MA in het Engels

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

english

Ons masterprogramma nodigt aanvragers uit die geïnteresseerd zijn in het verdiepen van hun kennis van Engelstalige literatuur, terwijl ze hun vaardigheden in scherp lezen en scherp schrijven aanscherpen. Naast een wereldwijd geïnformeerde kennis van literaire en culturele geschiedenis, zullen toegelaten studenten overdraagbare vaardigheden verwerven in kritisch denken, zelfexpressie, culturele geletterdheid en culturele geschiedenis. In de loop van ons tweejarige studieprogramma zullen studenten nauw samenwerken met de faculteit Engels, relaties ontwikkelen binnen de afgestudeerde studentengemeenschap van de afdeling en de mogelijkheid hebben om deel te nemen aan een langlopend onderzoeks- en schrijfproject, terwijl ze worden ondergedompeld in de cultureel rijke hoofdstad van het Amerikaanse politieke leven .

Kansen

MA Studenten kunnen kiezen voor een of twee tracks in de richting van hun diploma, afhankelijk van hun interesses en professionele doelen. Met beide tracks kunnen studenten boeiende seminars volgen over een breed scala van onderwerpen, en met beide kunnen studenten een beperkt aantal cursussen volgen buiten het departement en in het universiteitsconsortium in de regio Washington waartoe GW behoort. De eerste track culmineert in de voltooiing van een Masters-portfolio tijdens het laatste studiejaar, een geschikt eindpunt voor studenten met loopbaanambities in onderwijs, journalistiek, media, rechten en non-profit werk, om maar een paar van de velden te noemen waar onze pas afgestudeerden hebben een bevredigende carrière gevonden. Het tweede nummer culmineert daarentegen in het onderzoek en het schrijven van een masterproef in het laatste jaar en is bedoeld om studenten aan te spreken die zich willen voorbereiden op toekomstig onderzoek in een rigoureuze promotie. of een andere geavanceerde opleiding.

Funding

Verschillende financieringsmogelijkheden zijn beschikbaar voor getalenteerde aanvragers die zich vóór 1 februari aanmelden. Naast verdienste awards, ingeschreven studenten kunnen strijden voor onderwijsassistentschappen en tutoring mogelijkheden wanneer deze beschikbaar zijn. Het Columbian College of Arts and Sciences biedt ook verschillende royale financieringsmogelijkheden, waaronder een voor recent afgestudeerden van GW.

Toepassen

Onze deadlines voor aanmelding zijn 1 oktober voor MA-aanvragers die toelating voor Spring Semester wensen, 1 februari voor MA-aanvragers die toelating voor Fall Semester zoeken met financiële tegenprestatie en 1 april voor MA-aanvragers die toelating voor Fall Semester zoeken zonder financiële tegenprestatie.

The Columbian College Experience van GW Arts & Sciences op Vimeo.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At GW’s Columbian College of Arts and Sciences, research thrives, critical thinking is endemic, collaboration is constant, and real world training go hand-in-hand with learning.

At GW’s Columbian College of Arts and Sciences, research thrives, critical thinking is endemic, collaboration is constant, and real world training go hand-in-hand with learning. Lees Minder