MA in grafisch ontwerp

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bij ons kun je het type grafisch ontwerper worden dat kan reageren op echte situaties met creatief en artistiek inzicht, die zich binnen hun vakgebied kunnen voorstellen en hoogstaand werk kunnen maken.

Tijdens onze cursus kun je een grafisch ontwerper kunstenaar worden die in staat is om te reageren op actuele situaties en creatieve en artistieke oplossingen kan presenteren, en die in staat is om hoogwaardig werk te creëren en te implementeren op elk werkplatform

We zijn een flexibel programma met een nieuw perspectief; onze kracht ligt in onze ruimdenkendheid. Met de hulp van onze erkende, professionele academische leraren kunnen we u de mogelijkheid bieden om uw eigen individuele stijl te vinden. In deze cursus ontwikkelen we je praktische, functionele probleemoplossende vaardigheden gericht op ontwerp, en we streven ernaar om je te helpen je innovatieve oplossingen individueel en in een team te ontplooien. We wachten op u in een geweldige sfeer waar uw creatieve werk kan ontrafelen door middel van geïntegreerde cursussen die modern ontwerpdenken in een teamomgeving onderwijzen.

DIT PROGRAMMA IS VOOR U ONTWORPEN

Als je sympathiek en creatief bent, een goede teamwerker bent en een kritische houding hebt. Het maakt niet uit je bent afgestudeerd in een ander vakgebied, je kunt van loopbaan veranderen en onze opleiding kiezen.

KERNPROJECTEN

Esthetica, Theorie van Progressive Image Creation, Kunstwetenschappen, Grafisch ontwerponderzoek, Grafische technieken, Visuele communicatie, Geschiedenis van het ontwerp, Nieuw grafisch ontwerp van media, Workshop Grafisch ontwerp, Geïntegreerd ontwerp, Generatief ontwerp, Duurzame samenleving en cultuur, Experimenteel ontwerp, Gegevens Visualisatie, visuele communicatie, Infographic, Infodesign

CARRIERE VOORUITZICHTEN

  • Individuele kunstenaar,
  • Art Director, Graphic Designer bij creative agencies,
  • Illustrator, Afbeeldingseditor, Art director, Typographer,
  • Webontwerper in online en gedrukte middelgrote designerstudio's, creatieve uitvoerende bedrijven.

specialisatie

  • Grafische kunst
    • Als je je eigen artistieke expressieve stijl wilt creëren en je wilt diep in de wereld van illustraties, tekenfilms, boekomslag en posterontwerp duiken, boekontwerp waar je je uitstekende handvaardigheden kunt gebruiken, kies je voor onze grafische kunst specialisatie!

IN HET DEGREE CERTIFICAAT GENOEMDE KWALIFICATIE

Grafisch ontwerper

Hoofd van het programma

Péter Maczó, professor, grafisch ontwerper, typograaf

PROFESSIONEEL UITVOEREND

Gyula Július DLA, universitair hoofddocent, Professional Executive, Munkácsy Award-winnende beeldend kunstenaar

"Hoe is het om student van het programma te zijn? Waarschijnlijk is het eerste woord dat bij me opkomt: hardwerkend. Ik bedoel, het is leuk, ik hou van de sfeer, ik hou van tijd doorbrengen op de universiteit, maar tegelijkertijd moet ik hard werken omdat het niet iets is dat gemakkelijk kan worden genomen, het is niet gemakkelijk-luchtig. Ik heb al ervaren hoe het is om student van Metropolitan te zijn tijdens mijn BA-opleiding Graphic design en hoe de community geweldig en inspirerend is, de docenten geweldige professionals voor iemand die creatief is, en het is gewoon perfect. Het grafisch ontwerp MA is echter nog een stap in de richting van de 'professionelere toon', het is gewoon een ander niveau van ernst dat een juiste hoeveelheid handwerk en een beetje meer vereist.

Er zijn veel mogelijkheden om te exposeren en mijn vaardigheden, competities en dergelijke te testen. We hebben ook plezier, de studenten eindigen de dag meestal samen in een café, bar, nog steeds praten over ideeën of gewoon chillen. "
Barbara Zsidek, student van ons Graphic Design MA-programma uit Hongarije

"Een grafisch ontwerper is verantwoordelijk voor de boodschap, ook voor zijn artistieke en esthetische kwaliteit. Bovendien moet een grafisch ontwerper ook rekenen op sociale en ecologische factoren. Welke invloed heeft het bericht op ons? Wat voor soort materiaal is er nodig voor een goed "pakket"? Welke impact zal het hebben op het milieu? We proberen onze studenten kennis te laten maken met de (her) geïnterpreteerde workshop van de altijd experimenterende graphics, waarbij we - door de traditionele en moderne technieken voor het maken van afbeeldingen toe te passen - de wereld kunnen veranderen. "
Gyula Július DLA, universitair hoofddocent, Professional Executive, Munkácsy Award-winnende beeldend kunstenaar

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

We are inspired by creativity. The art of creative education is the core value of our University. It is embodied in our teaching methods, it is a central concept in our approach and our students’ atti ... Lees meer

We are inspired by creativity. The art of creative education is the core value of our University. It is embodied in our teaching methods, it is a central concept in our approach and our students’ attitude. Creativity is the force organizing everyday life at the University paving the way to the future success of our students. We offer a stimulating environment and a unique atmosphere that motivate our students to make use of a wide range of unparalleled opportunities and apply their knowledge in practice looking for new, innovative solutions. This inspiring world offers the key to creative thinking, which is the most immediate expectation in today’s labour market and a crucial issue of the future. Lees Minder
Boedapest , Antalya + 1 Meer Minder