MA in geschiedenis

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master of Arts, History - Armstrong, Statesboro

Diploma-eisen: 33 kredieturen

Het Department of History biedt bachelors of arts en masters of arts graden in geschiedenis en een diploma in openbare geschiedenis en is gespecialiseerd in onder andere Zuidelijke geschiedenis, Georgia geschiedenis, vrouwengeschiedenis en militaire geschiedenis. Voor niet-gegradueerden neemt de afdeling deel aan het University Honours Programme, en voor afgestudeerde studenten heeft de afdeling verschillende mogelijkheden voor afgestudeerd assistentschap.

Onze faculteit betrekt leraren en nationaal en internationaal bekende geleerden op verschillende historische gebieden. Je zult in de klas zijn met bekroonde leraren en wetenschappers, die een reeks lessen volgen die aan vrijwel elke historische interesse voldoen.

Waarom geschiedenis studeren?

In enquête na enquête benadrukken werkgevers de behoefte aan mensen die kritisch denken en goed schrijven. In plaats van het zoeken naar beroepsspecifieke vaardigheden, zoeken de hedendaagse leanbedrijven naar flexibele probleemoplossers:

"Medewerkers met majors voor vrije kunsten hebben blijk gegeven van sterkere managementvaardigheden en zijn verder gevorderd dan die met andere majors van universiteiten." - Bell Systems

"GM waardeert een brede opleiding die creatieve, analytische en communicatieve vaardigheden cultiveert en zelfmotivatie, doorzettingsvermogen en zelfdiscipline aanmoedigt." - General Motors , dat meer dan 1.000 geschiedenis majors in dienst heeft.

Afgestudeerden in de geschiedenis werken als analisten in het bedrijfsleven bij de overheid, als onderzoekers, voorlichters, redacteuren, leraren, verkoopmedewerkers en managers. Geschiedenis is een geprefereerde pre-law majoor, en twee hoogleraren geschiedenis in Georgia Southern zijn ook advocaten die studenten deskundig advies geven over het kiezen van lessen en het volgen van een rechtenstudie. Geschiedenis majors gaan ook naar graduate schools in business, openbaar bestuur, informatica, onderwijs en journalistiek, naast geschiedenis.

De geschiedenis bereidt studenten voor op loopbanen in de openbare geschiedenis, inclusief archiefbeheer, museumcuraturebank en historisch behoud.

Meer dan data en gebeurtenissen, geeft de geschiedenis ons een breder beeld van onze wereld . Door te begrijpen hoe mensen door de eeuwen heen in de verschillende delen van de wereld dachten en handelden, kunnen we de gebeurtenissen van vandaag beter begrijpen en hoe we morgen kunnen beïnvloeden.

Geschiedenis majors analyseren en interpreteren informatie, schrijven en delen ideeën over waarom gebeurtenissen zijn gebeurd en ontwikkelen de kennis en vaardigheden die hen helpen te slagen in de hedendaagse werkplek.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Georgia Southern University is the state’s largest and most comprehensive center of higher education south of Atlanta. With 141 degree programs at the bachelor’s, master’s and doctoral levels, Georgia ... Lees meer

Georgia Southern University is the state’s largest and most comprehensive center of higher education south of Atlanta. With 141 degree programs at the bachelor’s, master’s and doctoral levels, Georgia Southern has been designated a public Carnegie Doctoral/R2 institution and serves over 26,400 students from all 50 states, Washington D.C., and Puerto Rico as well as 102 nations Lees Minder
Statesboro , Savannah , Hinesville + 2 Meer Minder