MA in internationale betrekkingen

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Master of Arts in internationale betrekkingen

Het programma van de Master of Arts in Internationale Betrekkingen stelt de student in staat om kennis en vaardigheden te verwerven in de meest relevante zaken met betrekking tot internationale diplomatie, politiek en economie om zo efficiënt mogelijk te communiceren en samen te werken met internationale gesprekspartners laat het zich in de regering begeven en niet-gouvernementele organisaties, maar ook in zaken naar het geval.

De Master of Arts in International Relations is geschikt voor studenten die een carrière met een internationale focus willen nastreven, met name in diplomatie en buitenlands beleid, hoewel de fundamenten van internationale relaties in het internationale bedrijfsleven ook worden behandeld in termen van internationaal leiderschap en management, business en project management en interculturele communicatie en onderhandelingsvaardigheden. Bovendien is een volledige cursus gewijd aan EDRS (ethiek, diversiteit, verantwoordelijkheid, duurzaamheid). Dus als het programma sneller wordt afgerond, kunnen studenten zich aansluiten bij internationale organisaties, deel uitmaken van diplomatieke diensten en / of werken in de particuliere sector.

 • Taal Engels
 • Duur: 3 semesters (1,5 jaar): 2 semesters Masterproef / stage
 • Startdata: oktober en februari
 • Credits: 91 ECTS
 • Diploma toegekend: Master of Arts International Relations

cursussen

Cursussen voor Master of Arts in Internationale Betrekkingen zijn onderverdeeld in 3 hoofdcategorieën: Core cursussen (36 ECTS / 9 cursussen) die verplichte en Specialisatie cursussen / seminars (16 ECTS / 5 cursussen) die worden geïntroduceerd tijdens het 2e semester van het programma en Seminars en workshops (9 ECTS). Aan het einde van de studie is de student verplicht om een Master Thesis (30 ECTS) voor te bereiden OF een stage te voltooien (30 ECTS).

Toelatingsproces en vereisten

 1. Stuur het aanvraagformulier.
 2. Krijg feedback van de SSHE-medewerkers.
 3. Stuur aanvullende vereiste documenten (eerdere diploma's en cv, indien van toepassing).
 4. Ontvang de bevestiging van inschrijving.

We zullen contact met u opnemen zodra u ons de ingevulde aanvraag en de vereiste documenten hebt gestuurd.

Klik

Vereisten

 • Eerdere diploma's en cv (indien van toepassing).
 • Scan van uw huidige ID.
 • TOELF / IELTS (80/7) Engels bekwaamheidscertificaat of gelijkwaardig.

Vragen?

Reik naar ons! U kunt dit doen via het formulier hier, of rechtstreeks via e-mail: [email protected]

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

SSHE is a private university based in Switzerland – the heart of Europe’s luxury, finance and hospitality. University has a Swiss Labeled Accreditation EduQua and part of EFMD and ECBE organisations. ... Lees meer

SSHE is a private university based in Switzerland – the heart of Europe’s luxury, finance and hospitality. University has a Swiss Labeled Accreditation EduQua and part of EFMD and ECBE organisations. Lees Minder