid en gemakkelijke toegang tot de kunstgalerijen, musea, bibliotheken en kunstinstellingen van wereldklasse zijn van vitaal belang voor de basis van deze cursus.

Deze door de VS geaccrediteerde masteropleiding is een voltijds eenjarig programma dat theoretische kennis en praktische vaardigheden bij elkaar brengt die studenten de nodige vaardigheden bijbrengen om optimaal te presteren in hun toekomstige baan. Een optionele stage biedt studenten hands-on ervaring om hun inzetbaarheid te vergroten. Studenten kunnen er ook voor kiezen om dit programma meer dan twee jaar in deeltijd te doen, wat hen meer flexibiliteit geeft om te werken en studeren.

Londen is misschien wel het centrum van de kunstwereld. Kunst en creatieve instellingen van wereldklasse, internationaal geplaatste veilinghuizen, dealers en critici vormen samen de unieke Londense kunstscène. Richmond's kleine klassen worden gegeven door professoren en gaan in gesprek met Londen als de interculturele kunsthoofdstad van de wereld, en bieden een ongeëvenaarde mogelijkheid voor studenten.

Top 5 redenen om dit programma te studeren:

  • Het behalen van een door de VS geaccrediteerde graad die uw kansen op werk in de VS en internationaal vergroot.
  • Het vermogen om in Centraal Londen te studeren, wat studenten een unieke interculturele locatie en betrokkenheid bij hedendaagse kunst in Londen biedt - een hub en een mondiale scène die de beste creatieve talenten aantrekt in de kunst- en designindustrie van over de hele wereld.
  • Krijg praktische vaardigheden die je voorbereiden op toekomstige banen en je laten excelleren op de werkplek.
  • Profiteer van kleine klassen (gemiddeld 10-15 studenten), meer contacttijd en volledige academische steun van faculteit die zich bezighouden met toonaangevend onderzoek in de kunstsector.
  • Krijg een concurrentievoordeel met een geaccrediteerde optionele stage en praktische modules.


Toelatingseisen

Een eerste graad in een discipline met een minimumclassificatie van 2,2 (Lower Second Class Honours) of zijn internationale equivalent.


Engelse taalvereisten (Engelstalige niet-native speakers)

  • IELTS 6.5 met 5.5 in elke Luisteren, Spreken, Lezen en Schrijven
  • TOEFL (IBT) 87 in zijn geheel met Listening 21, Reading 22, Writing 21, Speaking 23
  • Pearsons Academic Test of English (PTE) 62
  • Cambridge English: Proficiency - Level C2 of Level C1

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Richmond is an American International University, established in 1972 and based in West London with two campuses in Richmond Hill and close to Kensington High Street. Since 1981, the university has be ... Lees meer

Richmond is an American International University, established in 1972 and based in West London with two campuses in Richmond Hill and close to Kensington High Street. Since 1981, the university has been awarding US Degrees accredited by The Middle States Commission on Higher Education. One of the latest achievement that Richmond is proud to announce, is being granted the power to award students with its own UK degrees starting from August 2018, as a consequence of having been recently granted Taught Degree Awarding Powers (TDAP) by the Privy Council. Lees Minder
Kensington , Richmond + 1 Meer Minder