MA in kunst en administratie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Gelegen in het hart van New York City, traint het Baruch MA-programma de volgende generatie leiders op het gebied van kunst en cultuur. Als partner en ondersteuner van de wereldberoemde musea, theaters, galerijen en culturele instellingen van de stad, bereidt de Baruch MA in Arts Administration studenten voor op leiderschap - als activisten, docenten en managers - om een mooie toekomst te verzekeren voor het brede publiek, particuliere en non-profit kunstinstellingen in ons vakgebied.

Sinds de toelating van onze eerste klas studenten in de herfst van 2015, heeft ons programma voortgebouwd op de kracht van de gezamenlijke sponsoring van de drie scholen van Baruch: de Weissman School of Arts and Sciences, de Zicklin School of Business en de Marxe School of Public and International Affairs . Studenten profiteren enorm van deze geïntegreerde benadering van kunst, cultuur, management en openbaar beleid in ons curriculum. Onze faculteit bestaat uit vooraanstaande opvoeders en beoefenaars uit verschillende vakgebieden, waaronder beeldende kunst en uitvoerende kunsten, communicatiestudies, openbaar beleid, boekhouding, management en organisatietheorie.

Het 36-unit (1,5 tot 2 jaar) MA-programma laat studenten elk semester toe en omvat een kerncurriculum gericht op leiderschap en management in openbare, non-profit en commerciële kunstorganisaties. Gebruikmakend van de rijkdom van onze kunstgemeenschap in New York City, leren studenten van een diversiteit aan artiesten, kunstprofessionals en maatschappelijke leiders en ontwikkelen ze competenties op het gebied van financiën, ontwikkeling van hulpbronnen, marketing, publieksbetrokkenheid, entertainmentwetgeving, kunsteducatie en outreach, openbaar beleid , en belangenbehartiging.

Het kerncurriculum wordt verder versterkt door een breed scala aan keuzevakken die studenten de mogelijkheid bieden om hun kennis te verdiepen binnen specifieke interessegebieden en om nieuwe disciplines te verkennen. Van studenten wordt verwacht dat ze in verschillende artistieke disciplines studeren om hun bewustzijn van het veld als geheel te vergroten en hen beter voor te bereiden op succes in ons snelle en steeds veranderende veld. Met een praktische aanpak moedigt het programma studenten aan om professionele stages te lopen met betrokken mentoren; en, in hun laatste semester, ontwikkelen studenten een consultancy met een kunstorganisatie, wat leidt tot een scriptie of case study voor gebruik door de organisatie, evenals toekomstige studenten en beoefenaars in het veld.

We bedienen part- en fulltime studenten met cursussen die zijn gepland om te voldoen aan de behoeften van zowel werkende professionals als fulltime studenten. Het merendeel van de cursussen wordt 's avonds na 18.00 uur aangeboden. Sommige studenten hebben substantiële ervaring in culturele instellingen; anderen zijn pas afgestudeerd; en weer anderen zijn individuen die carrièreveranderingen overwegen.

Baruch College en de City University hebben een lange traditie in het dienen van een economisch en etnisch gemengde bevolking. Bovendien komt onze toewijding aan dit programma voort uit een diepgaande bewustwording van de moeilijkheden waarmee kunstorganisaties in dit land en in het buitenland worden geconfronteerd, waaronder veranderende prioriteiten in publieke en stichtingsfinanciering, enorme concurrentie om aandacht van het publiek en veranderingen in de demografie van het publiek. Door betaalbaar en eersteklas onderwijs te bieden aan sterke kandidaten, beoogt ons programma een grotere diversiteit onder de volgende generatie uitzonderlijke leiders voor kunst- en culturele instellingen te ondersteunen.

Het programma is opgericht door Bruce Payne, voormalig voorzitter van de Shelley and Donald Rubin Foundation. David Milch, Distinguished Lecturer in Fine and Performing Arts aan Baruch College is de huidige directeur van het Masters in Arts Administration-programma.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Baruch College is ranked among the region's and nation's top colleges by U.S. News & World Report, Forbes, Princeton Review, and others. Our campus is within easy reach of Wall Street, Midtown, an ... Lees meer

Baruch College is ranked among the region's and nation's top colleges by U.S. News & World Report, Forbes, Princeton Review, and others. Our campus is within easy reach of Wall Street, Midtown, and the global headquarters of major companies and non-profit and cultural organizations, giving students unparalleled internship, career, and networking opportunities. The College's more than 18,000 students, who speak more than 110 languages and trace their heritage to more than 160 countries, have been repeatedly named one of the most ethnically diverse student bodies in the United States. Lees Minder