MA in internationaal toerisme en vrijetijdsmanagement

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Wilt u een expert worden op het gebied van internationaal toerisme en vrijetijdsbeheer met kennis van zowel culturele als financiële aspecten? Wil je een opleiding waarmee je de theorie in de praktijk kunt brengen - in het buitenland? Wil je studeren in een internationale omgeving en studenten uit andere landen ontmoeten?

Dan is het Graduate-programma International Tourism and Leisure Management iets voor jou!

Communicatie en economie

International Tourism and Leisure Management is een uniek, gecombineerd programma dat bestaat uit 50% sociale wetenschappen / economie vakken en 50% culturele en communicatieve vakken. De voertaal is Engels.

De onderwerpen zijn tot stand gekomen in samenwerking met een expertpanel, waardoor u relevante kwalificaties kunt behalen voor een baan in de toeristische sector.

De constante groei van het toerisme

Internationaal toerisme vertoont een consistente en voortdurende groei. Dit vereist geavanceerde inzichten in de ontwikkeling van duurzaam toerisme, innovatie en strategische communicatie. Een MA in internationaal toerisme en vrijetijdsmanagement geeft je kwalificaties om te werken in particuliere en openbare bedrijven die zich bezighouden met toerisme, vrije tijd en cultuur in Denemarken en in het buitenland. Als MA in International Tourism and Leisure Management ben je in staat zelfstandig te werken aan ontwikkelingsprojecten, processen en analytische taken binnen de toerisme- en vrijetijdssector.

Een internationale opleiding

We hebben sterke internationale banden met universiteiten op het gebied van toerisme, onderwijs en onderzoek. Er zijn altijd uitwisselingsstudenten op onze campus, klaar om je uit de eerste hand ervaringen met vreemde culturen te geven. Een semester in het buitenland dat stage loopt of keuzevakken volgt, zal je ook internationaal kwalificeren. Uw toekomstige werkgevers waarderen de volwassenheid, kennis en ervaring die het resultaat zijn van een verblijf in het buitenland en studeren in een internationale omgeving.

Programmastructuur

Het Graduate-programma is samengesteld uit gelijke delen van taalkundige / culturele vakken en sociologische / economische vakken.

In het onderwijs zijn de volgende gebieden vertegenwoordigd:

Het gedeelte Sociale wetenschappen:

 • Vrije tijd en toerisme-economie
 • Project management
 • Kwantitatieve onderzoeksmethoden
 • Innovatie Management

Het gedeelte Geesteswetenschappen:

 • Duurzame ontwikkeling van toerisme
 • Strategische communicatie
 • Ervaar design
 • Actuele vraagstukken in recreatie- en toerismebeheer
 • Internationale toerismestudies

Het linguïstische / culturele (humanistische) deel en het sociologische / economische deel lopen parallel. Er is een wisselwerking tussen afzonderlijke vakken en gezamenlijke projecten waarbij het samenspel tussen economie, taal en cultuur een veelzijdig overzicht van de onderwerpen oplevert. Hieronder lees je de opbouw van de individuele hoorcolleges.

Het negende semester kan in het buitenland worden doorgebracht om stage te lopen of om cursussen aan een universiteit te volgen. De opleiding wordt afgerond door het ondertekenen van een contract met een begeleider en het schrijven van een scriptie van 60-100 pagina's. Het proefschrift kan theoretisch zijn of geschreven in samenwerking met een bedrijf of bedrijf.

Kayaking in the mountains

Leerresultaten

Master's Degree in International Tourism and Leisure Management is een 2-jarig voltijds programma (120 ECTS-punten), dat voortbouwt op de vaardigheden die studenten hebben verworven tijdens hun BA-opleiding op het gebied van bedrijfseconomie, marketing en nationale economie enerzijds , en cultuur, taal en communicatie en toerisme aan de andere kant. Bovendien zijn de studenten gespecialiseerd in gebieden die van bijzonder belang zijn voor het toeristisch gebied binnen culturele theorieën, evenals economie, marketing en management.

De cursus bevat gelijke verhoudingen van geesteswetenschappelijke en sociale wetenschappen, rekening houdend met het feit dat studenten kunnen kiezen om hun scriptie in een van de twee velden te schrijven of de twee velden te combineren.

Het doel van het programma is ervoor te zorgen dat afgestudeerden in staat zijn om innovatieve toeristische ondernemers te worden en relevante banen uit te voeren, met name binnen de toeristische sector in Deense en buitenlandse bedrijven en publieke en private organisaties op basis van vaardigheden in internationale bedrijfseconomie en management en in cultuur- en communicatietheorie en Engelse taalvaardigheid op hoog niveau. Bovendien kwalificeert het programma studenten om academisch werk uit te voeren en eraan deel te nemen en om door te gaan met een Ph.D. mate.

Carrièremogelijkheden

Het belangrijkste doel van het programma is om de studenten van vandaag op te leiden tot filosofische beoefenaars van morgen. Dit doen we in meerdere leeromgevingen die vanuit zowel onderzoeks- als praktijkperspectief rekening houden met de uitdagingen van die toekomstige praktijk. Als zodanig hebben we een unieke benadering van leren ontwikkeld die we Participatory Inquiry noemen. Het Participatory Inquiry-proces stelt de studenten in staat om de theorie die ze hebben verworven tijdens hun lessen of analyse in het spel te brengen met de theorie en vaardigheden die ze ontdekken via hun eigen praktijken of in samenwerking met toeristische bedrijven en organisaties.

Hieronder vind je voorbeelden van banen van studenten die de masteropleiding International Tourism and Leisure Management met succes hebben afgerond. Deze omvatten:

 • Toerisme en marketingcoördinator, Business Kolding
 • Toerismecoördinator, VisitKolding
 • Marketingcoördinator, het Nationaal Museum
 • Coördinator, Destination Management Organization
 • Consultant, regio Zuid-Denemarken
 • Ph.D. student, de University of Southern Denmark en MODUL Universiteit Wenen
 • Associate Lecturer, Lillebaelt Academy
 • Projectmanager, het Duitse Congresbureau
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

University of Southern Denmark has created an institution of higher research and education which provides first-class educational opportunities and is cooperation partner for both public and private b ... Lees meer

University of Southern Denmark has created an institution of higher research and education which provides first-class educational opportunities and is cooperation partner for both public and private businesses and organisations for providing qualified labour. Lees Minder
Odense , Kolding , Slagelse , Sønderborg , Esbjerg , Flensburg , Kopenhagen , Ljubljana , Girona , Beijing + 9 Meer Minder