MA in het Engels

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De afdeling biedt MA en Ph.D. graden, met de nadruk op literatuur en sociale rechtvaardigheid. Voltijdstudenten worden gefinancierd met een genereuze beurs en collegegeld, ze geven les in het eerstejaars schrijfprogramma en ze krijgen training in onderzoek en pedagogie. Onze masteropleiding biedt een brede kennis in literaire studie en studenten profiteren van een tweejarig curriculum met de flexibiliteit om een aantal mogelijke graduate certificaten te behalen. Onlangs afgestudeerden van de MA hebben doctorale programma's gevolgd bij instellingen zoals Ohio State University, UT Austin, Notre Dame en de University of Georgia of hebben een loopbaan gevolgd in het hoger onderwijs, het bedrijfsleven en non-profitorganisaties, waaronder:

 • Academisch adviseur, Southern New Hampshire University.
 • Associate, Group Gordon (public relations).
 • Student Success Advisor, Guild Education.
 • Assistent-directeur van het Schrijfcentrum, St. Joseph's University.
 • Account Executive, Joele Frank (strategische financiële communicatie).
 • Productmanager, Google.

English Seminar at Lehigh University

Het MA-programma

Alle kandidaten voor het masterdiploma volgen minimaal elf cursussen (33 studiepunten). MA-studenten selecteren hun cursussen uit een breed scala aan traditionele historische literaire periodes en theoretische gebieden en andere dragen bij aan onze nadruk op literatuur en sociale rechtvaardigheid (hoewel historische cursussen en L & SJ-cursussen niet van elkaar verschillen en de meeste van onze cursussen zijn beide). Deze verdeling is bedoeld om een zekere balans te verzekeren in het cursuswerk van studenten en hun aantrekkingskracht als sollicitanten te versterken door de basis te bieden voor het geven van enquêtecursussen op meer dan één gebied en door mogelijk een unieke specialisatie in L&SJ te ontwikkelen. Studenten kunnen een proefschrift vervangen door een van hun vakken (3 studiepunten).

Om ervoor te zorgen dat alle studenten een goed afgeronde wetenschappelijke basis ontwikkelen, moeten ze:

 • Twee cursussen voor 1830 (6 studiepunten).
 • Twee cursussen na 1830 (6 studiepunten).
 • ENGL 482, Theories of Literature and Social Justice (3 studiepunten).
 • Een aanvullende theoriecursus (3 studiepunten).
 • Keuzevakken (15 studiepunten).

Teaching fellows zullen, naast deze elf cursussen, Engels 485, Issues in the Teaching of Writing (2 studiepunten) en Engels 486, Teaching Composition: A Practicum (1 studiepunten) volgen in het eerste semester waarin ze een compositie doceren Cursus. Engels 485 en 486 worden niet meegeteld in de 33 studiepunten voor de MA, maar worden later meegeteld voor de Ph.D., zelfs als ze worden genomen tijdens het MA-programma.

Waar mogelijk moeten studenten cursussen op 400-niveau volgen; studenten mogen echter maximaal drie van de elf cursussen op 300-niveau volgen. Indien er bijzondere omstandigheden van toepassing zijn, kunnen studenten bij de facultaire afstudeercommissie een verzoek indienen om een vierde cursus op 300-niveau te volgen.

Naast de distributiecursussen vermeld in de bovenstaande distributielijst, kunnen studenten elk één cursus opnemen in Begeleid onderwijs en / of Zelfstudie.

Een afgestudeerde student die kan afspreken met een professor om als zijn of haar leerling te dienen in een van de enquêtecursussen van de afdeling of, met goedkeuring van de afgestudeerde directeur, in een van de andere afdelingscursussen, kan Engels 400, begeleid lesgeven (1) credit). De leerling heeft geen grote verantwoordelijkheid voor de cursus, maar zal de vaste hoogleraar bijstaan in de meeste aspecten van de cursus: lesgeven, discussies leiden, spreekuren houden, quizzen of examens verzinnen en beoordelen en studenten helpen bij het schrijven. Als een student zowel 400 als 486 volgt (Teaching Writing: A Practicum), wordt slechts één van deze cursussen door de afdeling geteld als voldoe aan de cursusvereiste voor de graad; de tweede cursus kan in plaats van 1 proefschriftkrediet voor PD-studenten tellen. Het doel van Engels 400 is om studenten ervaring te geven met het lesgeven in literatuur of compositie. Studenten die niet als docenten hebben gediend, worden aangemoedigd om Engels 400 te nemen.

