MA in internationaal recht en mensenrechten

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master of Arts graad in internationaal recht en mensenrechten- graad biedt studenten een grondige evaluatie van de procedures en praktijken van internationale mensenrechtenorganen, zowel op mondiaal en VN-niveau als op regionaal niveau. Studenten krijgen inzicht in de verschillende gerechtelijke en niet-gerechtelijke instanties die zich in de frontlinie bevinden van vragen over interpretatie, de ontwikkeling van internationale mensenrechtennormen en handhaving. Daarnaast krijgen studenten training in hands-on vaardigheden op het gebied van rapportage, monitoring en evaluatie van mensenrechten. Ten slotte, terwijl de globalisering van zaken en investeringen in kracht en snelheid toeneemt, met belangrijke gevolgen voor de mensenrechten, onderzoekt deze specialisatie de wisselwerking tussen economie en rechten, stelt kritische vragen over dit proces en mogelijke oplossingen.

Cursus voorbeelden

 • Wereldwijde wetgeving en mensenrechten
 • Regionale mechanismen voor mensenrechtenbescherming
 • Werken in conflict- en postconflictgebieden - Field Training
 • Tools voor conflictoplossing en transformatie

Studenten Lichaam

De University for Peace wordt gekenmerkt door zijn diversiteit en multiculturalisme. Voor 2018-2019 hebben we 174 studenten uit 55 landen (166 vrouwen versus 58 mannen). Als gevolg daarvan is onze campus altijd vol met studentenactiviteiten, meestal georganiseerd door de studenten zelf. In de afgelopen jaren hebben we yogalessen gehad, gesprekslessen in verschillende talen, de viering van culturele avonden (Aziatische nacht, Latijnse avond, Europese nacht, enz.), Evenals institutionele activiteiten die openstaan ​​voor studenten (Zumba-lessen, academische "bruin tas "lunches, etc.).

Carriere vooruitzichten

Afgestudeerden van deze programma's zullen kennis, capaciteiten, vaardigheden en motivatie verwerven die relevant zijn voor professioneel werk bij internationale, nationale en lokale overheden of maatschappelijke organisaties en organisaties. UPEACE Alumni zijn bereid te slagen op gebieden die verband houden met conflictanalyse, -resolutie en -transformatie; geweldloosheid; ontwapening; vredesopbouw, vredeshandhaving en vredesopbouw; hervorming van de veiligheidssector; lokale / mondiale rechtvaardigheid; transnationale georganiseerde misdaad; conflict- en plaats-gevoelige beleidsvorming, evenals in tribunalen op lokaal, regionaal en mondiaal niveau, om maar te zwijgen van vredes- en conflictstudies / onderzoek.

Toelatingsvoorwaarden

De volgende documentatie is vereist om uw aanvraagprocedure voor de UPEACE MA-programma's op de campus te voltooien. Houd ze alstublieft bij de hand voor het begin van uw online aanvraagprocedure, want ze moeten in het systeem worden geüpload.

Vereiste ondersteunende documenten die moeten worden geüpload:

 • English Proficiency Test Scores Report (TOEFL, IELTS)
 • Verklaring van doel
 • Aanbevelingsbrieven
 • Officieel undergraduate (Bachelor's Degree) transcripties en diploma certificaat
 • Curriculum Vitae of CV
 • UPEACE Erkenning van financiële verantwoordelijkheid
 • Kopie van paspoort (alleen voorpagina met foto)
 • Pasfoto formaat

De online applicatie vereist elektronische (PDF) scans van vereiste documenten. Indien toelating wordt verleend, zijn de volgende documenten uiteindelijk vereist op de officiële papieren versie:

 • English Proficiency Test Scores Report (TOEFL, IELTS) - indien van toepassing
 • Officiële undergraduate transcripties en diploma certificaat (en Engelse vertalingen indien van toepassing)
 • Zes (6) pasfoto's.

Na het indienen van het online aanvraagformulier en het ondersteunen van geüploade documenten, zal het UPEACE Admissions-systeem een ​​automatisch bevestigingsbericht sturen. De datum en tijd van indiening worden genoteerd in het systeem. Aanvragen die na de vastgestelde deadline worden ontvangen, komen in aanmerking voor toelating voor het volgende academiejaar. Elke aanvraag ontvangen tegen de vastgestelde deadline zal worden beoordeeld op volledigheid. Een tweede ontvangstbevestiging wordt door de toelatingscommissie aan de aanvrager gestuurd, die hem / haar op de hoogte brengt van de status van zijn / haar aanvraag, of deze volledig is en kan worden doorgestuurd voor academische beoordeling.

We kunnen geen informatie over de status van sollicitanten telefonisch of aan derden verstrekken. Informatie wordt alleen aan de aanvrager verstrekt via de e-mail in het online aanvraagformulier. Beantwoord e-mailvragen aan admissions @ UPEACE .org.

Noteer het ID-nummer van uw aanvraag voordat u uw aanvraag indient, aangezien dit nummer niet beschikbaar is voor het Admissions Office en niet kan worden hersteld.

Belangrijke data:

 • Startdatum van de lessen: 20 augustus 2020
 • Voltooiingsdatum van de klas: 11 juni 2021
 • Einddatum van de academische periode: 31 juli 2021
 • Deadline voor het ontvangen van toelatingsaanvragen: 15 maart 2020
 • Programmaduur: 11 maanden
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University for Peace is a higher education institution which offers Master of Arts and Doctorate degrees in the fields of Environment and Development, International Law, and Peace and Conflict Stu ... Lees meer

The University for Peace is a higher education institution which offers Master of Arts and Doctorate degrees in the fields of Environment and Development, International Law, and Peace and Conflict Studies. It was created in December 1980 by mandate from the United Nations. Lees Minder
Ciudad Colón , San Pedro + 1 Meer Minder