MA in internationale betrekkingen en veiligheidsstudies

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De nieuwe MA in Internationale Betrekkingen en Veiligheidsstudies onderzoekt thema's van vredes- en conflictstudies, waaronder:

 • Oorlog, geweld en het opbouwen van veiligheid tussen en binnen staten en regio's
 • Aanpak van MVW, conventionele wapenproliferatie, politiek geweld en terrorisme
 • Ontwikkeling en werking van internationale en regionale instellingen
 • Transnationale uitdagingen uit het verleden en het heden in internationale en regionale diplomatie
 • Hedendaagse wereldwijde uitdagingen zoals aantasting van het milieu, mensenhandel / criminaliteit en migratie

Je ontwikkelt een geavanceerd academisch en beleidsrelevant begrip van internationale relaties en veiligheid, samen met analytische vaardigheden waar veel vraag naar is binnen institutionele politiek, ngo's en lobbyorganisaties.

U krijgt de mogelijkheid om gespecialiseerde Pathways te nemen, waaronder gespecialiseerd in geselecteerde regio's (Europa, Afrika, MENA, Azië of Latijns-Amerika en het Caribisch gebied), met mogelijkheden voor geselecteerde studiebezoeken of thematische specialismen, waaronder internationaal bestuur, moderne diplomatie, veiligheidsstudies, of politiek geweld en terrorisme.

Het programma wordt geleverd door de afdeling vredesstudies en internationale ontwikkeling, die een internationale reputatie behoudt als een centrum voor uitmuntendheid op het gebied van onderzoek, onderwijs, opleiding en beleidsbetrokkenheid (met name op het gebied van ontwapening en wapenbeheersing). Dit betekent dat je onderwijs niet alleen op onderzoek is gebaseerd, maar ook wordt geleverd door personeel dat goed is gepositioneerd om de betrokkenheid van beleid en praktijkbeoefenaars te vergemakkelijken.

rankings

Politics in Bradford staat op de 45e plaats in Groot-Brittannië in The Complete University Guide University Onderwerp Tables 2019 voor zijn undergraduate cursussen. Deze ranglijsten plaatsen ook Bradford in de top 20 in het Verenigd Koninkrijk voor afgestudeerde vooruitzichten.

Onze postacademische cursussen voor politici waren tweede in het Verenigd Koninkrijk voor inzetbaarheid in de 2018 Postgraduate Taught Experience Survey (PTES).

Toelatingseisen

Aanvragers moeten een undergraduate-diploma hebben van 2: 2 of hoger.

Plus minimaal GCSE graad 4 of C of hoger in het Engels (of gelijkwaardige kwalificatie).

Engelse taalvereisten

 • IELTS 6.0 of hoger

Als u niet voldoet aan de IELTS-vereisten, kunt u een cursus Engels voor de University of Bradford voor de sessie volgen.

Wat ga je studeren

Houd er rekening mee dat voor het invoeren van 2020 de module-informatie kan worden gewijzigd.

modules

Kern

 • Het internationale systeem in theorie en context (PES7054-B)
 • Hedendaagse veiligheidsuitdagingen (PES7037-B)
 • Transnationale uitdagingen: problemen en antwoorden (PES7055-B)
 • Dissertatie (PES7040-E)

Keuze

 • Afrikaanse politiek en veiligheidsdynamiek (PES7035-B)
 • Natural Resource Governance (PES7045-B)
 • Afrika Studiebezoek (PES7034-B)
 • Politiek en veiligheidsdynamiek in het Midden-Oosten (PES7043-B)
 • Gender, conflict en ontwikkeling (PES7041-B)
 • Internationale milieu Governance (PES7042-B)
 • Vredeshandhaving en vredesopbouw (PES7046-B)
 • Terrorisme en politiek geweld (PES7053-B)
 • Beoordeling van ontwikkelingsbehoeften en -resultaten (DEV7036-B)
 • electieve

Plaatsing

Je kunt ervoor kiezen om een stage als onderdeel van je cursus op te nemen, in welk geval je meer dan 15 maanden in plaats van een jaar zult studeren. Om dit te doen, moet je je aanvankelijk registreren voor het eenjarige programma en vervolgens overstappen naar het 15 maanden durende programma als je een plaatsing hebt behaald, elk gewenst moment tot het midden van Semester 2.

De stage / stage verbetert verder de ontwikkeling van professionele ervaring en praktische vaardigheden tijdens je masteropleiding, waarbij de betrokkenheid van de beoefenaar in de gemeenschap wordt geïntegreerd met je academische studies.

Dit element is studentgericht en studentgericht, en daarom wordt het initiatief voor het identificeren en aanvragen van stages door jou bepaald. Academisch personeel kan de identificatie van geschikte kansen met leads en suggesties faciliteren en ondersteunen, helpen bij het schrijven van applicaties en ondersteunende referentieverslagen aanbieden. Ze bieden op maat gemaakte voorbereidende training vóór en mentorsteun tijdens de stage of stage.

De stage / stage kan overal ter wereld bij een organisatie worden gevolgd. U moet uw voorgestelde activiteiten gedetailleerd weergeven en goedkeuring krijgen voordat de opportunity is voltooid.

Zodra de stage / stage is voltooid, ga je terug naar het programma, dien je een voltooiingsverslag in met een samenvatting van de belangrijkste leerpunten en voer je vervolgens je masterproefschrift uit. Studenten gebruiken hun stageperiode en ervaring vaak om hun dissertatie te informeren en vorm te geven.

Leren en beoordelen

Het programma zal een breed scala aan onderwijs-, leer- en beoordelingsmethoden inzetten om u in staat te stellen vaardigheden te begrijpen en te ontwikkelen voor betrokkenheid en werkgelegenheid bij belangrijke beleids- en praktijkgemeenschappen (internationale organisaties, regeringen, ngo's, bedrijfsverenigingen, enz.).

Je krijgt de gelegenheid om deel te nemen door middel van simulatieoefeningen en trainingsworkshops, evenals gefaciliteerde contacten met beoefenaars.

Loopbaanondersteuning

De universiteit zet zich in om studenten te helpen bij het ontwikkelen en verbeteren van hun inzetbaarheid en dit is een integraal onderdeel van veel programma's. Gespecialiseerde ondersteuning is beschikbaar gedurende de cursus van Career and Employability Services, inclusief hulp om deeltijds werk te vinden tijdens studeren, stages, vakantiewerk en afgestudeerde vacatures. Studenten worden aangemoedigd om deze ondersteuning in een vroeg stadium te gebruiken en om de uitgebreide bronnen op de website van Careers te gebruiken.

Het bespreken van opties met gespecialiseerde adviseurs helpt bij het verduidelijken van plannen door opties te onderzoeken en vaardigheden voor het zoeken naar een baan te verfijnen. In de meeste van onze programma's is er directe inbreng van Career Development Advisers in het curriculum of via speciaal georganiseerde workshops.

Carriere vooruitzichten

Het programma benadrukt en ontwikkelt vaardigheden die werkgevers nodig hebben, zoals conflictanalyse, leiderschap en besluitvorming.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are ... Lees meer

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are shaping the future of their sectors in world-class facilities. We’ve invested millions of pounds in high-tech learning environments, such as our motion capture studio and new School of Management facilities. During your time with us, you can become the very best version of yourself. The University is a place where you can expand your mind and make lifelong friends; where you can grow, learn, experience. Where you can belong, and where we support you every step of the way. Lees Minder