MA in industriële psychologie (RD)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De student moet de intellectuele en professionele vaardigheden ontwikkelen om bewijs te leveren van het vermogen om onafhankelijk wetenschappelijk werk op een aanvaardbaar niveau te produceren. Dit vereist competentie bij de toepassing van gerelateerde onderzoeksmethodologie, het vermogen om een goedgekeurd onderzoek uit te voeren en te voltooien, de mondelinge en schriftelijke competentie om resultaten en bevindingen te presenteren, en de academische en persoonlijke volwassenheid om kritisch te reflecteren op alle aspecten van het onderzoek.

Toelatingseisen

Een Honours kwalificatie in industriële psychologie op NQF niveau 7 of 8 met een minimum van gemiddeld 65%. Statistische methoden of analytische technieken moeten zijn opgenomen in niet-gegradueerde curricula. Potentiële studenten moeten geslaagd zijn voor een module in onderzoeksmethodologie op Honours NQF Niveau 8. Gerelateerde ervaring die door het Departement Industriële Psychologie en People Management als relevant en voldoende wordt beschouwd, zal ook worden beoordeeld. Beperkingen voor studentenaantallen vereisen een selectieproces.

Duur van het programma

  • Voltijds: minimaal 1 jaar, maximaal 2 jaar
  • Parttime: minimaal twee jaar, maximaal drie jaar

Contact details

Naam: mevrouw E Strydom / Tel: 27 (0) 11 559 2557 / e-mail: elmariest@uj.ac.za

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lees meer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Lees Minder