MA in internationale politiek

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Voor wie is het?

Het International Politics MA-programma is bedoeld voor studenten die de internationale politiek op grotere schaal willen verkennen. Het is ontworpen om u te helpen meer te weten te komen en uw specifieke interesses te volgen en uw kennis te specialiseren. De cursus is ontworpen om u de kans te geven uw eigen vragen over de manier waarop de wereld werkt na te streven - en argumenten vorm te geven waar u denkt dat dit niet het geval is.

De kennis en vaardigheden die je tijdens de cursus ontwikkelt, stellen je in staat een aantal lonende carrièremogelijkheden te verkennen - van het ondersteunen van NGO's tot het werken met de overheidsdienst of media.

Doelen

Is de VS een welwillende wereldleider of een neo-imperiale macht? Hoe verandert de machtsverschuiving van het Westen naar de Rest de internationale politiek in de 21e eeuw? Kunnen staten effectief optreden in een wereld die steeds meer gevormd wordt door internationale instellingen en mondiale economische actoren?

De International Politics MA zal je standpunt uitdagen en je helpen:

 • Verken een expansief en steeds veranderend onderwerp en behaal een gevorderde specialistische opleiding in de internationale politiek
 • Leer meer over de brede contouren van het veld tijdens het ontwikkelen van specialismen ondersteund door real-world onderzoek
 • Probe de ideeën die de manier waarop we over de wereld denken structureren en de instellingen onderzoeken die de gebeurtenissen bepalen
 • Richt je op hoe je dit nieuwe begrip kunt gebruiken om mondiale zaken voor jezelf te beoordelen
 • Bestudeer en evalueer kritisch de complexe structuur van relaties tussen overheden, transnationale actoren en netwerken en intergouvernementele organisaties
 • Krijg een geavanceerde conceptualisering van mondiale politieke kwesties in de 21e eeuw
 • Begrijp hedendaagse theoretische debatten en de snelle politieke veranderingen in de hedendaagse wereld
 • Ontwikkel uw analytische capaciteiten met behulp van een verscheidenheid aan leertechnieken
 • Bereid je voor op een breed scala aan loopbanen, en zorg voor contextuele kennis die van toepassing is voor levenslang leren in een snel veranderende politieke en sociale wereld.

Toelatingseisen

Je moet een eerste of tweede graad hoger (of gelijkwaardig) behalen in de politiek, de sociale wetenschappen, de geesteswetenschappen of de wet. We verwelkomen echter ook aanvragen van mensen met aanzienlijke ervaring in mensenrechtenorganisaties, NGO's, sociale diensten, journalistiek en andere aanverwante sectoren.

INTO City , University of London

Voldoet niet aan de toelatingseisen? INTO City , University of London biedt een scala aan academische en Engelstalige programma's om je voor te bereiden op je studie aan City , University of London. Je leert van ervaren leraren in een speciaal internationaal studiecentrum.

Deze programma's zijn bedoeld voor internationale studenten die niet voldoen aan de vereiste academische en Engelse taal voor directe toegang. Ter voorbereiding op deze opleiding, leer meer over het Graduate Diploma in Sociale Wetenschappen en het Arts-programma.

Kaplan International College London

City werkt samen met Kaplan International College (KIC) Londen om voorbereidende cursussen voor internationale studenten te verzorgen. Pre Masters-cursussen op KIC London bieden uitgebreide ondersteuning aan studenten die hun postdoctorale studie bij City willen afronden. Voortgang tot deze graad is gegarandeerd als je de KIC London Pre-Masters-cursus op het vereiste niveau voltooit.

Internationale gelijkwaardigheid

Als u een aanvraag indient met een buitenlandse graad, is het volgende een indicatie van internationale equivalenten van een hogere tweederangsgraad van een Britse instelling. Let op: deze cijfers zijn alleen bedoeld als leidraad en individuele aanvragen zullen van geval tot geval worden beoordeeld.

 • China: Bachelorgraad (Xueshi) in een geschikt vak met een algemeen cijfer van 75 - 85% (afhankelijk van de status van de toekennende instelling)
 • VS: Bachelor diploma in een geschikt onderwerp met CGPA 3.2
 • India: Bachelor diploma in een geschikt onderwerp met CGPA 6.5 / overall 65% / 1st Division classification
 • Turkije: Lisans Diplomasi of een Műhendis Diplomasi met een minimum CGPA 3.0 of 65%
 • Italië: Diploma di Laurea in een geschikt onderwerp met een minimum score van 104.

Engelse vereisten

Als Engels niet je eerste taal is, heb je de volgende kwalificatie nodig:

 • IELTS: een algemene score van 6,5 (met een minimum van 6,0 voor elke subtest).

Vanwege wijzigingen in de UKVI-lijst met SELT's kunnen we TOEFL niet langer accepteren als bewijs van Engelse taal voor studenten die vanaf april 2014 een CAS nodig hebben.

IN Engelstalige programma's

Voldoet niet aan de Engelse taalvereisten? INTO City , University of London biedt Engelstalige programma's om je voor te bereiden op je studie aan de universiteit. Deze intensieve en flexibele cursussen zijn bedoeld om uw Engels vermogen om deel te nemen aan opleidingen te verbeteren.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

City, University of London is a special place. With skill and dedication, we have been using education, research and enterprise to transform the lives of our students, our community and the world for ... Lees meer

City, University of London is a special place. With skill and dedication, we have been using education, research and enterprise to transform the lives of our students, our community and the world for over a hundred years. Lees Minder