Overzicht

Onderzoek de relatie tussen onderwijs en milieu, technologische en sociale verandering. Analyseer kritisch internationale initiatieven, onderwijsprestaties en ontwikkelingskwesties. Denk na over je omgeving en beïnvloed veranderingen in het onderwijs.

Door deze cursus maak je kennis met het internationale landschap van onderwijs en ontwikkel je je begrip van hoe globalisering de manier heeft veranderd waarop onderwijs wereldwijd wordt begrepen en beoefend.

Je onderzoekt internationale vergelijkingen tussen scholen en universiteiten, de uitdagingen van het identificeren en lenen van goede onderwijspraktijken uit andere plaatsen, en de opkomende mondiale trends die opvoeders zich vandaag moeten voorbereiden. Je zult ook rekening houden met grote problemen zoals de impact van kunstmatige intelligentie (AI) op onderwijs en banen, en praktische vaardigheden opdoen bij het opbouwen van internationale partnerschappen en het uitvoeren van op onderzoek gebaseerde interventies.

Begrijpen hoe lokale behoeften met betrekking tot mondiale trends van vitaal belang zijn voor internationaal onderwijs en het ontwikkelen van dit vermogen is een belangrijk onderdeel van de cursus.

Je leert van docenten die ervaring hebben met lesgeven en onderzoek doen over de hele wereld. Je brengt vragen en uitdagingen uit je eigen contexten en profijt van het onderzoeken ervan in een gesprek met een breed scala aan andere kritische perspectieven.

Je zult ook een case study-project voltooien waarin je zult onderzoeken hoe globalisering het onderwijs op bepaalde plaatsen verandert. Je zou kunnen werken aan van alles, van onderwijsbeleid en bestuur tot toonaangevende verandering op scholen of het ontwikkelen van internationale perspectieven in de klaspraktijk.

We zullen je actief aanmoedigen om vertrouwde onderwijscontexten vanuit nieuwe perspectieven te onderzoeken en nieuwe benaderingen van het onderwijs te ontdekken, onder meer door het ontwikkelen van internationale partnerschappen.

Kenmerken en voordelen

 • Je krijgt methodologische vaardigheden in vergelijkend onderwijs, kritische beleidsanalyse en onderwijsonderzoek.
 • Je krijgt de gelegenheid om onderwijssystemen in verschillende delen van de wereld te verkennen.
 • Je werkt in kleine groepen met de mogelijkheid om te onderhandelen over onderwerpen en beoordelingen die aansluiten bij je interesses.
 • Je ontwikkelt internationale connecties die je verder kunt brengen in je toekomstige studie en werk.
 • Je hebt de mogelijkheid om een ​​praktijkgericht project te voltooien, waar je lessen en beoefenaars zult observeren in een educatieve omgeving.
 • Deze cursus is een van de vijf graden die deel uitmaken van ons programma Postgraduate Research in Education, Community and Society (PgRECS) en je maakt deel uit van een gemeenschap van postacademische studenten.

Carriere vooruitzichten

Je zou een loopbaan in onderwijskundig leiderschap of beleidsvorming kunnen ontwikkelen, of je zou ervoor kunnen kiezen om in internationale ontwikkeling te werken.

Je zou ook een carrière kunnen volgen in niet-formele onderwijsomgevingen, zoals werken voor een museum of liefdadigheidsinstelling.

Toelatingseisen

Standaard MMU toelatingseisen voor postdoctorale opleidingen zijn van toepassing: aanvragers moeten een graad hebben, of een postuniversitair diploma of een professionele kwalificatie erkend als gelijkwaardig aan een Britse graad. Andere kwalificaties of ervaring kunnen acceptabel zijn als studenten in staat zijn om passende kennis en vaardigheden aan te tonen volgens een UK-graadsstandaard.

cursus details

Op onze master's degree in internationaal onderwijs, zul je wereldwijde uitdagingen voor het onderwijs overwegen.

Je analyseert onderwijssystemen over de hele wereld om erachter te komen wat je van deze systemen kunt leren, en hoe je ongelijkheidsvraagstukken in het onderwijs kunt aanpakken.

In de eerste termijn bestudeer je meestal het onderzoeksontwerp, inclusief het formuleren van onderzoeksvragen en benaderingen van gegevensverzameling. Dit is om u te helpen de vaardigheden te leren die u nodig heeft voor uw proefschrift.

Meestal begin je te werken aan je proefschrift in de tweede periode (januari en later). Je krijgt een supervisor toegewezen en je hebt verbeteringssessies om je te ondersteunen met taken zoals literatuuronderzoek, schrijven voor academische doeleinden en gegevensanalyse.

Je kunt ook deelnemen aan de reguliere onderzoeksseminars van onze on-campus onderzoeksgroep, het Education and Social Research Institute (ESRI). Dit omvat onze wekelijkse 'beginnershandleiding' lezingen waar gastsprekers theorieën bespreken. Verleden onderwerpen zijn Alfred North Whitehead, Jacques Lacan en Michel Foucault.

Kerneenheden

 • Internationaal onderwijs: vergelijkingen, beleid en praktijk
 • Inleiding tot onderwijs en sociaal onderzoek
 • Proefschrift

Optie-eenheden (kies er twee)

 • Identiteit, gelijkheid en empowerment in de kinderjaren
 • Transformatief en ethisch leiderschap in educatieve instellingen
 • Globalisering, sociale rechtvaardigheid en sociale verandering
 • Kernpunten in het managen van diversiteit, handicap
 • Collaborative Research Project
 • Praktijkgericht project
 • Onafhankelijke studie
 • Shaping the Future: Werken in internationale onderwijsomgevingen

vergoedingen

Britse en EU-studenten

Britse en EU-studenten: voltijdse vergoeding: £ 8.500 per jaar. Collegegeld blijft hetzelfde voor elk jaar van je cursus, mits je het in de normale tijd afwerkt (geen herhaling van jaren of pauzes in de studie).

Niet-EU- en Channel Island-studenten

Niet-EU internationale studenten en studenten op Channel Island: Voltijdtarief: £ 15.500 per jaar. Collegegeld zal hetzelfde blijven voor elk jaar van je cursus, mits je het in de normale tijd afwerkt (geen herhalingsjaren of pauzes in studie).

Opleiding te volgen in:
 • Engels

Zie 44 andere vakken van Manchester Metropolitan University »

Laatst bijgewerkt op November 16, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
15,500 GBP
per jaar Niet-EU- en Channel Island-studenten | Britse en EU-studenten: £ 8.500 per jaar
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019