MA-studenten kunnen één Independent Study (Engels 495) volgen om de normaal geplande cursussen aan te vullen. Zie het beleid inzake onafhankelijke studie.

Studenten kunnen een van de andere door de afdeling aangeboden graduate cursussen of een goedgekeurde cursus op een andere afdeling volgen om aan de rest van hun cursusvereisten te voldoen.

Scriptie-optie voor het Master of Arts-programma in het Engels

Om aan de scriptieoptie te voldoen, schrijven studenten één "scriptiepaper", gericht op presentatie van een congres of op publicatie in een geschikt tijdschrift. Het doel van de scriptie is om masterstudenten te helpen enige ervaring op te doen in wetenschappelijk onderzoek en de vaardigheden en ervaring op te doen die nodig zijn om te functioneren in een doctoraatsprogramma of in een beroep waar van hen wordt verwacht dat ze nieuwe kennis inbrengen.

Het proefschrift bestaat doorgaans uit ongeveer 35 dubbelzijdige pagina's. Deze paper moet worden gecertificeerd door een faculteitslid als gereed voor indiening bij een sessieorganisator als een conferentiepresentatie of een tijdschrift voor mogelijke publicatie.

Het papier moet zowel voortbouwen als bijdragen aan het werk van anderen in het veld. Het moet nieuwe informatie, een nieuwe benadering, een nieuw idee of een nieuwe interpretatie presenteren en voldoende vertrouwd zijn met de theoretische basis van die nieuwe informatie, aanpak, idee of interpretatie. Hoewel de meeste scriptiepapieren als cursuspapieren beginnen, tellen niet alle cursuspapieren als scriptiepapieren. Ze moeten worden herzien en moeten door een faculteitslid worden gecertificeerd als gereed voor indiening bij een organisator van een conferentiesessie of een tijdschrift. Merk op dat de faculteit ze niet certificeert als "publiceerbaar" maar als "klaar voor indiening".

Studenten moeten Engels 490, Masterproef, tegen het einde van hun masterwerk opnemen. Om studiepunten te ontvangen, moeten studenten het werk aan het proefschrift dat ze zullen indienen voltooien. De begeleidende hoogleraar kent het cijfer voor de cursus toe.

Het definitieve ontwerp van de paper moet vergezeld gaan van een passende voorbeeldbrief aan een congresorganisator of aan een tijdschriftredacteur. Instructies voor het indienen van de scriptie-papers in het juiste formaat zijn verkrijgbaar bij de afgestudeerde coördinator.

Toelatingseisen

Admissions Open: Fall
Deadline voor beoordeling van aanvragen: 1 januari

Contactgegevens

Stephanie Kotz, afgestudeerde coördinator
E-mail: sjk315@lehigh.edu
Telefoonnummer: 610-758-3311

Toelatingseisen

 • 3 aanbevelingsbrieven
 • GRE algemene testscores vereist
 • Voorbeeld schrijven vereist

Internationale aanvragers

Internationale aanvragers moeten Engelse taalvaardigheid aantonen die gelijk is aan die van studenten die op zoek zijn naar een diploma. Alle internationale aanvragers van wie de moedertaal geen Engels is, moeten de TOEFL- of IELTS-test afleggen en scores indienen.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

As Lehigh’s largest and most diverse college, we are home to the social sciences, arts, humanities, and natural sciences. With 1,894 undergraduate students, 342 graduate students, 270 full-time facult ... Lees meer

As Lehigh’s largest and most diverse college, we are home to the social sciences, arts, humanities, and natural sciences. With 1,894 undergraduate students, 342 graduate students, 270 full-time faculty and 90 professional staff, we are comparable in size and offer the intimacy of a liberal arts college, yet benefit from the resources of a research university. Our faculty are accomplished scholars, artists, and writers, recognized nationally and internationally as leaders in their fields, who share a commitment to the integration of teaching and scholarship into innovative, dynamic curricula set in an intellectually stimulating environment. Lees Minder