MA in internationale betrekkingen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het doel van onze MA in Internationale Betrekkingen aan de Universiteit van Richmond is om studenten uit te rusten met een grondige kennis van de discipline van internationale betrekkingen, essentiële analytische en onderzoeksvaardigheden, gecombineerd met een mogelijkheid om praktische ervaring op te doen door middel van een optionele stage.

Het programma onderzoekt een reeks theorieën en benaderingen van internationale betrekkingen, waaronder de mondiale politieke economie, diplomatieke praktijk, de rol van de mondiale media, en conflict- en post-conflictsituaties en vele andere.

De MA in internationale betrekkingen bereidt studenten voor op verdere graduate studie in het vakgebied of voor een loopbaan in de fascinerende wereld van de lokale, nationale, regionale en internationale politiek, in gouvernementele en niet-gouvernementele organisaties.

Studenten worden uitgenodigd om deel te nemen aan bezoeken aan belangrijke internationale instellingen, waaronder het Internationaal Strafhof in Den Haag, het hoofdkantoor van de EU in Brussel en een belangrijk Peace Studies Institute in Noorwegen.

Onder auspiciën van Richmond's Centre for the Study of the State, Power

leerplan

We bieden een rigoureus curriculum dat theoretische en praktische ontwikkelingen op het dynamische veld van de mondiale politiek omvat, in de levendige context van kosmopolitisch Londen, in een internationaal klaslokaal, dat afgestudeerden duidelijke voordelen biedt bij het ontwikkelen van vitale interpersoonlijke en interculturele communicatievaardigheden.

Het programma onderzoekt een scala aan theorieën en benaderingen van internationale betrekkingen, vragen van internationale politieke economie, en biedt cursussen over internationale diplomatieke praktijk, internationaal recht en instellingen, studies van specifieke regio's, internationale migratie, media en vele anderen.


Optioneel geaccrediteerde stage

Studenten krijgen ook de gelegenheid om een ​​onderzoeksgebonden stage te volgen, in het Verenigd Koninkrijk of wereldwijd, gedurende het zomersemester. De universiteit ondersteunt studenten bij het vinden van een stage en tijdens de hele periode van hun bezetting. De Geaccrediteerde Stage biedt een onschatbare mogelijkheid voor studenten om de kennis en vaardigheden die ze hebben geleerd in cursussen in een realistische omgeving in te zetten. De stage wordt begeleid en studenten moeten nadenken over wat ze hebben geleerd en hoe dit relevant is voor wat ze aan het doen zijn tijdens het stageprogramma.

Studenten worden beoordeeld aan de hand van een combinatie van gewone logs, mondelinge presentatie en kritisch reflecterend schrijven over hun ervaringen. In een steeds competitievere markt voor afgestudeerde carrières zijn stages een onmisbare kans die niet alleen de theoretische lessen van het programma aanvult, maar ook een directe link naar carrières en verdere kansen biedt. De stage wordt uitgevoerd in de zomermaanden van minimaal 5 weken.


Top 5 redenen om internationale betrekkingen te studeren

• Een optionele geïntegreerde stage en onderzoek dat rechtstreeks betrekking heeft op dit programma en u zal helpen om u beter voor te bereiden op de professionele sfeer.
• U moet een Amerikaanse en Britse geaccrediteerde graad behalen na succesvolle afronding van de cursus die waardevol is voor toekomstige werkgevers.
• Kleine klasgroottes (gemiddeld 10 persoonsklassen), hoge contacturen met professoren en academische adviseurs.
• Toegang tot een centrale locatie in Londen die de spil vormt van internationale betrekkingen en invloed.
• De mogelijkheid om internationale instellingen zoals het EU-hoofdkantoor in Brussel en Den Haag in Nederland te bezoeken.


Toelatingseisen

Een eerste graad in een discipline met een minimumclassificatie van 2,2 (Lower Second Class Honours) of zijn internationale equivalent.


Engelse taalvereisten (Engelstalige niet-native speakers)

  • IELTS 6.5 met 5.5 in elke Luisteren, Spreken, Lezen en Schrijven
  • TOEFL (IBT) 87 in zijn geheel met Listening 21, Reading 22, Writing 21, Speaking 23
  • Pearsons Academic Test of English (PTE) 62
  • Cambridge English: Proficiency - Level C2 of Level C1

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Richmond is an American International University, established in 1972 and based in West London with two campuses in Richmond Hill and close to Kensington High Street. Since 1981, the university has be ... Lees meer

Richmond is an American International University, established in 1972 and based in West London with two campuses in Richmond Hill and close to Kensington High Street. Since 1981, the university has been awarding US Degrees accredited by The Middle States Commission on Higher Education. One of the latest achievement that Richmond is proud to announce, is being granted the power to award students with its own UK degrees starting from August 2018, as a consequence of having been recently granted Taught Degree Awarding Powers (TDAP) by the Privy Council. Lees Minder
Kensington , Richmond + 1 Meer Minder