MA in educatief leiderschap, politiek en belangenbehartiging

Algemeen

Beschrijving van opleiding

126443_14-003_NYU_412.jpg

Werk om sociale en educatieve gelijkheid te bereiken

Verander de toekomst van het onderwijsbeleid met een carrière in leiderschap, politiek en belangenbehartiging. In dit master of arts-programma onderzoek je onderwijspolitiek en -beleid en de groeiende rol van educatieve organisaties die samenwerken met scholen en gemeenschappen, zowel nationaal als internationaal; sectoroverschrijdend leren leiden; samenwerkingsnetwerken creëren; en zich bezighouden met onderzoek en beleidsanalyse. Als je een opvoeder bent of enige ervaring hebt met het werken met kinderen en jongeren of maatschappelijke organisaties, zal deze graad je voorbereiden om te leiden in educatieve non-profitorganisaties, niet-gouvernementele organisaties (NGO's) en belangenorganisaties.

Wat je zult leren

  • Hoe kritisch analyseren en effectief handelen over leiderschapskwesties en beleid.
  • Competenties om sectoroverschrijdend te leiden.
  • Hoe meerdere benaderingen voor onderzoek, onderzoek en analyse te gebruiken.
  • Verbeterde studie van onderwerpen door middel van keuzevakken en stagemogelijkheden.

Hoe je zult leren

Core cursussen en keuzevakken

De MA in Educational Leadership, Politics and Advocacy combineert inhoudscursussen met veldwerk en keuzevakken. Elke cursus behandelt meerdere theoretische perspectieven, thema's van rechtvaardigheid en sociale rechtvaardigheid, een focus op de behoeften en ervaringen van kinderen en jongeren met een laag inkomen in de stad, en implicaties voor leiderschap binnen en buiten het onderwijs.

Aandachtsgebieden

In je kernseminars bestudeer je Educatie Advocacy, Organisatie- en Leiderschapstheorie, Politiek van het Onderwijs, Participatief Actieonderzoek, Demografische Analyse, en vervolgstudie op basis van de door jou gekozen focus: leiderschap, politiek of belangenbehartiging. U kunt meerdere paden volgen om kwesties van leiderschap en beleid op federaal, provinciaal en lokaal niveau te analyseren en kritisch te beoordelen en competenties ontwikkelen om meerdere benaderingen van onderzoek en onderzoek te gebruiken. U kunt ook kiezen uit een breed scala aan opties, waaronder economische analyse, beleidsanalyse, demografische studies, mapping van gemeenschapsactiva, onderzoek naar participatie, enquêteontwerp en etnografisch en case study onderzoek.

Flexibele studie

Het curriculum biedt aanzienlijke flexibiliteit bij het maken van een studieprogramma dat u en uw adviseur kunnen afstemmen op uw professionele doelen en interesses. Je kunt ervoor kiezen om voltijds of deeltijds te studeren. Voltijdstudenten kunnen het 36-creditprogramma in slechts drie semesters voltooien. Studenten zijn ook in twee zomers en twee semesters geëindigd, of, in zeldzame gevallen, in twee semesters en één zomer.

Veldwerk en stages

Als onderdeel van je afgestudeerde studies, zul je deelnemen aan een stage in op de gemeenschap gebaseerde belangenorganisaties, scholen of beleidscentra. Plaatsingen zijn gebaseerd op uw academische en loopbaaninteresses. Extra veld-gebaseerde kansen zijn ook opgenomen in cursussen gedurende het programma. Negenendertig procent van de stageplaatsen van onze afgestudeerden resulteerde in een betaalde functie binnen de organisatie.

Bereid je voor op een carrière als:

  • Programmadirecteur
  • Loopbaan- en stagecoördinator
  • Manager van economisch kansenprogramma
  • Directeur opnames en werving
  • Directeur ontwikkeling en communicatie
  • Programma- of data-analist

Onze afgestudeerden werken in en leiden kinder- en gemeenschapsorganisaties; beleids- en onderzoekscentra; particuliere, charter- en onafhankelijke scholen; non-profitorganisaties en internationale NGO's. Anderen vervolgen hun promotieonderzoek.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

NYU Steinhardt's one-of-a-kind integration of education, health, the arts, and media studies puts us at the heart of a movement: education for social change.

NYU Steinhardt's one-of-a-kind integration of education, health, the arts, and media studies puts us at the heart of a movement: education for social change. Lees Minder